Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
Kegel egzersizleri var duydun mu kasları güçlendirip idrar sorununu çözmene yardım edebilir bir bak istersen ben aklıma geldikçe yaparım çok kolay

Bizi de al yanına olmadı gönder soğukların birazını buraya şişko şişko sıcakları hiç çekemiyoruz doğru diyorsun
Ben de yürüyüşe çıkacağım az daha güneş gitsin tepeden
Plank başlamıştık yalan oldu tekrar başlayalım diyoruz katılır mısın

Beni su şu kadar litre yazınca etiketleyiverin kızlar
Artık ramazan bittiğine göre iftar sahur arası hopadanak diye değil gün içine düzgün şekilde dağılan bir su içişimiz olmalı. Ramazanda çok öbrm veremedik tabiki.
Bu arada da kahve ve çay içerseniz onları da menülere ekleyelim. Ona göre içtiğimiz suyı artırmamız lazım. Alkol için de geçerli tabi ama kullanan yok sanıyorum takımda.

Evet burası da sıcak az daha durayım evde .baktım geldim yok olmayacak
En iyisi sabah erken saatte yada akşamları ..
Yürüyüş rahatlatıyor beni de seviyorum hergün 10000 adım atmaya çalışıyorum ilk başlarda zordu ayaklarım ağrıyordu şimdi alıştım

Kızlar bazen insan susuz kaldığın dada vücut açlık sinyali gönderirmiş ..benim zAten su içemeyeyim hemen başım ağrıyor

Kız zaten çeviri diyetlerden dolayı dergi gaztelerde şarabı iki kadeh için dedikleri için başlasak mı iki kadehcikle

Valla kızlar Egeli biri yeşilliksiz duramaz galiba
Şöyle Demet Demet yediğim rokaları terelerimi saysam annemin yedi otlu yemeklerini mi saysam bilemedim
Ah ah tatlıda sevmeseydim iyiydi beee

B burcugncy bu hafta listede misin?kaç kilo olman gerekiyordu canım unutmuşum ..

65 altına düşmem lazım cnm ama bu hafta girer miyim bilmiyorum çünkü aşırı ödemim var regli olcam bide hala evde değilim tadilat var kayınvalidem de kalıyorum spor şansım olmuyo

Burcu afiyet olsun canım sıcakta hem hafif hem de yağları çıldırtacak bir öğün olmuş

aynen canım ya sıcakta yemio zaten artık

Benim de annemde var 4. Doğumunda olmuş üzeri 2 tane daha yapınca daha fena sarktı ama şimdi ben ihmal etmeden bakıyım ilerisi sıkıntı annemden biliyorum
Kegel egzersizleri var duydun mu kasları güçlendirip idrar sorununu çözmene yardım edebilir bir bak istersen ben aklıma geldikçe yaparım çok kolay
Biliyorum o egzersiz ı kız arada yapıyorum birde bacaklarımın arasına minder koyuyorum açıp kapıyorum
Ben sakız çiğnemiyorum fili yutsam çiğnediğim saat midem zil çalıyor resmen içim geçiyor yemeye saldırasım geliyor
Hahahaa ay o bende de oluyordu bir aralar geçti ama zaten bi sakızı 3 saat çiğneme potansiyeli var bende zaten ara vakti geliyor sora

Tamam canım haber verirsin o zaman
Ben senin en kısa zamanda listeye gireceğinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…