Ay ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı bendenSelamlar
Menüm:
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 siyah zeytin, taze nane ve taze soğan (balkonumdan:)
Öğlen14: 2 dilim ananas, 2 kayısı
Akşam: Izgara hellim peynirli(4 dilim), karışık yeşil salata(yağ vardı)
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş, 20x3 squat
Güzel olmuş canım ..bende hellim peynirini çok severimSelamlar
Menüm:
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 siyah zeytin, taze nane ve taze soğan (balkonumdan:)
Su 2 litre
@ruangelAy ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı benden
Döne sahalara dönüş yapmış tozu dumana katacak yine anlaşılan ama nerde bu gramlar gramajlarSelamlar
Menüm:
Su 2 litre
Ayy olur mu öyle hiç takmamak falan menüyü gördüm de yorum yaptım.Verin cezamı hak ettim@ruangel
Küstüm hani bizim menü yorumu bizim başımız kel mi niye bize bir şey yazmadınPembe_patikli Yeliz yetiş yeni gelin bizi dikkate almıyor ne ceza versek hani bizim yorumlarımız nerde
Yetişin açık iki oldu aşık gelin geçmişi de okumamış oley oley ben yakaladım yakaladım sobeAyy olur mu öyle hiç takmamak falan menüyü gördüm de yorum yaptım.Verin cezamı hak ettim
Amanııın nerelere gidem benYetişin açık iki oldu aşık gelin geçmişi de okumamış oley oley ben yakaladım yakaladım sobe
ToparlamışSelamlar
Menüm:
Su 2 litre
Canım bak sen az yeme bu kadarAmanııın nerelere gidem ben
Oooo onu hallettim gibi
Cezayı yarından mı başlatalım diyorsun hadi bugünlük ses etmeyeyim
İnşallahCanım bak sen az yeme bu kadar
Sonra yeme atağı olur bende denemiştim kendimi gece mutfakta neler yemiş buldum sonrabiraz daha dikkat et yaparsın sen zAten
Gelinlere kıyamıyom huyum kurusunCezayı yarından mı başlatalım diyorsun hadi bugünlük ses etmeyeyim
Kaynana duymasın sonra hedefe koyar seni deGelinlere kıyamıyom huyum kurusun
Canım bulunca paylaş merak ederiz şimdi cici geliniOooo onu hallettim gibiİzmirde bir gelinlikçiyi çok beğenmiştim diyarbakır şubesi de varmış.Modeli vs. beğendim şimdi internetten bulursam yollarım size.Ağustosun başına kadar zamanım var zayıflamak için.O zaman başlayacaklarmış dikime
Valla bu seçimleri yapmak zor ..görümcemden biliyom gelinliği makyajı saçı başı mobilyası yok süslemesi her zaman yeni moda çıkıyo valla..kına gecesi kıyafeti falan değişmiş son zamanlardaCanım bulunca paylaş merak ederiz şimdi cici gelini
Şükür bizim ev eşyaları halloldu.Kına için de organizasyon şirketiyle anlaşıcamValla bu seçimleri yapmak zor ..görümcemden biliyom gelinliği makyajı saçı başı mobilyası yok süslemesi her zaman yeni moda çıkıyo valla..kına gecesi kıyafeti falan değişmiş son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?