- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
80 lere kadar çok hızlı vereceksin böyle giderse. Daha sonra azalıyor hızı. 100 lü ve 90 lı kilolarla diyete başlamak en güzeli bence. Motivasyon tavan oluyor verdikçe. Eski fotolara bakınca anlaşılıyor.
Hadi bakalım hep bu motivasyonu yaşayalım beraberce
Kim kilo verse kendim vermiş gibi seviniyorum ben
Süper ya. Ben yersem sabah yiyorum ekmek 2 dilim filan. Sonra yemiyorum. Eskiden olsa 1 somon ekmeği gövdeye indirirdim
Ben ara öğün nadiren yapabiliyorum. Sürekli yapınca sankş hep ağzın dolu gibi oluyor rejim psikolojisi oluşmuyor. Belki doğrusu öyle bilmiyorum. Şeker hastaları için 6 öğün filan öneriliyor ya.
Kaç günde kız oooov bu ne hız yaa
Maşallah
SüperrrGöbeğim 130 cm di 123 olmuş baya toparlandığını hissediyordum :)
Kalça 4 cm incelmiş bacak kalın yer 2 cm incelmiş :)
Tatlı yemezsinBugün ilk defa burada market vs.dışında dışarı çıkacağız sevdicekleOrada ben diyetteyim ama deyip mızmızlık etmek istemiyorum
Bence sen böyle gidersen daha yakında göreceksinKurban bayramına kadar hedef ikili rakamları görmek bakalım hadi inşallah :)
TeşekkürlerTatlı yemezsin
1 lahmacun bol maydonoz ayran
Et Salata falan yersiniz kolay gelsin
Ay pek romantikTeşekkürler
Amin aminAy pek romantikhep böyle olun inşallah canım
Düğüne az kaldı hadi bakalım
İnşallah 80 leri bile özledim :) zaten sporu yapınca 80 de daha ince dururum inşallah hayatımda 83 kg olduğum zamanı hazırlıyorum gözlerime inanamamıştı hemen yemeği kesmiştim :) moralim çok bozulmuştu şimdi 80 olmak çok istiyorum hayat işte :))
Evet evet burası bana çok iyi geldi çok sağolun kızlar :*
Ekmek bağımlılık yapıyor canım olsun yavaş yavaş bitirirsin
Evet Zaten bu 6 öğün olayı çürüdü ama biz geriden gittiğimiz için ancak yavaş yavaş 6 öğün yapmayın diyorlar
Canım daha 1 hafta olmadı 4 gün oldu ama baya spor yapıyorum hiç sporda terlemezdim hem yazın etkisiylede çok terliyorum
Teşekkürler :*
Canım 2 dilim ekmek de bana lazım artık onu kesmiyorum unum bile organik benim. Bana yaramıyor her şeyi kesmek. Meyvemi de yerim ben. Karataya uymuyorum. Herkesin bünyesi değişik işte, verdiğim kiloları kat be kat alırım yoksa ben o şekil beslenince.Kurban bayramına kadar hedef ikili rakamları görmek bakalım hadi inşallah :)
Tebrikler canım ben de eski Karataycıyım epey verdim sonra hop misliyle aldım çok iyi vermişsin acayip moral olmuştur şimdikitkurdu Pembe_patikli en güzeli doğalı ulaşması zor olsa da var Hale'n şükür
Kitkurdu olur deneyelim ayran leptini bozmuyor içebilirim :)
Kızlar uyandım tartıldım veeee 107,4 kiloyum 4,5 kg vermişim :) yaşasın Canan Karatay diye bağırmak istiyorum :)
Ben hala iki öğün besleniyorum en kolay en sağlıklı bu gibi geliyor ama bu hafta az az yiyeceğim benim meto ölmüş diriltmeye çalışıyorum diyetisyenin verdiği ara öğünler en büyük stresimdi aman kaçırmayayım vakti geldi mi nasıl şimdi bu ortamdan çıkıp yerim derken ateş topu oluyordum buharlar çıkıyorduÖyle canım haklısın ben sürekli ara öğün yiyince aklım hep yemekte oluyor iki öğün yemeye başladığımdan beri kendimi oruçlu gibi düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor nefisimi de terbiye ediyor aslında
Canım iyi tarafından bak sıcak iştahı kesiyor bol terletip bol su içiriyorİyidir ablacıklar.Ben bol bol tempolu yürüyüş yapıyorum geç saatte kulaklıkları takıp.Önümüzdeki haftanın hedefi çoook büyük bugün dışarı çıkıcaz.İzniniz olursa birazcık tek öğüncük kaçamak yapmak istiyorumValla burası yanıyor yanıyor.Klima olmazsa ne yapardım bilmiyorum.Sizlerden naber nasıl gidiyor?
Düşünmem lazım sonra havandan geçilmezBen nalanı isterim banane bananekitkurdu
Göbeğim 130 cm di 123 olmuş baya toparlandığını hissediyordum :)
Kalça 4 cm incelmiş bacak kalın yer 2 cm incelmiş :)
Ben de demin ölçülerimi aradım haziranın 18 mi ne ora ölçmüşüm mesajlarda buldum.daha 1 ay olmamış ölçmiyim moralim bozulmasınTebrikler canım ben de eski Karataycıyım epey verdim sonra hop misliyle aldım çok iyi vermişsin acayip moral olmuştur şimdi
Ben hala iki öğün besleniyorum en kolay en sağlıklı bu gibi geliyor ama bu hafta az az yiyeceğim benim meto ölmüş diriltmeye çalışıyorum diyetisyenin verdiği ara öğünler en büyük stresimdi aman kaçırmayayım vakti geldi mi nasıl şimdi bu ortamdan çıkıp yerim derken ateş topu oluyordum buharlar çıkıyordu
Canım iyi tarafından bak sıcak iştahı kesiyor bol terletip bol su içiriyor
Düşünmem lazım sonra havandan geçilmez
Oy oy ölçüler de alınmış kızlar benim de bir yerlerde ölçme çalışmalarım vardı biçme işine girişirken aldığım bi bakayımBestttt hesap sorar yakındır gelmesi eğleniyor ama burdaki eğlenceyi de kaçırıyor
Kankacığım yollar mıyım hiç senin ölçülere inen kadar olmaz ama şöyle diyeyim pantolon bedeni46 üst beden az daha fazla hatta pantolon 46 azıcık bırakıyor kendini yeterli olur muBen de demin ölçülerimi aradım haziranın 18 mi ne ora ölçmüşüm mesajlarda buldum.daha 1 ay olmamış ölçmiyim moralim bozulmasın
Sen yollamadın hala naaalaaan
Nalan ya göbek yarışı yapalım ya kilo yarışı yapalım ne dersin@kitkurdu
Oooooovvv süpeer sabırsızlıkla bekliyorum cancağazımKankacığım yollar mıyım hiç senin ölçülere inen kadar olmaz ama şöyle diyeyim pantolon bedeni46 üst beden az daha fazla hatta pantolon 46 azıcık bırakıyor kendini yeterli olur mu
tezbitsin Döne sana meydan okuyamıyorum sen benim canımsın ama kardeşçe meydan okuyayım bu haftayı atlatayım öyle şu meto bi canlansın 1 kg eksiyi gördüğüm hafta söz yarışacağız buna dersin
Tebrikler canım ben de eski Karataycıyım epey verdim sonra hop misliyle aldım çok iyi vermişsin acayip moral olmuştur şimdi
Ben hala iki öğün besleniyorum en kolay en sağlıklı bu gibi geliyor ama bu hafta az az yiyeceğim benim meto ölmüş diriltmeye çalışıyorum diyetisyenin verdiği ara öğünler en büyük stresimdi aman kaçırmayayım vakti geldi mi nasıl şimdi bu ortamdan çıkıp yerim derken ateş topu oluyordum buharlar çıkıyordu
Canım iyi tarafından bak sıcak iştahı kesiyor bol terletip bol su içiriyor
Düşünmem lazım sonra havandan geçilmez
Oy oy ölçüler de alınmış kızlar benim de bir yerlerde ölçme çalışmalarım vardı biçme işine girişirken aldığım bi bakayımBestttt hesap sorar yakındır gelmesi eğleniyor ama burdaki eğlenceyi de kaçırıyor
Kahvaltıda olsun ekmek simit puaça arada bulgur zeytinyağlı sarma dolma veya tatlı meyve.... hayatımdan tamamen çıkarınca da olmadı yemek istedim yiyince de eski düzen sonum hikaye oldu şimdiler de belli prensiplerini devam ettiriyorum uzun zamandır pirinç yemedim bayram 1. gününü( 2 yemek kaşığı )saymazsak simit iki lokmalık yemiştim ramazan başıCanım neden geri aldın eski yeme düzenine döndüğün için mi? Kesinlikle haklısın sürekli yemek olunca aklın hep yemekte ve kafan rahat olmuyor şimdi kafam rahat sabah akşam tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?