80 lere kadar çok hızlı vereceksin böyle giderse. Daha sonra azalıyor hızı. 100 lü ve 90 lı kilolarla diyete başlamak en güzeli bence. Motivasyon tavan oluyor verdikçe. Eski fotolara bakınca anlaşılıyor.Aynen canım ikili rakamlar benim kırılmam olacak yani yap boz yap boz yaptım hep ama hiç ikili rakamlara gelemedim dönüm noktam olacak sonra kim tutar plastici :))
Hadi bakalım hep bu motivasyonu yaşayalım beraberceAynen canım ikili rakamlar benim kırılmam olacak yani yap boz yap boz yaptım hep ama hiç ikili rakamlara gelemedim dönüm noktam olacak sonra kim tutar plastici :))
AynenHadi bakalım hep bu motivasyonu yaşayalım beraberce
Kim kilo verse kendim vermiş gibi seviniyorum ben
Boşver canım yaşandı geçti senin nasıl gidiyor bakalım?
ruangel sana yazacaktım dün çok yoğundum .yemeğin yanına yoğurt salata ilave edebilirsin ..
Spor yapıyor musun ?sıcak mı orası?
İyidir ablacıklar.Ben bol bol tempolu yürüyüş yapıyorum geç saatte kulaklıkları takıp.Önümüzdeki haftanın hedefi çoook büyük bugün dışarı çıkıcaz.İzniniz olursa birazcık tek öğüncük kaçamak yapmak istiyorumMeltemcik nabersin ya
Nasıl gidiyor spor
İp atlıyor musun
Süper ya. Ben yersem sabah yiyorum ekmek 2 dilim filan. Sonra yemiyorum. Eskiden olsa 1 somon ekmeği gövdeye indirirdimMayası da doğal canım kesinlikle maya da önemli yoksa anlamı olmuyor ekmeği kestim ben tamamen ama opsie ekmek deneyeceğim
İyidir ablacıklar.Ben bol bol tempolu yürüyüş yapıyorum geç saatte kulaklıkları takıp.Önümüzdeki haftanın hedefi çoook büyük bugün dışarı çıkıcaz.İzniniz olursa birazcık tek öğüncük kaçamak yapmak istiyorumValla burası yanıyor yanıyor.Klima olmazsa ne yapardım bilmiyorum.Sizlerden naber nasıl gidiyor?
Hoşgeldin ablam27 yaşındayım.134 kiloda idim en son.Strese dayalı yeme bozukluğu yasıyorum.2 çoçuğum var. Ev hanımıyım.Eşim için zayıflamayı çok istiyorum lütfen yardım edin.
Ben ara öğün nadiren yapabiliyorum. Sürekli yapınca sankş hep ağzın dolu gibi oluyor rejim psikolojisi oluşmuyor. Belki doğrusu öyle bilmiyorum. Şeker hastaları için 6 öğün filan öneriliyor ya.Öyle canım haklısın ben sürekli ara öğün yiyince aklım hep yemekte oluyor iki öğün yemeye başladığımdan beri kendimi oruçlu gibi düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor nefisimi de terbiye ediyor aslında
Oraları biliyorum çok fena oluyorİyidir ablacıklar.Ben bol bol tempolu yürüyüş yapıyorum geç saatte kulaklıkları takıp.Önümüzdeki haftanın hedefi çoook büyük bugün dışarı çıkıcaz.İzniniz olursa birazcık tek öğüncük kaçamak yapmak istiyorumValla burası yanıyor yanıyor.Klima olmazsa ne yapardım bilmiyorum.Sizlerden naber nasıl gidiyor?
Tskım içi yakın kilolar olarak ikili eşleşip yarışsak mı acep?Evet bu hafta yeni denemeler yapalım her fikre açığız
Aynen meltemcim önce az kilo ver hemen kaçamak yapma canım. Çok mu aç kaldın yoksa o yüzden mi bir şey yiyesin geldi? Ben çok aç kalınca tıkınasım geliyor daOraları biliyorum çok fena oluyor
İyi kilo verirsen ufak bir kaçamak olur ne olduğuna bakarız sen önce güzelce haket bakalım
Emin'im iyi kilo vereceksin bu hafta sen
Ben nalanı isterim banane bananeTskım içi yakın kilolar olarak ikili eşleşip yarışsak mı acep?
Olabilir aslında bu akşam bir bakalımTskım içi yakın kilolar olarak ikili eşleşip yarışsak mı acep?
Bugün ilk defa burada market vs.dışında dışarı çıkacağız sevdicekleAynen meltemcim önce az kilo ver hemen kaçamak yapma canım. Çok mu aç kaldın yoksa o yüzden mi bir şey yiyesin geldi? Ben çok aç kalınca tıkınasım geliyor da
Kaç günde kız oooov bu ne hız yaaGöbeğim 130 cm di 123 olmuş baya toparlandığını hissediyordum :)
Kalça 4 cm incelmiş bacak kalın yer 2 cm incelmiş :)
MaşallahGöbeğim 130 cm di 123 olmuş baya toparlandığını hissediyordum :)
Kalça 4 cm incelmiş bacak kalın yer 2 cm incelmiş :)
Ekmek yeme mademBugün ilk defa burada market vs.dışında dışarı çıkacağız sevdicekleOrada ben diyetteyim ama deyip mızmızlık etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?