Yavru kuşum senin kilolar sabit değilmiş geçici inşaallah , yeter ki sağlıklı beslen inan her düğün öncesi ailelerin alışması zorlu oluyor haliyle yıpranıyorsun , sen şimdi evin nazlısısın baban vermeye kıyamaz bak anne olunca çok daha iyi anlayacaksın ben de veremem vermem olmaz onlar benim hafiften delleniyor insanAnnemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağım
Bizim nişanlılık sürecimiz de çok sıkıntılıydı 1 yıl oldu nişanlanalı ve bu kadar kiloyu o ara stresten aldım.Ben ve nişanlım arasında şükür hiç sıkıntı olmadı ama babam evlenmemi kesinlikle istemiyordu e böyle olunca aileler arasında sıkıntılar çıktı.Şükür biz hiç ayrılmadıkŞimdi ailelerimizin arası da iyi olan bana ve vücuduma oldu
Onu da anlıyorum.Ayrıca sözüm de söz sadece bu yıl bir kereliğine okulumu donduracağım.Daha sonra tam gaz devam.Yavru kuşum senin kilolar sabit değilmiş geçici inşaallah , yeter ki sağlıklı beslen inan her düğün öncesi ailelerin alışması zorlu oluyor haliyle yıpranıyorsun , sen şimdi evin nazlısısın baban vermeye kıyamaz bak anne olunca çok daha iyi anlayacaksın ben de veremem vermem olmaz onlar benim hafiften delleniyor insan
Öyle görünüyor sen de hoşgeldin ablamKuzum Meltem bır sen varsın sanırım
Başladı maalesef bu ay çook önemli benim içinMeltem neler yaptın bıttımı hazırlık
Gelınlık gıymede gerıye sayım basladımı
Canlısı geldınmı eveeeeÇok güzel kilo verdiriyor
Ayy çok teşekkürlerGelinlik modeline baktık gerçekten Harika
Sen bana bakma kuzumÖyle görünüyor sen de hoşgeldin ablam
Sen bana bakma kuzumÖyle görünüyor sen de hoşgeldin ablam
Hadiiiii almışmıGelinlik modeline baktık gerçekten Harika
Yaktık gemileri dermişizEee ne ettınız haftasonu spor su sağlıklı beslendık dimi
Nalanım balım bacım su lafı deme yaaaaHoş geldin kaptanım özlettin kendini gitme bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?