Madem damar açıyor faydası çok diyorsun tamam o zaman yoldan çıkmaya hazırım başlayayım şu merete amacım tamamen sağlıklı bir bünyeye sahip olmakdamarları açıyo kalbe iyi geliyo diyollar ama
Selam kardeşim.
Yaa o nasıl bi mideymiş yaaaaBen sakız çiğnemiyorum fili yutsam çiğnediğim saat midem zil çalıyor resmen içim geçiyor yemeye saldırasım geliyor
Burcucum gene toplamını menğnün altına yazar mısın canım o zamana kadar bayağa içeceksin heralde gözden kaçırmıyımsu 1.5 oldu kızlar şimdi bi yarımda yolda içerim 1 de akşam içerim muhtemelen
AbovMadem damar açıyor faydası çok diyorsun tamam o zaman yoldan çıkmaya hazırım başlayayım şu merete amacım tamamen sağlıklı bir bünyeye sahip olmakeeee halay ekibi kurarız halay başı da geldi mi
Yeliz tey tey olmaz çin çin için eleman lazım hep beraber başlıyoruz küserim saymam bakHadi bakalım tey tey tey
Ohooo yeliz hala yeşil çay diyo yaaaŞimdi ara öğünümü yapmaya gidiyorum mutfağa . bir yeşilçayımı içeyim bakalım yanına elma dilimleyip tarçın dökeceğim ..ben anladım az az sık sık yiyerek kilo verebiliyormuşum kızlar açlık olunca şekerim düşüyor Karatayı denedim yapamadım
Kız sanki biz meyhaneciyiz oldu mu şimdi bu iki kadeh üzüm şurubu bizi ne hale getirdi dile düştükBen Yeşilaycıyım
Kız sanki biz meyhaneciyiz oldu mu şimdi bu iki kadeh üzüm şurubu bizi ne hale getirdi dile düştük
Kabul brn beyazcı oluyumKızlar Yeliz yeşilciyse bizde kırmızı ve beyaz mı olsak soğuk soğuk
Aklıma geldi tuzsuz beyaz sirke yapınca yemeklerin yanında iyi gidiyormuş neşen muhabbetin artıyormuş tuz atınca üzüm şurubuna turşu kuruyormuşsun direkKabul brn beyazcı oluyum
Sen gazladın her gün içiyorum yeşil yeşil dedin ne yapalım biz garibanlarada şurup kaldı bak hiç aslan sütü dedik mi günahımızı almaBoşuna mı detoks yapıyom ben
Ay çok güldüm kızlar harikasınız valla
Hacim niye öyle diyorsun muhabbetimiz artar neşemiz artar fena mı olur Yelize yeşil yeşil nane şurubu sana da gül şurubu en masumundanisterizBen 2 yil önce bıraktım kızlar baslayamam
Gül olur alkolsüzHacim niye öyle diyorsun muhabbetimiz artar neşemiz artar fena mı olur Yelize yeşil yeşil nane şurubu sana da gül şurubu en masumundanisteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?