Yarın tam tekmıl beklıyorum senıherkese merhaba. Dün pek aktif olamadım forumda. Bayram kutlamaları malum.
Ananeme gittiğimizde rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdük, derken panikten annem de rahatsızlandı. 03:15e kadar acildeydik
13:00 civarı kahvaltı yaptım, sonra ziyaretlerde küçük 1-2 şeker, 1 çatal ucu kadar revani yedim. Taki 00:30 a kadar hiçbirşey yemedim.
yarım gibi acile pizza istedik 3-4 dilim kadar yedim. Diyet yalan oldu yani
Neyse sağlığımız yerinde olsun da.
Bu sabah da 12 gibi uyandık. şimdi adaya gidiyoruz. Mangalda ekmeksiz azıcık tavuk vs. yemeyi planlıyorum. tabi vapurda kahvaltı niyetine yediğim 1 poğaçayı göz ardı edelim:)
herkese sağlık dolu mutlu günler.
Benım bayram bıttı kuzumElif nalan bestee
Bitmedi mi bayram gezmeleri misafirlikler ne yaptınız beriilll
Huhu kızlar
zukkum bizim takımda kimse kimseye gıcıklık olsun diye eleştiri yorum yapmaz kötü niyetle menüler eleştirilmez hilalcim. Biz öyle ukala tiplere kendimiz de gıcığız zaten, gereksiz eleştiriler bilip bilmeden yapılan aşağılayıp ezmeye çalışan moral yıkıcı yorumlara karşıyız, hiçbirimiz de yapmayız. Başta beril olmak üzere burda herkes senin ve takımın iyiliğini düşünür motive etmek için çırpınır sadece.
Sen de denilenlere alınma tatlım. İyiliğin diyetinin sağlığının devamı için menülerine yorum yapıyoruz. Eminim bayram bitince daha iyi olucak menüleriniz de hepimizin. Sen de aklam 6 dan sonra yemeyeceksin zaten toparlarsın.
Suyu unutma canımcım.
İyi olmuş değişik olmuşKızlar uzun bardaklara sular hazırladım
Kimine çilek koydum kimine nane limon ..kimine salatalık limon ..uydurdum işte ..biraz beklettim içtim sırayla ..çok eğlenceli geldi banası içmek kolaylaştı sanki
Sahalara döndün deseneSelam kızlar canlar
Allaha şükür Ankara ya döndük ohh be hava aıcak yollar kötüydü herkes sağ sağlıklı dönsün evine inşallah
Menüme geçeyim
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 salatalık, yarım haşlanmış yumurta, et ızgara
Ya sabah kahvaltıda et yapan bir kv ile bütün bayram savaştım
Yolda yanımıza baklava koymuş
Beni şeker komasına sokup oğluna genç güzel gelin alma planı var heralde
Yemedim tabiki
2 litre su
Yolculuk nedeni ile spor yok belim ağrıdı ama akşam squat ve step yaparımip de
Evet deney yaptım bol bolİyi olmuş değişik olmuş
Tabi ben varimmm su ara biraz giremiyorum ama ilgilencem tek tekİncelir incelir hiç merak etme sen gel de spora başlayalım @Bestttt inceltir bizi
Kuzum cok yogundum ya giremedim nasilsinizzzElif nalan bestee
Bitmedi mi bayram gezmeleri misafirlikler ne yaptınız beriilll
Huhu kızlar
Iyi iyi kuzum evde dinleniyo azaldi agrisi sukurrr.Aynı canım ..baban nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?