Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Ananeme gittiğimizde rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük, derken panikten annem de rahatsızlandı. 03:15e kadar acildeydik

13:00 civarı kahvaltı yaptım, sonra ziyaretlerde küçük 1-2 şeker, 1 çatal ucu kadar revani yedim. Taki 00:30 a kadar hiçbirşey yemedim.

yarım gibi acile pizza istedik 3-4 dilim kadar yedim. Diyet yalan oldu yani

Neyse sağlığımız yerinde olsun da.

Bu sabah da 12 gibi uyandık. şimdi adaya gidiyoruz. Mangalda ekmeksiz azıcık tavuk vs. yemeyi planlıyorum. tabi vapurda kahvaltı niyetine yediğim 1 poğaçayı göz ardı edelim:)

herkese sağlık dolu mutlu günler.

Ooo vallaha benim hiç olmadığım kilolar kendimi hayal bile edemedim.
Ben 65 olmasam yetecek bana

boyun kaç canım
ama emin ol hiç yetmiyo zayıflamak bir hastalık haline gelio

Benim basenim de geniş ama belim de odun gibi
Böylesi daha kötü kütük gibi dümdüz oluyor insan.

ya aslında kavis çok güzel oluo ama ben kendime yakıştırmıyorum

Hep aynı valla ama bölgesel çalışarak gidiyor bayağı ..38 bedene insem yeter valla ..

canım ben çok bölgesel çalıştım 20 kilo verdiğimde hatta şu ebru şallının skinny jean pilates videosu yeni çıkmıştı onu bile yaptım ama 38 hala zor oluodu beldn oluo ama basen olmuyodu likralı olursa filan anca ama bu sefer olur çünkü şimdi 42ler biraz bol gelmeye başladı bu sefer eliptik sayesinde daha iyi sıkılaştım galiba

Geçmiş olsun canım..inşallah iyileşir biran önce
Bayram telaşesi sen dikkat et yine de..bak az kaldı zaten katıl bize sende

B burcugncy bende yaptım almıştım Ebru şallının dvd sini incelmişti de ..benim de bacaklar kalın basen var ama zamanla sıkılaşırım diyorum ne yapalım elimizden gelenin en iyisini yapalım da olduğu kadar artık..ahh bu kiloları korumayı öğrensek bende hep verdim aldım

canım merhabalar ben burcu 25 yaşımdayim hemşireyim 1,5 yasında prenses annesiyim ve buranın gediklisiyim dah önce 20 kilo verdim doğum filan aldım ve veremıyorum şuan iradem olmadığı için son bi 7 8 kilom kaldı inş. onuda vericem pizza 3 4 dilim çok fazla olmuş bu hafta umarım toparlarsın

canım valla ben 2012 de 20 kilo verdim 2014 eylüle kadar korudum ama o zaman işte düğün var filan diye sonra baktım önümde biişi yok yedim ama çok pişmanım korumak kolay aslında bi gün çok yiyosam ertesi gün protein diyeti yapıodum ve haftalık tartılmaya devam ediodum baktım kilo artışı var hemen 3 günlük bi detoks yapıodum haftada 3 gün mutlaka spor yapıodum ama sonra evlendim benm eşim tam bir dobik ona çekim başladı ama bigün rahatsız oldum kıyafetlerden pörtlüom filan yine karar verdim öle böle bu zamana kadr geldim

pizza hem 3-4 dilim hem de gece 00:30 da.
ya acile başka birşey gelmiyordu o saatte

ama ben çok iriyim o yüzden yakarım, çok hızlı kilo veririm vücut büyük bir kolumu havaya kaldırmam 50 kalori

şaka bir yana ben daha kontrollü yiyeceğim an itibarıyla

Ben istediğim kiloya ulaşırsam uzun süre koruma yapmayı düşünüyorum aslında hayat boyunca yapmak lazım

canım bizim türk kültürü kötü o konuda hep çeşit çeşit yemek ve her birine ayrı servis elin gavuru bi tabaga hepsini koyuyo yiyo oda doyuyo bizde doyarız herhalde

mesleğin nedir cnm

böle durumlar için dolabında bence bişiler bulundurmalısın benim dolabımda hep vardır galeta yeşilçay filan

Fıstık sen de bu boy varken kilo da versen süpersin

Geçmiş olsun canım. Toparlarsın.
Evlenince kilo alınıyor cidden. Ben sigarayı bırakınca çok aldım bir de evlenince. Hamileyken o kadar almadım mesela.

Kızlar bugün sebze suyumu yaptım şişeye koydum ..biraz sonra çıkacağım yanıma alıp gittiğim yerde içmeyi düşünüyorum ara öğün olarak
Maydanoz limon elma salatalık ıspanak falan var ..ama az ölçüde yarısını yaklaşık 1 su bardağı bugün içeceğim mesele..

@bade 34 bizim takımda kimse kimseye gıcıklık olsun diye eleştiri yorum yapmaz kötü niyetle menüler eleştirilmez hilalcim. Biz öyle ukala tiplere kendimiz de gıcığız zaten, gereksiz eleştiriler bilip bilmeden yapılan aşağılayıp ezmeye çalışan moral yıkıcı yorumlara karşıyız, hiçbirimiz de yapmayız. Başta beril olmak üzere burda herkes senin ve takımın iyiliğini düşünür motive etmek için çırpınır sadece.
Sen de denilenlere alınma tatlım. İyiliğin diyetinin sağlığının devamı için menülerine yorum yapıyoruz. Eminim bayram bitince daha iyi olucak menüleriniz de hepimizin. Sen de aklam 6 dan sonra yemeyeceksin zaten toparlarsın.
Suyu unutma canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…