Aynen ben yapıyorum da biraz tempoyu arttırcam inşallahYarın başlayalım sıkı sıkı
Ooo vallaha benim hiç olmadığım kilolar kendimi hayal bile edemedim.
Ben 65 olmasam yetecek bana
Benim basenim de geniş ama belim de odun gibi
Böylesi daha kötü kütük gibi dümdüz oluyor insan.
Hep aynı valla ama bölgesel çalışarak gidiyor bayağı ..38 bedene insem yeter valla ..
Geçmiş olsun canım..inşallah iyileşir biran önceherkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Ananeme gittiğimizde rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük, derken panikten annem de rahatsızlandı. 03:15e kadar acildeydik
13:00 civarı kahvaltı yaptım, sonra ziyaretlerde küçük 1-2 şeker, 1 çatal ucu kadar revani yedim. Taki 00:30 a kadar hiçbirşey yemedim.
yarım gibi acile pizza istedik 3-4 dilim kadar yedim. Diyet yalan oldu yani
Neyse sağlığımız yerinde olsun da.
Bu sabah da 12 gibi uyandık. şimdi adaya gidiyoruz. Mangalda ekmeksiz azıcık tavuk vs. yemeyi planlıyorum. tabi vapurda kahvaltı niyetine yediğim 1 poğaçayı göz ardı edelim:)
herkese sağlık dolu mutlu günler.
herkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Ananeme gittiğimizde rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük, derken panikten annem de rahatsızlandı. 03:15e kadar acildeydik
13:00 civarı kahvaltı yaptım, sonra ziyaretlerde küçük 1-2 şeker, 1 çatal ucu kadar revani yedim. Taki 00:30 a kadar hiçbirşey yemedim.
Bu sabah da 12 gibi uyandık. şimdi adaya gidiyoruz. Mangalda ekmeksiz azıcık tavuk vs. yemeyi planlıyorum. tabi vapurda kahvaltı niyetine yediğim 1 poğaçayı göz ardı edelim:)
canım merhabalar ben burcu 25 yaşımdayim hemşireyim 1,5 yasında prenses annesiyim ve buranın gediklisiyim dah önce 20 kilo verdim doğum filan aldım ve veremıyorum şuan iradem olmadığı için son bi 7 8 kilom kaldı inş. onuda vericem pizza 3 4 dilim çok fazla olmuş bu hafta umarım toparlarsın
Ben istediğim kiloya ulaşırsam uzun süre koruma yapmayı düşünüyorum aslında hayat boyunca yapmak lazım
pizza hem 3-4 dilim hem de gece 00:30 da.
ya acile başka birşey gelmiyordu o saatte
ama ben çok iriyim o yüzden yakarım, çok hızlı kilo veririm vücut büyük bir kolumu havaya kaldırmam 50 kalori
şaka bir yana ben daha kontrollü yiyeceğim an itibarıyla
Fıstık sen de bu boy varken kilo da versen süpersinpizza hem 3-4 dilim hem de gece 00:30 da.
ya acile başka birşey gelmiyordu o saatte
ama ben çok iriyim o yüzden yakarım, çok hızlı kilo veririm vücut büyük bir kolumu havaya kaldırmam 50 kalori
şaka bir yana ben daha kontrollü yiyeceğim an itibarıyla
Geçmiş olsun canım. Toparlarsın.herkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Evlenince kilo alınıyor cidden. Ben sigarayı bırakınca çok aldım bir de evlenince. Hamileyken o kadar almadım mesela.Evet ya evlilik te kilo aldırıyor yemekler ..tv karşısında içecekler falan ..ama inşallah bu sefer başaracağız öyle nereye kadar ..kilo sosyal hayatını bile etkiliyor insanın ..kilo verince daha hareketli olunuyor
Hakkın hemsırem benım58 filan olursam çok minnoş olucm
Sen dönüyormusunYarın başlayalım sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?