Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kitkurdu nalan bu ara kilo alıyorum gel yarışalım bak son ihtarım
Döne cumaya başlıyor yarışımız kabul ediyorum , haftaya kapışıyoruz görelim bakalım ne yapacaksın mendilimi hazırlayayım seni geçip giderken hızımdan elimi göremezsin mendil sallayayım bari diyorum hem varışta halay başı olarak dülülülü diye mendille coşarım şimdiden hazır olsun iyi iyi

Hanımlar yalnız bu hafta birincilik bende iddialıyım haberiniz olsun yani Evet bu bir meydan okuma
Oy cici gelin çitlenbik severim ben seni ablam. geç kız herkesi , sefan olsun takipteyiz bak söylemiş bulundun bir kere ama ablacığım lütfen aç kalma sağlıklı öğünlerle dengele mutlaka

Oy cici gelin çitlenbik severim ben seni ablam. geç kız herkesi , sefan olsun takipteyiz bak söylemiş bulundun bir kere ama ablacığım lütfen aç kalma sağlıklı öğünlerle dengele mutlaka
Bilerekten söyledim zaten ki sözümü tutayım kaçamak yapmayayım

Firslayd Lovedreams @ceren06_35 10 takımın güzelleri hoş geldiniz sefalar getirdiniz gelmenizi çok istemiştim sabah görünce sevindim umarım her şey gönlünüzce olur zaten siz epey yol alıp sona yaklaşmışsınız tiyoları bekliyoruz vala umarım gözden kaçırdığım olmamıştır

Günaydın hocam
Börekler çörekler derken
Yanı yaptınmı
Yedınmı
Yada hem yapıp hem yedınmı

Günaydın hocam
Börekler çörekler derken
Yanı yaptınmı
Yedınmı
Yada hem yapıp hem yedınmı
Kaptanım daha parmağımı bile yalamış değilim ama tezbitsin Döne dün kıymalı börekleri yazıp gömünce insanız canımız bir parça çekti yalanıp durduk böreğin adının karşısında sonra aile genlerime selam söyleyeyim dedim ama baktım ki sıkıntılı gen yok sıkıntılı ben var şimdi mahpus belasını yeni atlattı kan akıtmasın dedim senin için yemedim yalan olur aklıma bile gelmedi uzun zamandır yapıcıyım yiyici değilim

Kaptanının mahpusluğına dayanamadı ama verir verdirir ona hemen merak etmeyin

Pembe_patikli Yeliz canım nasılsın bugün
Aynı canım her daim işi olan evli 2 çocuklu diyette bir hatun olarak hayata devam şükür
Haftaya moralli başladım kafamda planlarımı yaptım
Senin gibi dün kek yaptım yemedim
İnşallah bu hafta da herkes kilo verir hadi bakalım

Günlük market sütü mü, keçi alıcam eve en sonunda süt sağıcam :)) inek büyük olur keçi köpek kadar zaten :)
Çiftlik
Markettenmı sütlüden mı alıyon
Marketse sütün yağ ve kh değeri kaç
Adam getiriyor
Hanımlar yalnız bu hafta birincilik bende iddialıyım haberiniz olsun yani Evet bu bir meydan okuma
Ooooovvv süper hadi bakalım meltemcik
Eki Görüntüle 2015977 Döne motıvasyon mu dıyordun
Bak 110 küsür kışı ıcınde 10. Olmuşsun
Tebrıkler
Aaa ben bunu görmemişim yaa
Yedik de kendimize yedik ne oldu yağ yaptı o an nefsimi köreltti mi evet şu an mutsuz muyum evet neyse olmayınca olmuyor bazen kilo alasım oluyor okumayın dedim ama okumuşsun niçin okudun aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…