- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bugün ağırlığı tavuk salata yoğurt yarında sebze yoğurt salata diye ayarlayabilirsin doyana kadar unutma aç kalma sinyal gitmesin acıkınca mutlaka ben Türk kahvesi içiyorum tarçınlı olmadı badem ceviz fındık bir de regl dönemi özellikle gün kurusu yerdim ama hurma mümkün mertebe yeme gi çok yüksekKargom geldi sütlerimi kaynatıyorum yoğurdumu yapacağım :)
Menümüzde yazayım;
Sabah haşlanmış yumurta
Domates kıvırcık biber
Kargo gelince güzel kurumeyveler vardı yedim :) 1 hurma 1 gün kurusu minicik cecil peyniri
Akşam tavuk haşlayıp yanına salata mı yapsam diyorum enginar var, enginar ve tavukla bişeyler yaparım belki kararsızım şu an
Tavuklu salata beni çok tok tutuyorKargom geldi sütlerimi kaynatıyorum yoğurdumu yapacağım :)
Menümüzde yazayım;
Sabah haşlanmış yumurta
Domates kıvırcık biber
Kargo gelince güzel kurumeyveler vardı yedim :) 1 hurma 1 gün kurusu minicik cecil peyniri
Akşam tavuk haşlayıp yanına salata mı yapsam diyorum enginar var, enginar ve tavukla bişeyler yaparım belki kararsızım şu an
Kahvaltıda olsun ekmek simit puaça arada bulgur zeytinyağlı sarma dolma veya tatlı meyve.... hayatımdan tamamen çıkarınca da olmadı yemek istedim yiyince de eski düzen sonum hikaye oldu şimdiler de belli prensiplerini devam ettiriyorum uzun zamandır pirinç yemedim bayram 1. gününü( 2 yemek kaşığı )saymazsak simit iki lokmalık yemiştim ramazan başıtezbitsin Döne ne ağzımın büyüklüğünü ne lokmamın devasalığını bıraktı tövbe dedim dile düşmeyeyim bir daha, belli yasakları yapıyorum bazılarını kendime uyarlıyorum karma gidiyoruz bakalım acele etmemeye çalışıyorum ki acele dönmesin yaşam şekli haline getirip tartıyı da bir diğer uzvum gibi düşüneceğim diyorum
Bugün ağırlığı tavuk salata yoğurt yarında sebze yoğurt salata diye ayarlayabilirsin doyana kadar unutma aç kalma sinyal gitmesin acıkınca mutlaka ben Türk kahvesi içiyorum tarçınlı olmadı badem ceviz fındık bir de regl dönemi özellikle gün kurusu yerdim ama hurma mümkün mertebe yeme gi çok yüksek
Tavuklu salata beni çok tok tutuyor
Enginar zaten süper
Sen bilirsin canım
Enginarlı salata mı yapacaksınKargom geldi sütlerimi kaynatıyorum yoğurdumu yapacağım :)
Menümüzde yazayım;
Sabah haşlanmış yumurta
Domates kıvırcık biber
Üzülmüş müydün o gün yoksaKahvaltıda olsun ekmek simit puaça arada bulgur zeytinyağlı sarma dolma veya tatlı meyve.... hayatımdan tamamen çıkarınca da olmadı yemek istedim yiyince de eski düzen sonum hikaye oldu şimdiler de belli prensiplerini devam ettiriyorum uzun zamandır pirinç yemedim bayram 1. gününü( 2 yemek kaşığı )saymazsak simit iki lokmalık yemiştim ramazan başıtezbitsin Döne ne ağzımın büyüklüğünü ne lokmamın devasalığını bıraktı tövbe dedim dile düşmeyeyim bir daha, belli yasakları yapıyorum bazılarını kendime uyarlıyorum karma gidiyoruz bakalım acele etmemeye çalışıyorum ki acele dönmesin yaşam şekli haline getirip tartıyı da bir diğer uzvum gibi düşüneceğim diyorum
Canım güvenç tenceren toprak olanlardan sanırım? Güvenilirse eğer mayala tabi. Bazı toprak kaplar ağır metal içerebiliyor. Çok iyi, bilindik yerden almadan kullanöayın deniliyor.Doğru canım ama zayıflamam bitince onları yersem öğlene kadar yemeyi düşünüyorum ve gediğim günde fazla spor yapmayı öyle dengeyi sağlarım sanırım
Güzel kıyafetler giymeyi fit olmayı artık dolmaya simide kaptırmak istemiyorum :)
Bakalım yoğurdumda olacak bende öyle düşünüyorum enginarı yarın yaparım
Tavuk salata bende çok severim
Kızlar yoğurdu güveç tenceremde mayalamaya karar verdim daha güzel olur sanırım
Tavuk hiç yemiyorum ben güzel tavuk buluyor musun organik filanDoğru canım ama zayıflamam bitince onları yersem öğlene kadar yemeyi düşünüyorum ve gediğim günde fazla spor yapmayı öyle dengeyi sağlarım sanırım
Güzel kıyafetler giymeyi fit olmayı artık dolmaya simide kaptırmak istemiyorum :)
Canım tam aksine çok gülmüştüm ağzım büyük mü lokmam büyük mü diye arada bakıyorum halaEnginarlı salata mı yapacaksın
Üzülmüş müydün o gün yoksa
Canım güvenç tenceren toprak olanlardan sanırım? Güvenilirse eğer mayala tabi. Bazı toprak kaplar ağır metal içerebiliyor. Çok iyi, bilindik yerden almadan kullanöayın deniliyor.
Enginarlı salata mı yapacaksın
Üzülmüş müydün o gün yoksa
Canım güvenç tenceren toprak olanlardan sanırım? Güvenilirse eğer mayala tabi. Bazı toprak kaplar ağır metal içerebiliyor. Çok iyi, bilindik yerden almadan kullanöayın deniliyor.
Toprak kapta kalıp gibi oluyor ama çok bekletme esas kabına al acıyor toprak kapta kalınca en zoru verdikten sonra korumak umarım benim gibi salmazsın kendini sonrada fena mı oldu geldim 13 . takıma kızlar canım sohbet harika eee daha ne isterim elbet gidecek bu kilolar yeter ki azmim azalmasınDoğru canım ama zayıflamam bitince onları yersem öğlene kadar yemeyi düşünüyorum ve gediğim günde fazla spor yapmayı öyle dengeyi sağlarım sanırım
Ayy bugün felekten bir gün çalıyorum
Akşama dondurmalar pastalar aklıma ne gelirse yicem yaaa rejim rejim nereye kadar daaaa
Yersen ye Döne unut çektiğin zorlukları
Ne bulursan ye Döne sonra yaşarsın pişmanlıkları
Kankişim demişti vermeyeyim ağzına malzeme kırıntıları
Yedik de ne oldu aman Döne yeme döne bırak elindeki yasaklıları
Adamın moralini niye bozuyorsun eyvah hanım başladı yemeye sonumuz belli demesindaha yemedim eşim gelsin onunla yiyim ona da moral olsun
Alışverişteyim ama fırsat buldumAyy bugün felekten bir gün çalıyorum
Akşama dondurmalar pastalar aklıma ne gelirse yicem yaaa rejim rejim nereye kadar daaaa
Ben kim onu geçmek kim havada karada geçer elini kaldırsa 1 kilo saçını tarasa 1 bacağını uzatsa 3 kolay lokmayımGelinim geçsin diyorsan o başka tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?