Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım ikili rakamlar benim kırılmam olacak yani yap boz yap boz yaptım hep ama hiç ikili rakamlara gelemedim dönüm noktam olacak sonra kim tutar plastici :))
80 lere kadar çok hızlı vereceksin böyle giderse. Daha sonra azalıyor hızı. 100 lü ve 90 lı kilolarla diyete başlamak en güzeli bence. Motivasyon tavan oluyor verdikçe. Eski fotolara bakınca anlaşılıyor.

Aynen canım ikili rakamlar benim kırılmam olacak yani yap boz yap boz yaptım hep ama hiç ikili rakamlara gelemedim dönüm noktam olacak sonra kim tutar plastici :))
Hadi bakalım hep bu motivasyonu yaşayalım beraberce
Kim kilo verse kendim vermiş gibi seviniyorum ben

Boşver canım yaşandı geçti senin nasıl gidiyor bakalım?
ruangel sana yazacaktım dün çok yoğundum .yemeğin yanına yoğurt salata ilave edebilirsin ..
Spor yapıyor musun ?sıcak mı orası?
@bade 34 ruangel kızlar günaydın bugün sohbettesiniz umarım iyice kaynaşalım diyorum
Meltemcik nabersin ya
Nasıl gidiyor spor
İp atlıyor musun
İyidir ablacıklar.Ben bol bol tempolu yürüyüş yapıyorum geç saatte kulaklıkları takıp.Önümüzdeki haftanın hedefi çoook büyük bugün dışarı çıkıcaz.İzniniz olursa birazcık tek öğüncük kaçamak yapmak istiyorum Valla burası yanıyor yanıyor.Klima olmazsa ne yapardım bilmiyorum.Sizlerden naber nasıl gidiyor?

Ben ara öğün nadiren yapabiliyorum. Sürekli yapınca sankş hep ağzın dolu gibi oluyor rejim psikolojisi oluşmuyor. Belki doğrusu öyle bilmiyorum. Şeker hastaları için 6 öğün filan öneriliyor ya.

Oraları biliyorum çok fena oluyor
İyi kilo verirsen ufak bir kaçamak olur ne olduğuna bakarız sen önce güzelce haket bakalım
Emin'im iyi kilo vereceksin bu hafta sen

Oraları biliyorum çok fena oluyor
İyi kilo verirsen ufak bir kaçamak olur ne olduğuna bakarız sen önce güzelce haket bakalım
Emin'im iyi kilo vereceksin bu hafta sen
Aynen meltemcim önce az kilo ver hemen kaçamak yapma canım. Çok mu aç kaldın yoksa o yüzden mi bir şey yiyesin geldi? Ben çok aç kalınca tıkınasım geliyor da

Tskım içi yakın kilolar olarak ikili eşleşip yarışsak mı acep?
Olabilir aslında bu akşam bir bakalım
Haydi bakalım kızlar buraya uğrayın haftasonu diye motivasyon düşmesin
Benim biraz alışveriş işleri var bugün sebze falan da alacağım kolay gelsin herkese

Aynen meltemcim önce az kilo ver hemen kaçamak yapma canım. Çok mu aç kaldın yoksa o yüzden mi bir şey yiyesin geldi? Ben çok aç kalınca tıkınasım geliyor da
Bugün ilk defa burada market vs.dışında dışarı çıkacağız sevdicekle Orada ben diyetteyim ama deyip mızmızlık etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…