- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet öyle çok güzel oluyor şimdi nasıl detaylar varŞükür bizim ev eşyaları halloldu.Kına için de organizasyon şirketiyle anlaşıcam
Beyleri ikna edip bir daha gelinlik giyelim desem benim kolum sığmaz 60 nere 100 nereEvet öyle çok güzel oluyor şimdi nasıl detaylar var
İyi yapmışsın
Öyle deme ablam ben de şişman gelin olucamBeyleri ikna edip bir daha gelinlik giyelim desem benim kolum sığmaz 60 nere 100 nere
Amin ablam benim.Ama başınızı ilerleyen zamanlarda çok ağrıtmayı düşünüyorum.Duvağıydı buketiydi tacıydı ayakkabısıydı vs. çok kararsızım benGüzelmiş gerçektençiçekler de hoş olmuş
Allah mutlu mesut etsin
Verirsin sen sporla birlikte sonucunu hemen alırsın canım bu ayı iyi değerlendir
Aynen valla çoğu zaman tekim diye uğraşmak istemiyorum ama haklısın dikkat ederim artık
Ayy ne güzel ilaçsız gdo suz..yarın akşam yemeğe mi gelsem sana
Annemlerin orda doğal bulunuyor şükür ama giderek azalıyor ..hep ilaç ilaç ..hep hastalıklar ondan oluyor bence
İnşallaj bizim çocuklarımızda bulur gdosuz
Aslında yerli tohum fabrikası kurulması lazım henüz yok galiba
İki öğün beslenmem istiyorsan Karatay tavsiye ederim :)Aynen valla çoğu zaman tekim diye uğraşmak istemiyorum ama haklısın dikkat ederim artık
Aslında bu çok eskiden gelen bir alışkanlık 2 öğün yerim ben hep.Tavsiye için teşekkürler bakacağımİki öğün beslenmem istiyorsan Karatay tavsiye ederim :)
Aslında bu çok eskiden gelen bir alışkanlık 2 öğün yerim ben hep.Tavsiye için teşekkürler bakacağım
Annemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağımruangel modeli çok güzel eminim ki harika bir gelin olacaksın onun içindeki büyü bile sana yeter zaten düğüne kadar yakandayız kilo vereceksin şu menüler azcık daha dolsun doyurucu az kalorili olsun ki seni tuta kıtlık olmaya canım benim , senin adına hem sevindim hem heyecanlandım tadını çıkar bu günlerin hiç bir şeyi sıkıntı yapma hep güzel hatırlayasın ilk kez gelin oluyorsun
Verirsin canım hepimiz stresten etkilenip kilo alıyoruz ama nerden başlasak kârdır ..inşallah seni güzel fit bir gelin yapalımAnnemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağım
Bizim nişanlılık sürecimiz de çok sıkıntılıydı 1 yıl oldu nişanlanalı ve bu kadar kiloyu o ara stresten aldım.Ben ve nişanlım arasında şükür hiç sıkıntı olmadı ama babam evlenmemi kesinlikle istemiyordu e böyle olunca aileler arasında sıkıntılar çıktı.Şükür biz hiç ayrılmadıkŞimdi ailelerimizin arası da iyi olan bana ve vücuduma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?