- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
vayy süperrDünyadaki bütün sporları getirin bana
Dünyadaki bütün sporları diyorum
Zumbadan ipe lesliden zilliye
Hepsini yapıp yapıp incelmek istiyorum
O zaman yarın herkes düşünerek sorumluluk alarak yesin
Spor olarak Leslie pilates yapanda var
Jillian yapıyoruz başlamıştık araya bayram girdi
O çok inceltiyormuş zor her yerimiz ağrıdı ama bırakmadık
İp atlıyoruz ne yapsak kârdır işte
Kızlar zumba da yapabiliriz aslında ama ben hemen yoruluyom kondisyon az bende
Oluuurrr kız tesettürlü olmasam video atardım gülerdik biraz dün çok eğlendik kızım ben kayinvalide falan hep beraber atladım epey eğlenceli geçti alanımız dar olunca ip atlaması da baya komik oluyorBen de gidemiyorum ki canım maddi olarak. Çalışmıyorum zaten. Öyle diyetisyene filan her hafta gidemem ki. Bir tanesi aya 750 tl alıyordu 2 yıl önce arkadaş gitmişti duymuştum ondan. Burdaki motivasyonu hiçbir diyetisyen veremez bana kalırsa
Seninle ip atlama yarışması yapalım mı
Hergün yaz kaç ip atladığını, ben de yazıyım, bakalım hergünün birincisi hangimiz olucazoldu mu?
Bugünden başlayalım hadi.
aaa nereden temin ettin bu şişeyi peki bende limon tarçın yaptım iyi gidiyor sunalım daha 1 lt içtimBen detoks şişesi diye bir şişe aldım, içinde süzgeç gibi ayrı bir hazne var. Oraya çubuk tarçın ve 1 tane nektarin doğrayıp koydum. Şişeye hazneyi yerleştirdim. Su koydum. Sabahtan beri 3 şişe içtim. Çok güzel oldu yaaa
Ben maalesef sezaryen oldum canım bende yok o problem kadın olmak zor vallaKızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
Ay bunu doğumdan 3 gün sora 3 gün boyunca yaşadım doktor muayene etti normal bisi gözükmüyor dedi ama şimdi anlamadım bunu acaba 3 lt su içiyorum ondan miBen maalesef sezaryen oldum canım bende yok o problem kadın olmak zor valla
Yelizim tamamdır düzen oturtalım artık şu sıcaklarda da kilo hiç çekilmiyorKızlar ben yürüyüşe çıkıyorum akşam burda sıkı bir sohbet yapalım
Günü değerlendirelim bakalım
Menüler
Sporlar
Sular
Hepsini kontrol edelim
Tekzen var Ankara da canım. 9 tl ye aldım. Sen nerdeydin unuttum. Orda da vardır belki. Kesinlikle al.Oluuurrr kız tesettürlü olmasam video atardım gülerdik biraz dün çok eğlendik kızım ben kayinvalide falan hep beraber atladım epey eğlenceli geçti alanımız dar olunca ip atlaması da baya komik oluyor
aaa nereden temin ettin bu şişeyi peki bende limon tarçın yaptım iyi gidiyor sunalım daha 1 lt içtim
İdrar torban sarkmıştır doğum hamilelik kilo sarkıtıyor canım. Bir kadın doğum doktoruna vrya üroloji doktoruna görün istersen. Bende yok ama yaşla olabilir annemde oluyor.Kızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?