Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak ödem çayları var onlar da çok işe yarıyor bende içiyorum ara sıra evde hazırlayıp hiç olmadı ..Ben Tarif yazmıştım o da olabilir ..

Dünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldık

Dünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldık
Senin işin bizden zor farkındayım ama öyle de böyle de olacak bir çözümler bulacağız bayram sonuçta ..gelin olmak zor desene

Bak ödem çayları var onlar da çok işe yarıyor bende içiyorum ara sıra evde hazırlayıp hiç olmadı ..Ben Tarif yazmıştım o da olabilir ..
Maydanozu suya atiyorum tarçın li ama senin dediğini de denicem şimdi Kocaeli'nde anneme gidiyorum dönüşte yapıyım onu

Annem senı hırslandırabılmek ıcın uğraşıyorum
Kılo verebılırdın dıye
Boregı çok kaçırmışsın bence ödem ondan suda az olunca
Keşke resmini çekip atsaydım böreğin ikisini toplasan bir dilim börek anca eder kucucukler diye çünkü buraya yazdıklarımın dışında hiç birşey yemiyorum ne yersem yazıyorum size

Keşke resmini çekip atsaydım böreğin ikisini toplasan bir dilim börek anca eder kucucukler diye çünkü buraya yazdıklarımın dışında hiç birşey yemiyorum ne yersem yazıyorum size
İyi yapıyorsun canım olacak bu iş inşallah ne zaman tekrar döneceksin evine ?

Canım ınanıyorum sana
Daha ıyı de olacaksın emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…