Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

damarları açıyo kalbe iyi geliyo diyollar ama

Selam kardeşim.
Madem damar açıyor faydası çok diyorsun tamam o zaman yoldan çıkmaya hazırım başlayayım şu merete amacım tamamen sağlıklı bir bünyeye sahip olmak eeee halay ekibi kurarız halay başı da geldi mi

Ben sakız çiğnemiyorum fili yutsam çiğnediğim saat midem zil çalıyor resmen içim geçiyor yemeye saldırasım geliyor
Yaa o nasıl bi mideymiş yaaaa
Sana da bu yakışır kitkurduuuuu
Görcez bayram kaçamaklarının tartıya yansımasını cumaya oh oh ohhh
su 1.5 oldu kızlar şimdi bi yarımda yolda içerim 1 de akşam içerim muhtemelen
Burcucum gene toplamını menğnün altına yazar mısın canım o zamana kadar bayağa içeceksin heralde gözden kaçırmıyım

Şimdi ara öğünümü yapmaya gidiyorum mutfağa . bir yeşilçayımı içeyim bakalım yanına elma dilimleyip tarçın dökeceğim ..ben anladım az az sık sık yiyerek kilo verebiliyormuşum kızlar açlık olunca şekerim düşüyor Karatayı denedim yapamadım

Ohooo yeliz hala yeşil çay diyo yaaa

Kabul brn beyazcı oluyum
Aklıma geldi tuzsuz beyaz sirke yapınca yemeklerin yanında iyi gidiyormuş neşen muhabbetin artıyormuş tuz atınca üzüm şurubuna turşu kuruyormuşsun direk

Boşuna mı detoks yapıyom ben
Ay çok güldüm kızlar harikasınız valla
Sen gazladın her gün içiyorum yeşil yeşil dedin ne yapalım biz garibanlarada şurup kaldı bak hiç aslan sütü dedik mi günahımızı alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…