Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü güzel canım sabah dereotu ve suyu merak ettim kür mü tatlım bilgi verebilir misin bende maydonoz yapıyorum da merak ettim
Tiroit problemi ve sindirim için bu hafta esti yapayım dedim dereotu kalsiyum açısından da zengin bir de yemek öncesi iştahı azaltıyor deniyorum bakalım aslında yapılabilir alışkın olduğumuz bir tat

Afiyet olsun gelen giden çok mu hala koşturmak bir açıdan iyi gelir menü güzel ama biraz az olmuş gibi açlık krizine sokmasın öğlen bir dilim ekmek veya 2 but yiyebilirdin sanki en azından susayınca ayran iç tekrar hem tok da tutar

Beni geçtin ha kitkurdu
Neyse ben az yürüyeyim bende yazarım menümü
Bu arada yeşiller süper
Yeşil görünce daldım bir nevi çayıra
Yeliz beğenir diye verdim kendimi otlara
Ah ah eşime şimdi sitem ettim çayın yanına hadi gidip bir şey alalım çayı boş içemiyorum dediğimde yok boş iç deseydin şimdi salatanın yanına bir şey yerdim boş olmazdı diye

tezbitsin D öne neden görünmedin bugün sana meydan okudum tık yok halay mendili dedim cevap yok elimi sallasam tak 3 kilo kaşımı kaldırsam 10 kilo gider dedim ses yok kayınvaldenin sessizliği hayra alamet olur değil mi şimdi bir dolu lafla gelirsin

Evet kizlar gelelim bana
Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
5 zeytin
Domates salatalik

Ogle 12.30
1 kase yayla corba
1 dilim kavun

Ara 15.30
1 turk.kahvesi

Aksam 18.30
6 yk taze fasulye
Salata

Ara
10 tane leblebi

3 litre su
1saat 30 dk yuruyus (15bin adim )
30 mekik 50 squats

Çok doğru diyorsun. Ben 1 sefer gittim, tabiki çok fit bir bayandı diyetisyen. Hayran kalmıştım, sevmiştim de benimle iletişimi iyiydi. Ama bir daha gidemedim. Çok kilo da veremedim. O fa bir kart vermişti, tün hafta yediklerini yaz demişti, burda da aynısını yapıyoruz. Önemli olan motivasyon çünkü hepimiz diyetin kitabını yazarız artık aslında.
Hem doğru yoldasın hem yola getırensın
Teşekkür ederim destekleriniz için.
buralardayim iyi ki yazdin. biraz once tartildim. farkli bisey yemememe ragmen 77 olmusum.
E ortadan kayboldun canım, hani menüler, içtiğin sular, yaptığın yürüyüş vs spor. Kaybolma canım benim. Emzirirken az da olsa kilo verilebilir.
kahve molası verdim
sabahtan beri evle uğraştım yeter gayrii
haftasonu bizim ev evlikten çıkıyor
Sen gene iyisin, ben bugün nasıl bitti anlamadım ve iş de yapmadım sıcaktan yorulmuşum. Orası serindir dimi? Kahve içme kahve. Su iç. Ispanak suyu iç.
Sızde mınnak uslu tombıkler gıbın yanımda olsanız
Yok anacım gagalarım bak görünüp kaçmayın
Nalan gagalarımı kız tavuk bılemedım
Gagala bizi beriiiiil. Senin gagaladığın yerde gğl biter canım.
ayy anam ben kv deyim giremiyorum pek anca is güç://
Ya eşim olunca giremiyorum ben daha dün tartıştık, helada bile rahat yok vallaha. İki dakka bi dur çocuk yeni uyudu bi kafamı dinlendiriyim diyorum, yok yaa bu erkekler niye böyle...
Ay bu yeliz iyice seni kendine benzetti be ot ot sürekli. Rüyanda mı gördün kalkar kalkmaz dereotu nedir yav arkadaş Allah esirgesin boğazına yapışır mapışır kuru kuru, üzerine de 1 çay bardağı zeytinyağı hüpletseydin oh tüm günlük kaloriyi de alırdın böylece
Ben yeniliklere açık bir tip olarak hep alıp evde depoladığım onca şey arasında bi buna gönül vermemiştim markete gidince ilk işim olsun pudingini de merak ediyorum
Ben chialı puding tarifi vermiştim ama sen benimle hiç ilgilenmediğin için sallamamışsın tabiki küsecem en iyisi küsmek

Canım o kalabalıkta maşallah menün güzel az bile be. Süpersin Hilalim. Nar ekşisi biraz kalorili ama arada lazım ya ben ekşiyi çok severim. Sırf limonu oturup mandalina gibi yerim, o derece. Suyunu artıralım, bu ara çok sıcak canımcım.
Heh adamda mı oldu şimdi suç yani
Menü güzel. Su süper. Spor ayrı güzel. Bomba gibi döndün Burcuuuu

Plankta 1 numarasın yalnız. Plankçı başı oldun başımıza nalanım.

Gızlar gızlar bacılaaaar
Menümü ifşa edeyim huzurlarınıza
Kahvaltı 10: 2 haşlak yumurta (84gr), 5 gr ceviz, 74 gr light süzme peynir(1kk), 46 gr kayısı(1tane), 14 gr zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği(51 gr)
Öğlen14: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye (yemeklere kilosu başına 2 yk zeytinyağı koyuyorum:28gr), 1 kase yoğurt (ev yapımı)
Akşam 19: 2 domates, 5 dal taze soğan, kuru fesleğen, sumak, 1 adet limonun suyu, pulbiber koyduğum bir çeşit salata
3 litre su
1 fincan kahve
Spor yok
Beni yeni tanıyan arkadaşlar için biraz ayrıntılı yazdım menümü. Eskiler biliyor zaten, ben gram gram ölçerek rejim yapıyorum, mutfak tartısında tartıyorum. Biraz zor oluyor, ama alıştım, seviyorum, bana yaradığına inandığım bir stil oldu.

Peki ertesı gün bulgur gıbı ödem yapıyormu tartıda

berilceee beril kızmadan söyleyeyim sadece anlık gelen bir fikirdi hemen geldiği yere gidebilir göz ağarttıysan bulgur yemiyorum ya bulgur niyetine Ceren'in tarifini yapsam mı
Aslında yenır ama yınede yarın ye
Yada cuma ye
Vücuttakı etkılesımı ne hıc bılmıyorum
Yedıgın ve ertesı gün bır tartılırmısın bılgı olur bızede

Ben çok begendım tek kh sabahkı ekmegın

Suyu artırırsan süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…