Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okulun son günü
Burası bıraz uyuz olur o günlerde

* 13.Takım 524.Etap***

berilceee (94.4/
eliya (78.8/

Kitkurdu (94.6/
Tezbitsin (75.1/
Bestttt (60.5/
Anderes (68.5/ / /)70 kılo ıle 22 Mayıs'ta 9. Takımda başlayan üye listeye gırmeden 14hazıranda 13. Takıma 67.5 ıle gelmıstır. Hedef kılosu 57
13.Takım ortalaması :%

Hoca hanımlar yelız açıklaması doğru ıfade edılmısmı
Malum ben bıraz özürlü yazıyom

Berilciğim iyi gidiyor, şeker ve çikolatayı kestim. spor yapamıyorum çok belirsiz ve hareketli bir hayatım var, iş arkadaşlar aile derken sürekli oradan oraya koşuşturmaca. O yüzden adamakıllı spor yapamadım. Ama memnunum kilo vermem şimdilik iyi. Çok su içiyorum 3-4lt civarı.

Bir de 5 mesaj zorunluluğu var ama dediğim gibi işimden dolayı da düzensiz bir yaşamım var yazamıyorum. ((

neyse artık oldugu kadar. Ben de yarışmaya girmeyeyim ara sıra gelip sohbet edip hal hatır sorarımm

Fıstıgım su günler de karambolda yasıyom
Ikı günde 8000 km yol yaptım amcamı kaybettım
Evımın duzenı battı
Pz kermesım var
Şu kalabalığı bır atlatayım bol bol dertlesırız yağlarımız uzerıne
Sen sağlıklı beslen az sporuna başla
Ben yanında destegım
Kızlar malum gaz verme korosu
Halkedecez balım

Başın sağolsun ablam

* 13.Takım 524.Etap***

berilceee (94.4/
eliya (78.8/
Kitkurdu (94.6/94
Tezbitsin (75.1/
Bestttt (60.5/

Anderes (68.5/ / /)70 kılo ıle 22 Mayıs'ta 9. Takımda başlayan üye listeye gırmeden 14hazıranda 13. Takıma 67.5 ıle gelmıstır. Hedef kılosu 57
13.Takım ortalaması :%

Son düzenleme:
berilceee basin sagolsun canim

Kilo veren herkesi cooook tebrik ediyorum kizlar
Daha alisamadim temponuza yetisemiyorum ay keske ben de duzenli girmeye baslayabilsem, neyse haftaya artik

Bugunku planim yine diyete devam, ve booool yuruyus.
Aksam da plank ve 21 gunde fit hareketlerimi yapam. Dunkuleri yapmadim usendim, iki gunluk birikti

Haftaya pazartesi de pilatese baslicam. Hollandaca kursum var biraz gec gelicem eve ama artik napalim her gun yapmaliyim, usenmek yoook

Daha kotu tikandim canim ya iyice hasta oldum

Kizlar selam dun aksam cok tikandim evdede tadilat var toz toprak her yer annemlerde kaldim 15 gundir evime gecemedim bi ya

Kilo farkim 100 gram
65.7 kiloyum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…