Tüm günün menüsünü yazıyorsun degılmı canımAkşam yemeğimi yedim barbunya ve yoğurtlu pazı yavaş yemeye çalışıyorum ve başarılı :) yavaş yedim ve hemen doydum :) bi ara hızlı konuşuyordum yavaşlattım uzun olsa da şimdi de bunu yemek için yapmaya çalışıyorum
Fıre vermedık bıkeremMonolog olmuş madem benle diyalog kuran yok kocitomu alıp yollara vurayım kendimi @ceren06_35 aslında grup fire versede plank başlamıştık ara ara yapıyoruz yarışıyoruz katılabilirsiniz sporumla birlikte saniyelerimi yazarım
Sessiz atın tekmesı yıgıt olur derlerdıEvet kizlar gelelim bana
Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
5 zeytin
Domates salatalik
Ogle 12.30
1 kase yayla corba
1 dilim kavun
Ara 15.30
1 turk.kahvesi
Aksam 18.30
6 yk taze fasulye
Salata
Ara
10 tane leblebi
3 litre su
1saat 30 dk yuruyus (15bin adim )
30 mekik 50 squats
Her evde bır kk düsmanı adam varÇok doğru diyorsun. Ben 1 sefer gittim, tabiki çok fit bir bayandı diyetisyen. Hayran kalmıştım, sevmiştim de benimle iletişimi iyiydi. Ama bir daha gidemedim. Çok kilo da veremedim. O fa bir kart vermişti, tün hafta yediklerini yaz demişti, burda da aynısını yapıyoruz. Önemli olan motivasyon çünkü hepimiz diyetin kitabını yazarız artık aslında.
Teşekkür ederim destekleriniz için.
E ortadan kayboldun canım, hani menüler, içtiğin sular, yaptığın yürüyüş vs spor. Kaybolma canım benim. Emzirirken az da olsa kilo verilebilir.
Sen gene iyisin, ben bugün nasıl bitti anlamadım ve iş de yapmadım sıcaktan yorulmuşum. Orası serindir dimi? Kahve içme kahve. Su iç. Ispanak suyu iç.
Gagala bizi beriiiiil. Senin gagaladığın yerde gğl biter canım.
Ya eşim olunca giremiyorum ben daha dün tartıştık, helada bile rahat yok vallaha. İki dakka bi dur çocuk yeni uyudu bi kafamı dinlendiriyim diyorum, yok yaa bu erkekler niye böyle...
Ay bu yeliz iyice seni kendine benzetti be ot ot sürekli. Rüyanda mı gördün kalkar kalkmaz dereotu nedir yav arkadaşAllah esirgesin boğazına yapışır mapışır kuru kuru, üzerine de 1 çay bardağı zeytinyağı hüpletseydin oh tüm günlük kaloriyi de alırdın böylece
Ben chialı puding tarifi vermiştim ama sen benimle hiç ilgilenmediğin için sallamamışsın tabikiküsecem en iyisi küsmek
Canım o kalabalıkta maşallah menün güzel az bile be. Süpersin Hilalim. Nar ekşisi biraz kalorili ama arada lazım ya ben ekşiyi çok severim. Sırf limonu oturup mandalina gibi yerim, o derece. Suyunu artıralım, bu ara çok sıcak canımcım.
Heh adamda mı oldu şimdi suç yani
Menü güzel. Su süper. Spor ayrı güzel. Bomba gibi döndün Burcuuuu
Salı yada crs dıyodu@Bestttt beste sen olmadan spor yapamıyorum artık dön çok uzun tatil yaptın hem kıskandım hem özledim dööööön
Gr larımı görünce menüyü okumadımGızlar gızlar bacılaaaar
Menümü ifşa edeyim huzurlarınıza
Kahvaltı 10: 2 haşlak yumurta (84gr), 5 gr ceviz, 74 gr light süzme peynir(1kk), 46 gr kayısı(1tane), 14 gr zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği(51 gr)
Öğlen14: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye (yemeklere kilosu başına 2 yk zeytinyağı koyuyorum:28gr), 1 kase yoğurt (ev yapımı)
Akşam 19: 2 domates, 5 dal taze soğan, kuru fesleğen, sumak, 1 adet limonun suyu, pulbiber koyduğum bir çeşit salata
3 litre su
1 fincan kahve
Spor yok
Beni yeni tanıyan arkadaşlar için biraz ayrıntılı yazdım menümü. Eskiler biliyor zaten, ben gram gram ölçerek rejim yapıyorum, mutfak tartısında tartıyorum. Biraz zor oluyor, ama alıştım, seviyorum, bana yaradığına inandığım bir stil oldu.
Test etmek lazım bencedeAbov öyleyse yemeyelim ha
Neden ki2 yk dan fazla chia önerilmiyor arkadaşlar bu arada çok yemeyiniz
Sessiz atın tekmesı yıgıt olur derlerdı
Kız bu spor ne düsmanı bırak dost kıskandırır
Buradakı dost ben oluyom
Memnuniyetle kuzummm gel beraber yapalımaşagıdakı tarıfe göre yapıyorum canım
• 1 su bardağı Kinoa
• 1 kırmızı soğan
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 1 adet büyük boy domates
• 2 adet sivri biber
• ½ bağ taze soğan
• ½ bağ dereotu
• ½ bağ maydanoz
• 2 yemek kaşığı nar ekşisi
• ½ limon suyu
• 1 çay kaşığı pul biber
• 1 çay kaşığı kimyon
• Yeterince tuz ve karabiber
- Yapılışı:• Kinoanın kendisine has bir kokusu var bu kokuyu 5-6 kez sudan geçirerek azaltabilirsiniz.
• Bir bardak kinoayı 20 dakika kadar sıcak suda ıslatalım. 2 su bardağı kaynar su ile pişirelim, suyunu çekince soğumaya bırakalım.
• Soğanları yemelik kesip bir tavada zeytinyağı ile pembeleştirelim daha sonrasında salçayı ekleyerek, salça kokusu geçene kadar 2-3 dakika daha kavuralım ve soğumaya alalım.
• Domateslerin çekirdeklerini çıkartalım ve küpler halinde doğrayalım.
• Sivri biberleri, taze soğanları, dereotu ve maydanozu ince bir şekilde kıyalım.
• Tüm ürünleri bir kabın içerisinde harmanlayalım üzerine limon suyu, nar ekşisi ve zeytinyağından sos döküp servis edelim.
Aynen yaa daha ne istiyolar dimiHer evde bır kk düsmanı adam var
Kumarımız yok
İçkimiz cektıgımız yok
Karıya kıza meyhaneye gıtmıyoz
Bır kk var ya
Yemedim bugün ya hakikatenGr larımı görünce menüyü okumadım
Özlemişim gr lı menüleri ben ya
Menüye baktım da sımdı meyve tek kayısı var
Sen severdın gülüm fruktozudamı bıraktın
Yok kan sulandırıcılığı fazla yüksekmiş anladığım kadarıylaNeden ki
Şişiyormu bulgur gıbı
Doyuruculugu nasıl
HeçHer evde bır kk düsmanı adam var
Kumarımız yok
İçkimiz cektıgımız yok
Karıya kıza meyhaneye gıtmıyoz
Bır kk var ya
Değişik bi iştahım var benim malesef canım, yedikçe yiyesim geliyor.simge_sena bayağa az yemişsin be ne güzel dayanıyorsan süper
Çok ıyı gıder +sporla daralırsın bıdeTatile 23 gun var canim bisi olmadigi surece bu tempoda gidecek bakalim kac kilo gidecek
Evet yaa haklısın bozunca toparlamak çok zorDeğişik bi iştahım var benim malesef canım, yedikçe yiyesim geliyor.
Yemeyince aramıyorum
Diyet moduna girince de kendimi çok güzel tutuyorum ama hiç bozmamam lazım. Bozarsam ipin ucu feci kaçıyor
Aslında açacaksın bi damar yolu kendine serumu takacaksın eliptiğe de çıkacaksın ohh misberilceee Vakit buldukca eliptik yapicam ama evde spor cekilmio bu havalrda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?