Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnternet sitelerinde paylaşmamışlar herhalde görüp de diktiren olmasın diye.Ama kk albümlerinde bir gelinin üzerinde görmüştüm tabii tamamen aynı değil ama neredeyse aynı sayılır bakayım bulursam onun fotoğrafını paylaşırım

Direkt link paylaşayım belki fotoğraf paylaşımına olumlu yaklaşmaz hanımefendi.Üst kısmı tamamen aynı ama benim sırt dekoltem azıcık daha derin ve kabarıklığı daha fazla ayrıca kuşak takmayı düşünmüyorum ben.Kimse yanlış anlamasın kimseye atıfta bulunmuyorum sadece bu toplumda bazı şeyler değiştirilmeli kadınlar için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masalimizin-ucuncu-adimi-dugunumuz.974417/

Güzelmiş gerçekten çiçekler de hoş olmuş
Allah mutlu mesut etsin
Verirsin sen sporla birlikte sonucunu hemen alırsın canım bu ayı iyi değerlendir

Güzelmiş gerçekten çiçekler de hoş olmuş
Allah mutlu mesut etsin
Verirsin sen sporla birlikte sonucunu hemen alırsın canım bu ayı iyi değerlendir
Amin ablam benim.Ama başınızı ilerleyen zamanlarda çok ağrıtmayı düşünüyorum.Duvağıydı buketiydi tacıydı ayakkabısıydı vs. çok kararsızım ben

Ayy ne güzel ilaçsız gdo suz..yarın akşam yemeğe mi gelsem sana
Annemlerin orda doğal bulunuyor şükür ama giderek azalıyor ..hep ilaç ilaç ..hep hastalıklar ondan oluyor bence

Gel canım olur beraber sporda yaparız :)
Ne yazık ki öyle Zaten vücut zehri atamıyor hastalıklar çıkıyor hatta kilo tutmalar oluyor gluten bunu çok iyi başarıyor

İnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuz
Aslında yerli tohum fabrikası kurulması lazım henüz yok galiba

İnşallah yerli tohumların kıymetini bilmemiz lazım ileride organiğe daha da dönüş olacak Yok ne yazık ki

Kızlar yarın için pazı ve kuru barbunya pişirdim akşam yoğurtlu pazı ve barbunya yiyeceğim :) akşam gelirken düşün düşün zor oluyor :) şimdi ben duşa sonra da uykuya yarın görüşürüz :*

ruangel modeli çok güzel eminim ki harika bir gelin olacaksın onun içindeki büyü bile sana yeter zaten düğüne kadar yakandayız kilo vereceksin şu menüler azcık daha dolsun doyurucu az kalorili olsun ki seni tuta kıtlık olmaya canım benim , senin adına hem sevindim hem heyecanlandım tadını çıkar bu günlerin hiç bir şeyi sıkıntı yapma hep güzel hatırlayasın ilk kez gelin oluyorsun

Olabilir aslında biraz bilgilenirsin hem sağlıklı da..
Zaten sen de genelde iki öğün yiyorsun
Sporuda yaparsın oldu bu iş
Bol su birde

Annemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağım
Bizim nişanlılık sürecimiz de çok sıkıntılıydı 1 yıl oldu nişanlanalı ve bu kadar kiloyu o ara stresten aldım.Ben ve nişanlım arasında şükür hiç sıkıntı olmadı ama babam evlenmemi kesinlikle istemiyordu e böyle olunca aileler arasında sıkıntılar çıktı.Şükür biz hiç ayrılmadık Şimdi ailelerimizin arası da iyi olan bana ve vücuduma oldu

Verirsin canım hepimiz stresten etkilenip kilo alıyoruz ama nerden başlasak kârdır ..inşallah seni güzel fit bir gelin yapalım

Sabahları biraz erken kalıp spor yaparsın evde olsan bile tabii yürüyüş de iyi olur
Bir düzene oturtursan gerisi gelir zaten..bizim menülerimizi de incelersin hoşuna gidenleri yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…