Masanın arka tarafında ıncecık bırının benı motıve edecegınıAy valla ben burada eriyeceğim :)) motivasyon için diyetisyen istiyordum ama siz varsınız gerek Yok diyorum :))
Bende stresimi atıyorum iyi geliyor önümüzdeki ay salona başlıycam
Arada gıymeyı dene iştah kesmeye bırebırKızlar dolabı düzenliyordum
38 beden kıyafetlerimi buldum zAten fazla yok atmaya kıyamamışım..elbise mi astım artık bakar motive olurum
Kışın 44 idim şimdi 40-42 arası ..
Hem doğru yoldasın hem yola getırensınEn güzeli de 2 ay filan görmediğin biri görünce şaşırıyo ya...geçen bayram gezmesinde halamın görümcesi gördü, böyle tuhaf bir tip zaten, 60 lı yaşlarda hiç evlenmemiş, biraz para pul seven filan biri. Nasıl kilo verdin ne yaptın vs diye bir sorguladı bir sorguladı. Dedim ki kıskandı mı ne yaptı demek ki doğru yoldayım...
En güzeli de 2 ay filan görmediğin biri görünce şaşırıyo ya...geçen bayram gezmesinde halamın görümcesi gördü, böyle tuhaf bir tip zaten, 60 lı yaşlarda hiç evlenmemiş, biraz para pul seven filan biri. Nasıl kilo verdin ne yaptın vs diye bir sorguladı bir sorguladı. Dedim ki kıskandı mı ne yaptı demek ki doğru yoldayım...
Masanın arka tarafında ıncecık bırının benı motıve edecegını
Hatta benı anlayacağına hiç ınancım olmadı olmayacakta
O hıc ben gıbı elbıseye gırmek icin yatağa yatıp gobegı cekıp fermuar kapatmaya calıstımı
O hiç tezgahtarın sinsi gülüşünü yakalamısmı elbıse olmayınca
Sokakta çantayla gobegını kapatmaya calısmısmı hıc
Benı anlayamaz
Dıyetısyene karsıyım artık
Şu 40 kilo nasıl gidere baktıktan sonra görüş açım değişti valla..kadın 102 kilolardan 60 a düştü 36 beden oldu üstelik 30 kilosunu evde spor yaparak falan vermiş birde eliptikle ..azmine hayranım valla o kadınınSüper ya 38 olamam ben imkan yok
buralardayim iyi ki yazdin. biraz once tartildim. farkli bisey yemememe ragmen 77 olmusum.papyonkilikli canım nerelerdesin
canım çok kopma burdan işin zor listede olmasan bile oku biziburalardayim iyi ki yazdin. biraz once tartildim. farkli bisey yemememe ragmen 77 olmusum.
sende hos geldin rakibemsende hos geldin cerenn )
Kaptanımızberilceee Beril
Kurallarımız genel olarak: çok su içmek (ben su bakanı Döne), spor yapmak (@Bestttt Beste spor bakanı), yeşillik yemek (Pembe_patikli Yeliz yeşillik bakanı), edebiyattan şiirden haz almak ( kitkurdu Nalan Edebiyat kolu),
Kilo vermek için çabalamak, birbirimizin menülerine gereksiz ve kırıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunmak, motive etmek,
Gerisi espiri şamata işte
Firslayd @Lovedreams @ceren06_35 10 takımın güzelleri hoş geldiniz sefalar getirdiniz gelmenizi çok istemiştim sabah görünce sevindim umarım her şey gönlünüzce olur zaten siz epey yol alıp sona yaklaşmışsınız tiyoları bekliyoruz vala umarım gözden kaçırdığım olmamıştır
Canım bebeğin hayırlı olsun zor bir dönem güzel olduğu kadar , burdan kopmadan devam edersen belki azıcık gayretle kendini sıkmadan en azından almadan gram gram da olsa verebilirsinburalardayim iyi ki yazdin. biraz once tartildim. farkli bisey yemememe ragmen 77 olmusum.
Öyle yalnız yıme bacımmmişteyim eve gideyim de bir kinoa kısırı yapayımmm :) yemek isteyen var mı
Canım sen bebegın var katılım zor bılıyorum ama en azından günlük yedıgını yaz bıraz sohbete gelburalardayim iyi ki yazdin. biraz once tartildim. farkli bisey yemememe ragmen 77 olmusum.
Memnuniyetle kuzummm gel beraber yapalımÖyle yalnız yıme bacımmm
Tarıf ver pleaseeeee
Ceren bır ceeee dıyon kacıyonişteyim eve gideyim de bir kinoa kısırı yapayımmm :) yemek isteyen var mı
Bak gordunmu sekerımMemnuniyetle kuzummm gel beraber yapalımaşagıdakı tarıfe göre yapıyorum canım
• 1 su bardağı Kinoa
• 1 kırmızı soğan
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 1 adet büyük boy domates
• 2 adet sivri biber
• ½ bağ taze soğan
• ½ bağ dereotu
• ½ bağ maydanoz
• 2 yemek kaşığı nar ekşisi
• ½ limon suyu
• 1 çay kaşığı pul biber
• 1 çay kaşığı kimyon
• Yeterince tuz ve karabiber
- Yapılışı:• Kinoanın kendisine has bir kokusu var bu kokuyu 5-6 kez sudan geçirerek azaltabilirsiniz.
• Bir bardak kinoayı 20 dakika kadar sıcak suda ıslatalım. 2 su bardağı kaynar su ile pişirelim, suyunu çekince soğumaya bırakalım.
• Soğanları yemelik kesip bir tavada zeytinyağı ile pembeleştirelim daha sonrasında salçayı ekleyerek, salça kokusu geçene kadar 2-3 dakika daha kavuralım ve soğumaya alalım.
• Domateslerin çekirdeklerini çıkartalım ve küpler halinde doğrayalım.
• Sivri biberleri, taze soğanları, dereotu ve maydanozu ince bir şekilde kıyalım.
• Tüm ürünleri bir kabın içerisinde harmanlayalım üzerine limon suyu, nar ekşisi ve zeytinyağından sos döküp servis edelim.
supersin yaaaCeren bır ceeee dıyon kacıyon
Nerdesın kız gözümün önünden ayrılmayın ben kurk tavuk gıbıyım cücüklerımı görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?