İnşallah canimEmin'im bundan sonra dikkat edersen cuma iyi bir sonuçla girersin listeye..gel şutezbitsin i geçelim havamızı atalım
Burda bızım bayram ıcın resmî tatıl yokkıorda kısa mı sürüo bebeğim bu kadar
Dünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldıkzukkum öyle bir yazmışsın ki ben seni kilo aldın zannetmişim sabah mahmurluğunu
Ödem için yazmıştım maydanoz kürü yap yada yeşil çay iç canım
İlk kilolar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor ama eminim yavaş yavaş gidecek bugün kaçamak yapmamaya çalış
Ama açta kalma canım işte sağlıklı beslen doktor liste verdi mi sana?
Annem senı hırslandırabılmek ıcın uğraşıyorumNiye bahanem olsun yalan söyleyecek değilim ya kilo almamışım ama vermemisimde
Senin işin bizden zor farkındayım ama öyle de böyle de olacak bir çözümler bulacağız bayram sonuçta ..gelin olmak zor deseneDünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldık
Maydanozu suya atiyorum tarçın li ama senin dediğini de denicem şimdi Kocaeli'nde anneme gidiyorum dönüşte yapıyım onuBak ödem çayları var onlar da çok işe yarıyor bende içiyorum ara sıra evde hazırlayıp hiç olmadı ..Ben Tarif yazmıştım o da olabilir ..
Zor zor hele bizim gibi doğu Karadeniz de daha zorSenin işin bizden zor farkındayım ama öyle de böyle de olacak bir çözümler bulacağız bayram sonuçta ..gelin olmak zor desene
Done yakaladım bu haını bak komplo kuruyor mılletı ayartıyor huuuuuEmin'im bundan sonra dikkat edersen cuma iyi bir sonuçla girersin listeye..gel şutezbitsin i geçelim havamızı atalım
İyi yolculuklar canım bu savaş zor ama kazanan biz olacağız ..Maydanozu suya atiyorum tarçın li ama senin dediğini de denicem şimdi Kocaeli'nde anneme gidiyorum dönüşte yapıyım onu
Keşke resmini çekip atsaydım böreğin ikisini toplasan bir dilim börek anca eder kucucukler diye çünkü buraya yazdıklarımın dışında hiç birşey yemiyorum ne yersem yazıyorum sizeAnnem senı hırslandırabılmek ıcın uğraşıyorum
Kılo verebılırdın dıye
Boregı çok kaçırmışsın bence ödem ondan suda az olunca
İyi yapıyorsun canımKeşke resmini çekip atsaydım böreğin ikisini toplasan bir dilim börek anca eder kucucukler diye çünkü buraya yazdıklarımın dışında hiç birşey yemiyorum ne yersem yazıyorum size
İyi yolculuklar canım bu savaş zor ama kazanan biz olacağız ..
İttir baklavaları börekleri elinin tersiyle kazanan sen olacaksın
Akşama dönerim canımİyi yapıyorsun canımolacak bu iş inşallah ne zaman tekrar döneceksin evine ?
Canım ınanıyorum sanaKeşke resmini çekip atsaydım böreğin ikisini toplasan bir dilim börek anca eder kucucukler diye çünkü buraya yazdıklarımın dışında hiç birşey yemiyorum ne yersem yazıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?