Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tezbitsin Bestttt
su 4 lt
spor 50 dakika yürüyüş
plank 42/42/45
benden bu günlük bu ka yeter ama değil mi temizlik filan derken zaten ter sırtımdan süzüldü
Vooov plankçı_başııııı süpersin yaa
Sayın Nalan hanım bugünün su 1.si
Kendisini kutluyor ve içtiği suların bünyesine yaramasını diliyorum.
Eveet arkadaşlaaar özellikle yeni gelenlerimiiiz, elbette sizler de birazcık çabayla, biraz özveriyle günün Su Birincisi olabilir, yıldızlı beş pekiyi alabilirisiniz, neden olmasın...
Hadi bekliyoruz.
BOL BOL SU İÇELİM GÜZELLEŞELİM: günün sloganı

Meltemcim güzel bir menü diyemeyeceğim canım. Kahvaltıda meyve güzel ben de yiyorum ama hani proteini yok kahvaltının?
Rus salatası mayonezli canım benim yağı çok. Cıısss
Suyun iyi 2 litreden de çok içmelisin çok sıcak

Valla içli köfte yemek istemedim mecbur ayıp olmasın diye yedim

Kızlar resme nefsimle mücadele ettik yemedim baklava börek ekmek ilk başlarda 90 liradan aşağı inmek zorunda oluyor ama 88 gordummu gerisi geliyor umarım bian evvel görürüm 88 i
89.9 dan bir anda 79 lara düşeceksin biraz sabredince canımcım

89.9 dan bir anda 79 lara düşeceksin biraz sabredince canımcım
89.9 kesin değildi tatlım baskül dü.ya o.tarti yarın kendi tartimi alıp anneme gidiyom onda bakalım ne çıkacak umarım dusmusumddur 90 dan aşağı çünkü gerçekten çok dikkat ettim bu kadar dikkattin sonu hüsran olursa çok üzülürüm

Yok yok kesin düşmüşsündür ama düşmediysen de üzülme benim de düzgün beslenip hiç vermediğim oldu, çok üzüldüm o zamanlar ama sonra daha hızlı verdim. Bu hafta vermediysen haftaya 2 katı gidiyor.

kitkurdu bi beni sormamışsın vallaha niçin acaba yokluğumu hiç hissetmiyor musun
benide aramiyolar kiiizzz

inşallah done inan artık çok bunaldım bu halimden basaramicakmisim gibi geliyor bazen

benide aramiyolar kiiizzz

inşallah done inan artık çok bunaldım bu halimden basaramicakmisim gibi geliyor bazen
Yok kız sen şimdi aynaya bakınca değişikliği farketmiyorsun da ondan. Yeni yeni başladığın için. Bak ver bi 6 kilo hrmen anlaşılıyor o zaman. Bırakma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…