Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah 80 leri bile özledim :) zaten sporu yapınca 80 de daha ince dururum inşallah hayatımda 83 kg olduğum zamanı hazırlıyorum gözlerime inanamamıştı hemen yemeği kesmiştim :) moralim çok bozulmuştu şimdi 80 olmak çok istiyorum hayat işte :))

Hadi bakalım hep bu motivasyonu yaşayalım beraberce
Kim kilo verse kendim vermiş gibi seviniyorum ben

Evet evet burası bana çok iyi geldi çok sağolun kızlar :*

Süper ya. Ben yersem sabah yiyorum ekmek 2 dilim filan. Sonra yemiyorum. Eskiden olsa 1 somon ekmeği gövdeye indirirdim

Ekmek bağımlılık yapıyor canım olsun yavaş yavaş bitirirsin

Ben ara öğün nadiren yapabiliyorum. Sürekli yapınca sankş hep ağzın dolu gibi oluyor rejim psikolojisi oluşmuyor. Belki doğrusu öyle bilmiyorum. Şeker hastaları için 6 öğün filan öneriliyor ya.

Evet Zaten bu 6 öğün olayı çürüdü ama biz geriden gittiğimiz için ancak yavaş yavaş 6 öğün yapmayın diyorlar

Kaç günde kız oooov bu ne hız yaa

Canım daha 1 hafta olmadı 4 gün oldu ama baya spor yapıyorum hiç sporda terlemezdim hem yazın etkisiylede çok terliyorum

Teşekkürler :*

Kurban bayramına kadar hedef ikili rakamları görmek bakalım hadi inşallah :)
Canım 2 dilim ekmek de bana lazım artık onu kesmiyorum unum bile organik benim. Bana yaramıyor her şeyi kesmek. Meyvemi de yerim ben. Karataya uymuyorum. Herkesin bünyesi değişik işte, verdiğim kiloları kat be kat alırım yoksa ben o şekil beslenince.
Burası sana iyi geliyorsa çok sevindim. Muhabbet hoş sohbet etmek güzel oluyor diyet aşaması çok sıkıcılaşıyor bazen çünkü. Hele veremediğim haftalarda çok sinir oluyordum kendime.
Bizim kızlar iyilerdir zaten kaynaşıyorsun artık sen de.
Kurbana tam kaç gün var 55 gün mü hadi ben de bir hedef koyayım madem sen dedin ben de düşüneyim takvime bakıp.

Tebrikler canım ben de eski Karataycıyım epey verdim sonra hop misliyle aldım çok iyi vermişsin acayip moral olmuştur şimdi
Ben hala iki öğün besleniyorum en kolay en sağlıklı bu gibi geliyor ama bu hafta az az yiyeceğim benim meto ölmüş diriltmeye çalışıyorum diyetisyenin verdiği ara öğünler en büyük stresimdi aman kaçırmayayım vakti geldi mi nasıl şimdi bu ortamdan çıkıp yerim derken ateş topu oluyordum buharlar çıkıyordu
Canım iyi tarafından bak sıcak iştahı kesiyor bol terletip bol su içiriyor

Ben nalanı isterim banane banane kitkurdu
Düşünmem lazım sonra havandan geçilmez
Göbeğim 130 cm di 123 olmuş baya toparlandığını hissediyordum :)
Kalça 4 cm incelmiş bacak kalın yer 2 cm incelmiş :)

Oy oy ölçüler de alınmış kızlar benim de bir yerlerde ölçme çalışmalarım vardı biçme işine girişirken aldığım bi bakayım Bestttt hesap sorar yakındır gelmesi eğleniyor ama burdaki eğlenceyi de kaçırıyor

Ben de demin ölçülerimi aradım haziranın 18 mi ne ora ölçmüşüm mesajlarda buldum.daha 1 ay olmamış ölçmiyim moralim bozulmasın
Sen yollamadın hala naaalaaan

Ben de demin ölçülerimi aradım haziranın 18 mi ne ora ölçmüşüm mesajlarda buldum.daha 1 ay olmamış ölçmiyim moralim bozulmasın
Sen yollamadın hala naaalaaan
Kankacığım yollar mıyım hiç senin ölçülere inen kadar olmaz ama şöyle diyeyim pantolon bedeni46 üst beden az daha fazla hatta pantolon 46 azıcık bırakıyor kendini yeterli olur mu
Nalan ya göbek yarışı yapalım ya kilo yarışı yapalım ne dersin @kitkurdu
tezbitsin Döne sana meydan okuyamıyorum sen benim canımsın ama kardeşçe meydan okuyayım bu haftayı atlatayım öyle şu meto bi canlansın 1 kg eksiyi gördüğüm hafta söz yarışacağız buna dersin

Oooooovvv süpeer sabırsızlıkla bekliyorum cancağazım

Canım neden geri aldın eski yeme düzenine döndüğün için mi? Kesinlikle haklısın sürekli yemek olunca aklın hep yemekte ve kafan rahat olmuyor şimdi kafam rahat sabah akşam tamamdır :)

Kargom geldi sütlerimi kaynatıyorum yoğurdumu yapacağım :)

Menümüzde yazayım;

Sabah haşlanmış yumurta
Domates kıvırcık biber

Kargo gelince güzel kurumeyveler vardı yedim :) 1 hurma 1 gün kurusu minicik cecil peyniri

Akşam tavuk haşlayıp yanına salata mı yapsam diyorum enginar var, enginar ve tavukla bişeyler yaparım belki kararsızım şu an

Canım neden geri aldın eski yeme düzenine döndüğün için mi? Kesinlikle haklısın sürekli yemek olunca aklın hep yemekte ve kafan rahat olmuyor şimdi kafam rahat sabah akşam tamamdır :)
Kahvaltıda olsun ekmek simit puaça arada bulgur zeytinyağlı sarma dolma veya tatlı meyve.... hayatımdan tamamen çıkarınca da olmadı yemek istedim yiyince de eski düzen sonum hikaye oldu şimdiler de belli prensiplerini devam ettiriyorum uzun zamandır pirinç yemedim bayram 1. gününü( 2 yemek kaşığı )saymazsak simit iki lokmalık yemiştim ramazan başı tezbitsin Döne ne ağzımın büyüklüğünü ne lokmamın devasalığını bıraktı tövbe dedim dile düşmeyeyim bir daha, belli yasakları yapıyorum bazılarını kendime uyarlıyorum karma gidiyoruz bakalım acele etmemeye çalışıyorum ki acele dönmesin yaşam şekli haline getirip tartıyı da bir diğer uzvum gibi düşüneceğim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…