Süpersin kız vallaha bir yere misafirliğe gitmek zulüm oldu. Sürekli bir ısrar bıktım artık. Evden çıkmak istemiyorum. Bir kere ye burda rejim yapma bir dilimden bir şey olmaz herkesin yorumu var. Küsen surat yapan mı ararsın...bıktımKankacığım oldu mu şimdi niye hiç güvenmiyorsun bana
Hiç tabakları silip süpürdüm dedim mi sana
Nedir senin bu ettiğin zulüm bana
Geldim içtim kalktım içtim hep içtim ama
Senin yüzünden yaaaa paso wcHadi bakalım sende alıştın ya maydanoza gam yemem artık
Döne ne güzel iltihap falan kalmaz oh oh şifa şifaSenin yüzünden yaaaa paso wc
Ben egeliyim canım ..sen nerelisin?Kizlar sizler nerelisiniz?
Ben EskişehirliyimKizlar sizler nerelisiniz?
Ben balıkesırlıyımKizlar sizler nerelisiniz?
Ben sivas dogumluyum ancak ailem Konya da yasiyorBen egeliyim canım ..sen nerelisin?
Kankişim evde yediğim şey belli eee o kadar tutup sonra salıp mevla kayıra demek işime gelmiyor açıkcası meyve bile yemedim çok ısrar olunca kirazın sapını aldım ağzıma baktılar ki kararlıyım boyun uzun belli olmuyor kaldırıyorsun vs demeye ama ben kanar mıyım her gün aynada görüyorum boyumun ne kadar kilo kaldırmadığını değil mi amaSüpersin kız vallaha bir yere misafirliğe gitmek zulüm oldu. Sürekli bir ısrar bıktım artık. Evden çıkmak istemiyorum. Bir kere ye burda rejim yapma bir dilimden bir şey olmaz herkesin yorumu var. Küsen surat yapan mı ararsın...bıktım
İtiraf et doğum günü diyince acaba dedin de kız alınmayacağım
Kankim niye hiç güvenin yok o kadar güzel şeyleri yemeyip saçma sapan yaş pastayı hayatta yemem böyle biline hele bayramda geri çevirdiğim menülerden sonra kat'a
Yemez benim kankam yaaa canım benimKankim niye hiç güvenin yok o kadar güzel şeyleri yemeyip saçma sapan yaş pastayı hayatta yemem böyle biline hele bayramda geri çevirdiğim menülerden sonra kat'a
Kız döne uyumamışsın hayret çevir kazı oldu şimdi değil miYemez benim kankam yaaa canım benim
Canım nerde yürüyorsun senSelamlar güzel hatunlar yürüyüşteyim ben sizden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?