Bız boylemı anlaştık o ne bır ıkı mesajBende sizi çok özledim inşallah haftasonu kadar bu yoğunluk bitecek bugün menü yazmıyorum rahatsızım çünkü bide fırsat bulup yemek yiyemedim kahvaltı dışında meyve ayran idare ettim şu da boğazlarım şiş olduğu için içemedim doğru düzgün kalbim sizle hepinizi öpüyorum yarın yazarım bir iki mesaj
Canimmmm geçmiş mesajaa bakmadın herhalde annemmbabbam ümreden geldi hafta sonuna kadar yoğunum sadece menü atarım bugün atamadım canım sadece muhabbette giremem ama bildirim yaparımBız boylemı anlaştık o ne bır ıkı mesaj
Gecmıs olsun canım öncelıkle
Sen mesaj yazmayınca hele menü ben korkuyom bılesinnmm
Iyı geceler ıyı bak kendıne
Soguk masaj yap BurcuBu arada kizimi memeden kestim cok sukur sadece goguslerim cok asiri sis pansumanla filan rahatlatiyorum 2 gune inmeye baslar dediler ama ins.
PeynırGunaydin kizlar bonba gibi bir pazartesiye uyandim simdi ise gitmek izere yola ciktim belli bi yerden hastaneye kadar yurucem aksamda ayni sekilde eve gelincede belki eliptik yaparim belki yuruyus kizimin moduna bagli disari cikmak isterse yuryus yapicam kahvaltimi aldim yanima ama hergun yumurta sıkıo beni alternatif ne yiyebilirim
Ceren selam canımGünaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranızaberilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur
Hadi bakalım kolay gelsin ..Bu arada kizimi memeden kestim cok sukur sadece goguslerim cok asiri sis pansumanla filan rahatlatiyorum 2 gune inmeye baslar dediler ama ins.
Hoşgeldin canım hayırlısı olsunGünaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranızaberilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur
Harika süper canım111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?