Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok kız sen şimdi aynaya bakınca değişikliği farketmiyorsun da ondan. Yeni yeni başladığın için. Bak ver bi 6 kilo hrmen anlaşılıyor o zaman. Bırakma sakın.
inşallah bi evime geçeyim hayatım eski rutinine dönsün daha çok asilicam

Bunlar böyle bade beni de aramıyollar baksana
Şaka yapıyorum kız
Seni etiketliyoruz arada görmüyorsun yoğunluktan
Arada gir gündüz de olsa muhabbete ederiz 5 dakka
net paketi azaldimi ne çekmiyor annemlerde resmen gircem diye cebellesiyorum:)))

Yeliz im geçmiş olsun mide ağrısı çok kötü ya dikkat et ivme öyle soğuk şeyler. Yeşil çayını iç ılık ılık en güzeli.
Gelicem canım gelicem hatta hiç gitmek istemiyorum ama şartlar böyle bu ara.

Ya ben yağ çözücü felan kötü oluyor tırnak el kalmıyor
eldiven giy Kuzum ya berbat yapıyor elleri.

eliya Elif şimdiden geçmiş olsun canım mutlaka faydasını görürsün mesafeye takılma ne güzel sevdiğin müzikleri dinleme fırsatı doğmuş iyi ya
izmir marşı ni dinliyoruz bu ara başka müzik yasak :))))
İnşallah iyi gelicek fizik kuşkum yok.

eliya Elif canım nerdesin gözlerim seni ve @Bestttt Besteyi arıyor özledik burda karşılaşamadık gitti sen sabah yada geç bakarsın şimdiden
Nalan im şartlar böyle oldu bu ara gelicem valla bütün gün Aklımdasiniz
Kankiskolarim iyi geceler.

Canım bebeğin hayırlı olsun zor bir dönem güzel olduğu kadar , burdan kopmadan devam edersen belki azıcık gayretle kendini sıkmadan en azından almadan gram gram da olsa verebilirsin papyonkilikli

Canım sen bebegın var katılım zor bılıyorum ama en azından günlük yedıgını yaz bıraz sohbete gel
Ve lütfen gecmısı oku belkı bılmedıklerın vardır
desteginiz icin tesekkurler hanimlar. yarin menulerimi yazmaya basliycam. listede olmam cok muhim degil. sizlerin yediklerini takip etsem.bile yeter

Kizlarrr çok mutlu oldum uyuyamadım sıcaktan uyumadan bi wc ye gidip tartilam dedim nihayet inmeye başladı aşağı doğru hepinize iyi uykular iyiki tanıştım sizinle valla aşırı moral oldu bana gece gece şimdide mutluluktan uyuyamam herhalde :) okunan sabah ezanlarinin yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin hepimize iman gücü nasip etsin inşallah hayırlı geceler yarın yazmaya çalışırım gün içinde

Eklentiler

• 20170704_041728-1-1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39
Kız yelız senın menüyü begenmedım
Bır sor tabıııı soramassın 2000 eksık
Sevmem vermem begentı sana
Şimdi bu 2000 haydeeee cebemı Atacan unutturup
Yoksam odeyecenmı
Veresıyeyı hıc sevmem bakkalcı ablalar gıbın

Sen bu saaatte napıyon annem
Daha uyumadınmı
Leptın ne ara ıse baslıyacak
Kız badenkıskanıyom bende umreye gıttım benım cadılar hıc sen gıbın yapmadı gelınce
Yarın bır tel acıyımda eccık başlarına kakayım

@ceren06_35 canım ne iş yapıyorsun evli misin ben genç kız havası sezdim ama 6. hissim ne iş bakalım

Evliyim canım :) 4 yaşında bir oğlum var Özel bir şirkette müşteri hizmetleri kalite biriminde uzmanım 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim izmirliyim ama Ankara'da yaşıyorum genç kız iltifatın içinde saol hayatımmm canımsın :)

Harika olur :)

Peki ertesı gün bulgur gıbı ödem yapıyormu tartıda

Onu hiç bilmiyorum canım arada yaptığım için dikkat etmedim açıkcası :)

Dene şeker bence :) chia pudingi evde yapıyordum ama aram pek iyi değil yerken biraz zorlanıyorum ama tatlı krizine birebir

Yeni gelen arkadaşlar (ablalar ) hoşgeldiniz.Kısaca ben meltem 19 yaşında bir tombişim

Selamlar canım hoşbulduk

Yenıler fırardamı
Hep sızın sucunuz kapıyı kıtleyın demıyommu ben

Haaa haaaa şeker akşam canlıymış ortam e

Koordinat virme o zaman evliymişsin
Angaralıda pek bır cok bızde
Yaza bır Ankara maydanoz suyu toplantısımı yapsak acepppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…