Burda bızım bayram ıcın resmî tatıl yokkı
Bu sene haftasonu olduda mıllet bayramlaştı
Ramazan boyu 1 1.30 gibi yaptim ya simdi de 10 da gittik esimle
Gece sporu mu?
Aklımda deli sorular
Vay be maşallahRamazan boyu 1 1.30 gibi yaptim ya simdi de 10 da gittik esimle
Hadi bakalım benimde hedefim 57 inşallah58 filan olursam çok minnoş olucm
Günaydın kızlar felaket ödem var vücudum da aşırı sis elim ayağım yüzüm
Hilal olabilir önerimBırde ceza bakanı secelım
İhtiyaç var
Kolay gelsingünaydın kızlar bugün isteyim
Kııız sen de başladın gojiberi neyymiiiş kız yelizGünaydın kızlar
Burcu kolay gelsin sana da
Bade bende katılıyorum maydanoz kürü yap canım yada yeşil çay iç canım toparlanacaksın bak gör
Artık ipler sende bu çetin yolda mücade edeceğiz moral bozmak yok
Sabahları limonlu tarçinlı zencefilli suları dönüşümlü içeceğim
Evde beyaz çay var gojiberry üzümü aldım
Bu hafta yeni denemeler yapacağım
Hayırlısı artık
Emin'im bundan sonra dikkat edersen cuma iyi bir sonuçla girersin listeye..gel şutezbitsin i geçelim havamızı atalım
Oo kötü olmuş iyi ki hafta sonuydu berilimBurda bızım bayram ıcın resmî tatıl yokkı
Bu sene haftasonu olduda mıllet bayramlaştı
Aynen canım ben de evin tek geliniyim, sofra kur topla vs gerçi güzel oluyor bayramlar kalabalık insan zevk de alıyor, sıkıldığım da oluyor bazen.Dünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldık
Kâr yağar sepe sepeeee
Söyle ne yaptııınn dööneee?
Kaynanan tatlı börek yapmış
Bir güzel yeseneeee
Pembe_patikli geçsin seni
Sevinsin dönee döneeee
Yanındayım. Yumulursan kötü kötü konuşurum. O kadar hukukumuz var diye düşünüyorum artık yediğine içtiğine laf edersem alınmazsın artık tanıdık biraz birbirimizi diye düşünüyorum.Size birşey söylemek istiyorum
Bu benim fikrim tabii
Bu hedef kiloya inene kadar kaçamak yada ödül yapmak istemiyorum(2 top dondurma hariç)
Haketmediğimi düşünüyorum hedefim her kaçamakta uzuyor sonra moralim bozuluyor..
Eğer ben baktınız pastalara falan yumulmuşsamBeni kendime getirin lütfen
olur mu?bunu gerçekten istemiyorum
Ama öyle çok yumuşakta olmasın haaa
ben normalde 60 ın altında çok çirkinleşiom canım basen genetik olunca bel çok ince ama basen peşimi bırakmıoHadi bakalım benimde hedefim 57 inşallah
58 filan olursam çok minnoş olucm
Ooo vallaha benim hiç olmadığım kilolar kendimi hayal bile edemedim.Hadi bakalım benimde hedefim 57 inşallah
Benim basenim de geniş ama belim de odun gibiben normalde 60 ın altında çok çirkinleşiom canım basen genetik olunca bel çok ince ama basen peşimi bırakmıo
İncelir incelir hiç merak etme sen gel de spora başlayalım @Bestttt inceltir biziBenim basenim de geniş ama belim de odun gibi
Böylesi daha kötü kütük gibi dümdüz oluyor insan.
Hep aynı valla ama bölgesel çalışarak gidiyor bayağı ..38 bedene insem yeter valla ..ben normalde 60 ın altında çok çirkinleşiom canım basen genetik olunca bel çok ince ama basen peşimi bırakmıo
Yarın başlayalım sıkı sıkıBana içtiğim maydanoz sularını ,bitki çaylarını ,bu uğurda sporlarımı iyice hatırlatınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?