inşallah bi evime geçeyim hayatım eski rutinine dönsün daha çok asilicamYok kız sen şimdi aynaya bakınca değişikliği farketmiyorsun da ondan. Yeni yeni başladığın için. Bak ver bi 6 kilo hrmen anlaşılıyor o zaman. Bırakma sakın.
net paketi azaldimi ne çekmiyor annemlerde resmen gircem diye cebellesiyorum:)))Bunlar böyle bade beni de aramıyollar baksana
Şaka yapıyorum kız
Seni etiketliyoruz arada görmüyorsun yoğunluktan
Arada gir gündüz de olsa muhabbete ederiz 5 dakka
Kızlar anca geldim hemen menü yazayım
Sabah
Yulaf ezmesi süt kivi
Ara
Yeşil çay badem
Öğlen
Kuru domates salatası 1 ayran
Ara
Kahve 6 kiraZ
Akşam
3 köfte salata
Ara
1 bardak soda
Su 2,5 litre
Spor
10000 adımı geçti
Yeliz im geçmiş olsun mide ağrısı çok kötü ya dikkat et ivme öyle soğuk şeyler. Yeşil çayını iç ılık ılık en güzeli.eliya özledik seni ve sohbetlerini ..bol bol yaz inşallah. Nasıl düzeldin mi tamamen?dün bende hastaydım çok soğuk su içtim galiba midem şişti ağrıdı ..neyse ki iyiyim bugün biraz daha yeşil çayımı içiyom
eldiven giy Kuzum ya berbat yapıyor elleri.Ya ben yağ çözücü felan kötü oluyor tırnak el kalmıyor
izmir marşı ni dinliyoruz bu ara başka müzik yasak :))))eliya Elif şimdiden geçmiş olsun canım mutlaka faydasını görürsün mesafeye takılma ne güzel sevdiğin müzikleri dinleme fırsatı doğmuş iyi ya
Nalan im şartlar böyle oldu bu ara gelicem valla bütün gün Aklımdasiniz
canım çok kopma burdan işin zor listede olmasan bile oku bizi
küçücük bebeğin var zaten sağlıklı beslenebilsen yeter
hatta menülerini yaz kızlar biz yorumlarız fırsatın olursa belki birşey düzelir
ahh tam benim eski halim gibisin
Canım bebeğin hayırlı olsun zor bir dönem güzel olduğu kadar , burdan kopmadan devam edersen belki azıcık gayretle kendini sıkmadan en azından almadan gram gram da olsa verebilirsinpapyonkilikli
desteginiz icin tesekkurler hanimlar. yarin menulerimi yazmaya basliycam. listede olmam cok muhim degil. sizlerin yediklerini takip etsem.bile yeterCanım sen bebegın var katılım zor bılıyorum ama en azından günlük yedıgını yaz bıraz sohbete gel
Ve lütfen gecmısı oku belkı bılmedıklerın vardır
Sen bu saaatte napıyon annemKizlarrr çok mutlu oldum uyuyamadım sıcaktan uyumadan bi wc ye gidip tartilam dedim nihayet inmeye başladı aşağı doğru hepinize iyi uykular iyiki tanıştım sizinle valla aşırı moral oldu bana gece gece şimdide mutluluktan uyuyamam herhalde :) okunan sabah ezanlarinin yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin hepimize iman gücü nasip etsin inşallah hayırlı geceler yarın yazmaya çalışırım gün içinde
@ceren06_35 canım ne iş yapıyorsun evli misin ben genç kız havası sezdim ama 6. hissim ne iş bakalım
Monolog olmuş madem benle diyalog kuran yok kocitomu alıp yollara vurayım kendimi @ceren06_35 aslında grup fire versede plank başlamıştık ara ara yapıyoruz yarışıyoruz katılabilirsiniz sporumla birlikte saniyelerimi yazarım
Peki ertesı gün bulgur gıbı ödem yapıyormu tartıda
Ayy cerencan şunu kopyalayayım da aramayayım bi daha, çok merak ettim
Ben Cafe Nero'da yemiştim ama hiç güzel yapamamışlar, o gün kinoa hayatım sona erdiÇok merak ettim denicem bi gün.
Ben de arada muzlu kakaolu chia pudingi yapıyorum tatlı niyetine, iyi gidiyor akşamları minnak bi kase
Yeni gelen arkadaşlar (ablalar) hoşgeldiniz.Kısaca ben meltem 19 yaşında bir tombişim
Yenıler fırardamı
Hep sızın sucunuz kapıyı kıtleyın demıyommu ben
Koordinat virme o zaman evliymişsinEvliyim canım :) 4 yaşında bir oğlum varÖzel bir şirkette müşteri hizmetleri kalite biriminde uzmanım 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim izmirliyim ama Ankara'da yaşıyorum genç kız iltifatın içinde saol hayatımmm canımsın :)
Harika olur :)
Onu hiç bilmiyorum canım arada yaptığım için dikkat etmedim açıkcası :)
Dene şeker bence :) chia pudingi evde yapıyordum ama aram pek iyi değil yerken biraz zorlanıyorum ama tatlı krizine birebir
Selamlar canım hoşbulduk
Haaa haaaa şeker akşam canlıymış ortame
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?