- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
cok cok cok memnun olurum. diyetisyene malesef gidemiyorum. iki bebekle ancak parka kadar cikabiliyorum. tavsiyelere acigimTamam canım doğru yerdesin bence ..bende 2.dığumdan sonra gitmiştim diyetisyene
Çok tavsiyelerim var ama dışardayım bir ara yazarım sana
Önce haket sonra hüplet diyorsun yaniNutrade mi içtim 15 dk bekleyip sporumu yapacağım bunu içtikten sonra 1 küçük şeker ya da küçük çikolata yiyorum zehir gibi tadı :) o da ödülüm olsun :) spor yapma ödülü başka hiç kaçamağım olmuyor
Brn nutella hiç yemedim biliyor musun aklıma bile gelmez. Diyete başladığımda 2 sefer bitter yemiştim 2 kare o da. Aklıma çikolata gelmiyor alışkın değildim hiç yemeye de.hosbuldum. valla kasik kasik yiyorum esim bu cocuklarin %80 i nutella diyor...
Allah kabul etsin berilimKızlar eve yenı gırdım
Bahceyı toparlamam lazım
Aksama Mevlüt yemegım var sonrası burdayım öpüldünüz
Insallah bacımAllah kabul etsin berilim
Önce haket sonra hüplet diyorsun yani
plasticwoman ben de bir kilo alıp bir kşlo veren bünyelerdenim canım. Son 10 senedir kendi kendime 15 kg, 20 kg lar verdiğim oldu. 1 sefer diyetisyene gittim ama listesini yapamadım. Mota mot şeylere uyamıyorum. Canım istemeyince yiyemiyorum yani. Ara öğün yapamama sıkıntım var. Su içme sıkıntım vardı, onu da burda attım callaha arkadaşlar sağolsunlar çok destektirler. En son evlenince ve sigarayı bırakınca kilo almaya başladım. Hamilelik de üsrüne tuz biber oldu tabi. 4 ay öncr dahiliyeye gittim tiroid baktılar sınırdaymış, insülin direnci var dediler. İlacı kullanamadım ama diyete başladım nisan ayında. Şükür kilo veriyorum, bazen hiç veremediğim haftalar da oluyor. Bazen güzel verdiğim de oluyor ama yolumdan şaşmıyorum. Yoksa eski dombili halime dönücem vallaha.
O nedir ilaç mı ben ilaç kullanmayı sevmiyorum hiç açıkçasıBende diyetisyene gidince sihirli değnek ile zayıflatacak diye düşünüyorum sanırım :) sadece gidiyorum uymuyorum hatta daha çok yemeğe düşüyorum gittim ya diyetisyene tamam diyorum sanırım :))). Karatay bana da şu an iyi geliyor ara öğün falan yapınca aklım hep yemekte oluyor inşallah artık hep böyle beslenmeyi düşünüyorum kilo verince de alışkanlığımı değiştirmeyi düşünmüyorum, cla öneririm bende kullanacağım kilo verirken vücut kas kaybedince kilo veriyorsun ama daha sonra hemen yerine yağ koymaya başlıyor ve fazlasıyla geri alınıyor nedeni bu, cla kullanınca yağ gidiyor kas kaybı minimum düşüyor ve sonrası kilo alınmıyor
Bence o ekmeği 1 dilime indirirsen dehşet olacak.Şimdi de hiç fena sayılmaz tabiiKızlar menüm:
Kahvaltı 10: 1 domates, yarım kk light süzme peynir, 1 dilim ananas, 2 kayısı, 2 dilim ekmek
Öğlen: 2 günkurusu, 8 çiğ badem, yeşil elma 3/4
Akşam 18: Et yemeği yağsız, salata
Yürüyüş 1 saat
Su 2.5 litre
Canım cla ne oluyor bilmiyorum ama merak ettimBende diyetisyene gidince sihirli değnek ile zayıflatacak diye düşünüyorum sanırım :) sadece gidiyorum uymuyorum hatta daha çok yemeğe düşüyorum gittim ya diyetisyene tamam diyorum sanırım :))). Karatay bana da şu an iyi geliyor ara öğün falan yapınca aklım hep yemekte oluyor inşallah artık hep böyle beslenmeyi düşünüyorum kilo verince de alışkanlığımı değiştirmeyi düşünmüyorum, cla öneririm bende kullanacağım kilo verirken vücut kas kaybedince kilo veriyorsun ama daha sonra hemen yerine yağ koymaya başlıyor ve fazlasıyla geri alınıyor nedeni bu, cla kullanınca yağ gidiyor kas kaybı minimum düşüyor ve sonrası kilo alınmıyor
Canım sağlıcakla büyüt bebeklerini inşallah..canim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.
belli bir diyet listesi izlemeyecegim. emziriyorum. ben daha cok saglikli ve bilincli beslenmek icin.takima katildim. sizin listelerinize bakarakbutanirim.da belki baklavalardan boreklerden uzak dururum diye dusundum. :;>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?