Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Size birşey söylemek istiyorum
Bu benim fikrim tabii
Bu hedef kiloya inene kadar kaçamak yada ödül yapmak istemiyorum(2 top dondurma hariç)
Haketmediğimi düşünüyorum hedefim her kaçamakta uzuyor sonra moralim bozuluyor..
Eğer ben baktınız pastalara falan yumulmuşsam Beni kendime getirin lütfen
olur mu?bunu gerçekten istemiyorum
Ama öyle çok yumuşakta olmasın haaa

spora başlıcam inş. çarşamba sabah merkezde inip iş yerine yürücem akşam çıkıştada iş yerinden merkeze akşamda bazen eliptik ypcam bazen yürüyüş bayrama kadar bi 7 8 daha hedefim var

Günaydın kızlar felaket ödem var vücudum da aşırı sis elim ayağım yüzüm

Bırde ceza bakanı secelım
İhtiyaç var
Hilal olabilir önerim
günaydın kızlar bugün isteyim
Kolay gelsin
Kııız sen de başladın gojiberi neyymiiiş kız yeliz
Emin'im bundan sonra dikkat edersen cuma iyi bir sonuçla girersin listeye..gel şu tezbitsin i geçelim havamızı atalım

Burda bızım bayram ıcın resmî tatıl yokkı
Bu sene haftasonu olduda mıllet bayramlaştı
Oo kötü olmuş iyi ki hafta sonuydu berilim
Dünya çok aç kaldım ya evin tek geliniyim iş güç bi sofraya oturup bisi yiyemedim bizde gelinler bayramda böyle çalışıyorlar :) gelen giden çok e bide üstüne gezecez diye aç kaldık
Aynen canım ben de evin tek geliniyim, sofra kur topla vs gerçi güzel oluyor bayramlar kalabalık insan zevk de alıyor, sıkıldığım da oluyor bazen.
tezbitsin döne yi geçmek düşüncesi bana motivasyon oldu
Şöyle de bir dörtlük yazarım misss

Kâr yağar sepe sepeeee
Söyle ne yaptııınn dööneee?
Kaynanan tatlı börek yapmış
Bir güzel yeseneeee
Pembe_patikli geçsin seni
Sevinsin dönee döneeee

Yanındayım. Yumulursan kötü kötü konuşurum. O kadar hukukumuz var diye düşünüyorum artık yediğine içtiğine laf edersem alınmazsın artık tanıdık biraz birbirimizi diye düşünüyorum.
Ben de tıkınırsam sen de bana söyle, iyi niyetine inanıyorum çünkü, eleştirmek için eleştirmezsin, kalbimi kırmaya çalışmazsın.
İnşallah eski tıkıncalı sakıncalı günlerimize dönmiycez yelizim
Dana gibi şişmicez inşallah bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…