Kız anası kayınvalde öğrenecek nabza göre şerbet verip cici kaptan olmayıNalanım balım bacım su lafı deme yaaaa
Söz veremem kız anasıyım ben herkese herseye hesabı keş öderım veresıyeyi sevemedım hiç
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masalimizin-ucuncu-adimi-dugunumuz.974417/ Şu gelinliğin benzeri ablamHadiiiii almışmı
Nerde bende bakıyım
Yakarım sizi dermişim ama cıkkkkkYaktık gemileri dermişiz
Yakarım sizi dermişim ama cıkkkkkYaktık gemileri dermişiz
Kız sana kahve bıle soyledım sen iste dedım yaArtık disipline mi sokarsın cezaya mı koyarsın boynumuzu büktük bekliyoruz
He söyledin valla fincanı kapatacak mıyım ne olacak durumlar neyse hali çıksın falı diyeKız sana kahve bıle soyledım sen iste dedım ya
Yok gerektirse kıprıgımın arasında kızımı gezdırırım ama kımseye laf ettırmemKız anası kayınvalde öğrenecek nabza göre şerbet verip cici kaptan olmayı
Ay çok asilhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masalimizin-ucuncu-adimi-dugunumuz.974417/ Şu gelinliğin benzeri ablam
Benzeme kız hep biz mi idare edeceğiz biraz da bizi idare etsinler değil mi isyana teşvik ediyosun belliki ben de eşref saatindeyim Yeliz gelsin bizi durultsunYok gerektirse kıprıgımın arasında kızımı gezdırırım ama kımseye laf ettırmem
Ben öyle ciciş annelere benzemem
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ablacımAy çok asil
Çok şade şık bayıldım
Güle güle gıyesın ınsallah su gıbı bır gelın olasın masallah berekatallah
3 vakte kadar bulgur yemessen epey bı yemıyecenHe söyledin valla fincanı kapatacak mıyım ne olacak durumlar neyse hali çıksın falı diye
SakinBenzeme kız hep biz mi idare edeceğiz biraz da bizi idare etsinler değil mi isyana teşvik ediyosun belliki ben de eşref saatindeyim Yeliz gelsin bizi durultsun
Toroslar yıkalım gel desenBenzeme kız hep biz mi idare edeceğiz biraz da bizi idare etsinler değil mi isyana teşvik ediyosun belliki ben de eşref saatindeyim Yeliz gelsin bizi durultsun
Hep senın sakın hayatına renk katman ıcın uğraştım balımAy ben bile heyecanla
Sakinstres yaşlandırıp kilo yapıyormuş
Canım benım dugun tarıhı bellımıÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için ablacım
Bebegım bızde herkes eksı olsun az çokHaftasonu diyedir pazartesi tam motivasyona geçiyozİnşallah bu cuma da dereceye gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?