Kegel egzersizleri var duydun mu kasları güçlendirip idrar sorununu çözmene yardım edebilir bir bak istersen ben aklıma geldikçe yaparım çok kolayKızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
Bizi de al yanına olmadı gönder soğukların birazını buraya şişko şişko sıcakları hiç çekemiyoruz doğru diyorsunSelam kizlarTartildim 88.5 olmusum Ama bugunden basliyorum bakalim sabah 1 saat yuruyus yaptim ama ev pilatese pek musait degil ve asiri sicak, dayanamiyorum Ay donsem hollandaya da kemiklerim sogusa biraz
Calisiyorum canim is buldum gittimGuzel seviyorum ordaki evimi, ailem esim falan herkes istanbulda ama daha gelemediler Bakalim zaten zorla yediriyolar bana, yalnizken daha iyi veririm kilo
Burcu afiyet olsun canım sıcakta hem hafif hem de yağları çıldırtacak bir öğün olmuşkızlar öğle yemeğim kahvaltı yapmak istememiştim öğlende bu şekilde yedim
Ben sakız çiğnemiyorum fili yutsam çiğnediğim saat midem zil çalıyor resmen içim geçiyor yemeye saldırasım geliyorŞimdi tarçınlı şu yapiyom kendime bulabilirsem tarçınlı sakız alıcam çok sakız cigneyen biriyim bari tarçınlı çiğneyip bastiririm
Kız zaten çeviri diyetlerden dolayı dergi gaztelerde şarabı iki kadeh için dedikleri için başlasak mı iki kadehcikleBeni su şu kadar litre yazınca etiketleyiverin kızlar
Artık ramazan bittiğine göre iftar sahur arası hopadanak diye değil gün içine düzgün şekilde dağılan bir su içişimiz olmalı. Ramazanda çok öbrm veremedik tabiki.
Bu arada da kahve ve çay içerseniz onları da menülere ekleyelim. Ona göre içtiğimiz suyı artırmamız lazım. Alkol için de geçerli tabi ama kullanan yok sanıyorum takımda.
Yeliz salatalıklı, biberli ,maydanozlu,naneli.....liste uzar gider ama hep yeşil yeşillik üzerineÇok iyi fikrimizi
Hatta 1,5 litre çilekli
Salatalıklı limonlu tarçınlı
Normal dur daha çok içeyim
Canım kendini tanıtır mısın ekip seni bekliyordu zaten döne söylemiştitezbitsin tamamdır ekibe dahil olursam çok sevinirim
Kız zaten çeviri diyetlerden dolayı dergi gaztelerde şarabı iki kadeh için dedikleri için başlasak mı iki kadehcikle
Selam kardeşim.tezbitsin tamamdır ekibe dahil olursam çok sevinirim
Burcu afiyet olsun canım sıcakta hem hafif hem de yağları çıldırtacak bir öğün olmuş
Benim de annemde var 4. Doğumunda olmuş üzeri 2 tane daha yapınca daha fena sarktı ama şimdi ben ihmal etmeden bakıyım ilerisi sıkıntı annemden biliyorumTekzen var Ankara da canım. 9 tl ye aldım. Sen nerdeydin unuttum. Orda da vardır belki. Kesinlikle al.
İstanbuldayım canım bi bakıyım var burada da
İdrar torban sarkmıştır doğum hamilelik kilo sarkıtıyor canım. Bir kadın doğum doktoruna vrya üroloji doktoruna görün istersen. Bende yok ama yaşla olabilir annemde oluyor.
Biliyorum o egzersiz ı kız arada yapıyorum birde bacaklarımın arasına minder koyuyorum açıp kapıyorumKegel egzersizleri var duydun mu kasları güçlendirip idrar sorununu çözmene yardım edebilir bir bak istersen ben aklıma geldikçe yaparım çok kolay
Hahahaa ay o bende de oluyordu bir aralar geçti ama zaten bi sakızı 3 saat çiğneme potansiyeli var bende zaten ara vakti geliyor soraBen sakız çiğnemiyorum fili yutsam çiğnediğim saat midem zil çalıyor resmen içim geçiyor yemeye saldırasım geliyor
Tamam canım haber verirsin o zaman65 altına düşmem lazım cnm ama bu hafta girer miyim bilmiyorum çünkü aşırı ödemim var regli olcam bide hala evde değilim tadilat var kayınvalidem de kalıyorum spor şansım olmuyo
aynen canım ya sıcakta yemio zaten artık
Hoşgeldin canım aramızatezbitsin tamamdır ekibe dahil olursam çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?