- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
avmden geldik halen hamilelik tshirt ve taytimi giyiyorum. cocuklari yikadim kucuk aglama krizine girdi tabi ciplak kucakla gezetken aynada gobegimi gordum. berbatim ya ciddi kilo vermeliyim...Canım sağlıcakla büyüt bebeklerini inşallah..
Ben de 2.doğumdan sonra gitmiştim resim çektirmiştik inanamadım kendime sabah başlayıp akşamüstü biten diyetler yaptım
Sonra gittim doktora tabi farklı birşey yok ama sağlıklı beslenerek çok kilo verdim
İlk önce doktor emzirdiğini için hızlı kilo vermenin sakıncalarını anlattı ayda 4 kilodan Fazla verme sesi
Ara öğünlerimi düzenledi
Bol su
Hergün 2 km yürüyüş ve evde hareketli ol dedi
öğlen et türevi yememeli söyledi köfte yaptım 3 tane paketledim hep dondurucuya attım arada tavuk balık pişirdim
Akşam sebze yoğurt salata yedim
En kolayı kabak yemeği pişirmek geldi
Düzenli beslenirsen sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun
Ama çok planlı olmak lazım ..yemeksiz kalınca işte nutellalar bitiyordu bizde
Hem onlar çok sağlıksız gerçekten bizim grubun menülerine bakarsın belki fikir olur aklıma geldikçe yazarım yine ..
Şakın moralini bozma hepimiz yaşadık ama yemek konusunda planlı olmaya çalış ..uykusuzluk beni poğaça böreklere yöneltirdi hep ..onu da yendim düzenli beslenirsen hem sütün gitmiyor hem canın abırcubur istemiyoravmden geldik halen hamilelik tshirt ve taytimi giyiyorum. cocuklari yikadim kucuk aglama krizine girdi tabi ciplak kucakla gezetken aynada gobegimi gordum. berbatim ya ciddi kilo vermeliyim...
İyi yürümüşsün ya. Kirazı gördüm gözlerim yaşardı. Bamya da mülayim tutar iyi olmuş bu hafta sanki 1 kere daha mı bamya yemiştin dimi. Yoksa nalan mıydı ya bamya yiyen?Selam kızlar biraz gezdik akşam iyi geldi
Hemen menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
6 çatal menemen
Salatalık
Çay
Ara yapamadım
Öğlen
6 kaşık bamya yemeği
5 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
5 kiraZ
Akşam
Salata yanında ızgara et
Su 2,5 litre
Spor
13000 adım
Su içince süt yapıyor gerçekten. Ama emzirirken hızlı kilo vermek iyi değil aynen.Canım sağlıcakla büyüt bebeklerini inşallah..
Ben de 2.doğumdan sonra gitmiştim resim çektirmiştik inanamadım kendime sabah başlayıp akşamüstü biten diyetler yaptım
Sonra gittim doktora tabi farklı birşey yok ama sağlıklı beslenerek çok kilo verdim
İlk önce doktor emzirdiğini için hızlı kilo vermenin sakıncalarını anlattı ayda 4 kilodan Fazla verme sesi
Ara öğünlerimi düzenledi
Bol su
Hergün 2 km yürüyüş ve evde hareketli ol dedi
öğlen et türevi yememeli söyledi köfte yaptım 3 tane paketledim hep dondurucuya attım arada tavuk balık pişirdim
Akşam sebze yoğurt salata yedim
En kolayı kabak yemeği pişirmek geldi
Düzenli beslenirsen sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun
Ama çok planlı olmak lazım ..yemeksiz kalınca işte nutellalar bitiyordu bizde
Hem onlar çok sağlıksız gerçekten bizim grubun menülerine bakarsın belki fikir olur aklıma geldikçe yazarım yine ..
Dün pişirmiştim bugün bitirdimİyi yürümüşsün ya. Kirazı gördüm gözlerim yaşardı. Bamya da mülayim tutar iyi olmuş bu hafta sanki 1 kere daha mı bamya yemiştin dimi. Yoksa nalan mıydı ya bamya yiyen?
Su içince süt yapıyor gerçekten. Ama emzirirken hızlı kilo vermek iyi değil aynen.
Ben de halen aynaya baktıkça kendimi beğenmiyorum. Kaldı ki ilk başladığım vakitler haliyle daha şişkoydum o fotpğraflarımda o kadar çirkinim ki...yırtıp atasım geliyor vallaha. Ben de hamile pantolon tişörtlerimi filan hala atmamıştım. Ama geçen hafta bıktığımı anladım onlardan. Giymiycem artık.avmden geldik halen hamilelik tshirt ve taytimi giyiyorum. cocuklari yikadim kucuk aglama krizine girdi tabi ciplak kucakla gezetken aynada gobegimi gordum. berbatim ya ciddi kilo vermeliyim...
aynen evde yemek olmayinca cikolata biskuvi... hepsi gececek insallahŞakın moralini bozma hepimiz yaşadık ama yemek konusunda planlı olmaya çalış ..uykusuzluk beni poğaça böreklere yöneltirdi hep ..onu da yendim düzenli beslenirsen hem sütün gitmiyor hem canın abırcubur istemiyor
Dün pişirmiştim bugün bitirdim
Meyve ancak ama çocuklara koyarken aklıma gelir
Senin tam tersin yani
Alma canım benim çikolata bisküvi nutella vs alma da aldırma da yedirme deaynen evde yemek olmayinca cikolata biskuvi... hepsi gececek insallah
Çok iyi kilo verdin kız bu arada. İmsan ideal kilosuna yaklaştıkça vermek zor oluyor kesinlikle. Ama sen iyi verdinO zaman ben verebildiysem herkes verir merak etme
Valla ben de öyle zAten çok kilo almıştım doktor beni tartmayı bıraktı hamilelikteBen de halen aynaya baktıkça kendimi beğenmiyorum. Kaldı ki ilk başladığım vakitler haliyle daha şişkoydum o fotpğraflarımda o kadar çirkinim ki...yırtıp atasım geliyor vallaha. Ben de hamile pantolon tişörtlerimi filan hala atmamıştım. Ama geçen hafta bıktığımı anladım onlardan. Giymiycem artık.
Aynen ya o kadar çok ekmek yiyordum ki inanamazsın. Oturup 1 ekmek yerdim 1 öğünde. Hele tazeyse. Üzerine börek mörek. Fit olunca genç sanıyorlar doğruValla ben de öyle zAten çok kilo almıştım doktor beni tartmayı bıraktı hamilelikte
Şimdiki aklım olsa hamilelikte giderdim diyetisyene ..ama ben şanslıydım benim gittiğim doktor çok iyiydi fiyatta uygundu..bayan olduğu için bana yemek tarifi bile verirdi
Eğer gece çok acıkırsan az peynir 1 girissini ye demişti
Tabi ben koruyamadım
Kilo gerçekten yaşlı da gösteriyor kızlar
Sağol canım valla motive olunca oluyor madem dedim vakit harcıyoruz emek harcıyoruz verelim şu kiloları dimi?haftaya bu kadar olmaz herhalde olsun az az da olsa gitsinÇok iyi kilo verdin kız bu arada. İmsan ideal kilosuna yaklaştıkça vermek zor oluyor kesinlikle. Ama sen iyi verdin
Ayy sorma bende ..tek hobim yemekti zatenAynen ya o kadar çok ekmek yiyordum ki inanamazsın. Oturup 1 ekmek yerdim 1 öğünde. Hele tazeyse. Üzerine börek mörek. Fit olunca genç sanıyorlar doğru
Her hafta aynı kilo verilmiyor zaten. Ben geçen 2 verdim bak bu hafta 1.6 vermişim. Ama hiç vermediğim haftalar da oldu mesela.Sağol canım valla motive olunca oluyor madem dedim vakit harcıyoruz emek harcıyoruz verelim şu kiloları dimi?haftaya bu kadar olmaz herhalde olsun az az da olsa gitsin
Tabi canım düzen hormonlar devamlı değişiyor spor zAten farkettiriyor hemenHer hafta aynı kilo verilmiyor zaten. Ben geçen 2 verdim bak bu hafta 1.6 vermişim. Ama hiç vermediğim haftalar da oldu mesela.
Gıda takviyesi canımO nedir ilaç mı ben ilaç kullanmayı sevmiyorum hiç açıkçası
Canım cla ne oluyor bilmiyorum ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?