Masallah canımBildirimim:
Geçen cuma: 75.1 kg
Bugün: 73.5 kg
Fark: 1.6 kg
% 2.130
Günaydın tızlar güzel bir gün olsun hayırlı cumalar tartınız yüzünüzü güldürsün yok mu bir hediye ben fakire
Döne yaman kadınsın sen diyet yapamazsın deneli kaç ay oldu kanki
Gözlerim yerinden çıkacak o yüzde nedir acaba ben hiç görmediğim için döne öne bakıyorumBildirimim:
Geçen cuma: 75.1 kg
Bugün: 73.5 kg
Fark: 1.6 kg
% 2.130
Cnım kolay gelsin yavvru kuşlara sevgiler döndün artık oh beBugun cuma Beril'de deli bır koşturma günü
İşlerım hafıflesın burdayım
Ben tek başıma yazıp duruyorum gideyim madem Elif rahatsız dinlenir Yeliz yorgun yarın okul der uyur .döne kocam bebeğim Beril desen yeni döndü çok yorgun Beste canım eğlensinsimge_sena @ruangel @bade 34 plasticwoman @Humyuk sizlere de selamlar 13. takım unuttuğum yoktur umarım
Çok güzel canım bende yürüyüş yaptım biraz
Harikasın ikili rakamlara çabucak gelirsinSelamlar akşam spor yapıp duş alıp uyudum sabah erken kalkıyorum katılamadım buraya ama :) 111,9 idim sabah tartıldım 108,1
Günaydınlar dün güneşte çıktım ter sırtımdan söktü bir daha tövbe dedim bu gün unuttuğum için yine çıkarım diyorum evde lesliyi pek sevemedim nedenseGünaydınlar herkese
merhabalarrrr... :)
Harikasın ikili rakamlara çabucak gelirsin
o zamn ilk bildirimimi yapip saglikli beslenmeye baslayayim ben de 76.8 insallah haftaya daha dusuk bir kilo ile merhaba derim
İnşallahMasallah canım
60 lara göz kırpıyon bakıyomda
Kapağı kapat nalanımDöne yaman kadınsın sen diyet yapamazsın deneli kaç ay oldu kanki
Gözlerim yerinden çıkacak o yüzde nedir acaba ben hiç görmediğim için döne öne bakıyorum
Süüpersin yaa süpersinSelamlar akşam spor yapıp duş alıp uyudum sabah erken kalkıyorum katılamadım buraya ama :) 111,9 idim sabah tartıldım 108,1
Ahiretlik biliyorsun saat 11-15 arası çıkmayın diyorlar. Spor da olsa çıkma kız esmerleşme :)Harikasın ikili rakamlara çabucak gelirsin
Günaydınlar dün güneşte çıktım ter sırtımdan söktü bir daha tövbe dedim bu gün unuttuğum için yine çıkarım diyorum evde lesliyi pek sevemedim nedense
Yaa @anderes yeliz kesin okulda bir boş sınıf bulmuş plank yapıyor@anderes Yaaa Yelizi de çok merak ediyorum şimdi okulda heyecanla gelip yazmayı bekliyor mu acaba bütün o yeşil menülerden sonra sonuç ne
Ssüüüpeer hüper sonuçGünaydın kızlar
Tartıldım 87 olmuşum. Çarşamba sabah 88.5 idim güzel başlangıç
Selam canım. İsmin neydi isimle hitap etmek daha kolay oluyor.o zamn ilk bildirimimi yapip saglikli beslenmeye baslayayim ben de 76.8 insallah haftaya daha dusuk bir kilo ile merhaba derim
Süper canımSelamlar akşam spor yapıp duş alıp uyudum sabah erken kalkıyorum katılamadım buraya ama :) 111,9 idim sabah tartıldım 108,1
O geçen hafta regl dı ben hafta açık ara tur bındırır beklıyom@anderes Yaaa Yelizi de çok merak ediyorum şimdi okulda heyecanla gelip yazmayı bekliyor mu acaba bütün o yeşil menülerden sonra sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?