Ben hep ye dıye kavga eden oldumSelam kızlaaar
Hollandaca kursundan çıktım eve gelebildim şimdi de windows güncelleme kuruyor bi kk başına geçemedim
Şimdilik telefondan okumaya çalışıyorum oyy oy daha yetişmeyi beceremiyorum
Sabah evden çıktığımda 1 saat yürüdüm, 17bin adım tüm gün
Sabah: Sütlü filtre kahve
Öğle: Balkabağı çorbası
Ara: Tahıllı yoğurtlu içecek (vifit)
Akşam: 3 mercimek köftesi ve çoban salata
Birazdan da pilatesimi yapicam bi yerimden kalkarsam inş
Kız beril benim kıçım küçülmüyo naapsam acaba kemiğim iri heralde benim yaa moralşm bozuluyo niye rejim yapıyorum madem küçülmeyecekse bu meretÇok ıyı gıder +sporla daralırsın bıde
Çok begendım sporu
O minnak kaseyı sabah yada öğlen yesen ne güzel olurAyy cerencan şunu kopyalayayım da aramayayım bi daha, çok merak ettim
Ben Cafe Nero'da yemiştim ama hiç güzel yapamamışlar, o gün kinoa hayatım sona erdiÇok merak ettim denicem bi gün.
Ben de arada muzlu kakaolu chia pudingi yapıyorum tatlı niyetine, iyi gidiyor akşamları minnak bi kase
Bulgur mercimek ve karpuz benşm düşmanım mesela kesinlikle perşembe yememem lazım bunlarıBen hep ye dıye kavga eden oldum
Gıtlık sınırında yıyorsun
Kılo azaldıkça menüde eksıltme yapacak şansını yok edıyorsun guzelım
Ve en onemlısı yağdan kayıp
Yoksa hastalıklı solgun zayıf bır hatun olursun
Lütfen düzenli ye yol uzun sıkılıp bırakmayalım
Menüye gelınce sabah mınıkte olsa yekı beyın mesaj yollasın gün başladı hadı işbaşına metobolızma dıye
Öğlen balkabagı bagırsak mıde dostu boşaltılma çok yardımcı lakın kh degerı çok yüksek bırde krema varsa offff offfff offfff
3 köfte salata kötü degıl yenılır amaaaaaa sakın persembe aksamı yeme lütfen
Hem ödem hem şişlik yapar
Mutlak proteın almalısın
Su ıctınmı bugun miktar yazarmısın
Sen mı dıyon?simge_sena bayağa az yemişsin be ne güzel dayanıyorsan süper
Kusura bakmasın vallahı bu benım kendıme ayırdığım zamanHeç
Bütün gün toplantılardan bilgisayar başına oturamadım, akşam olsa da girsem diye hep aklımda kk vardı aslında haklılar mı ki acaba
Sen mı dıyon?
Bana meyve yaramıyor canım çok test ettım
Sıze ıkızım dıyebılırmıyımDeğişik bi iştahım var benim malesef canım, yedikçe yiyesim geliyor.
Yemeyince aramıyorum
Diyet moduna girince de kendimi çok güzel tutuyorum ama hiç bozmamam lazım. Bozarsam ipin ucu feci kaçıyor
Çok sıcakmıs ama dene hafıf bırseyler gıyberilceee Vakit buldukca eliptik yapicam ama evde spor cekilmio bu havalrda
Sana soyleyecem özeldenKız beril benim kıçım küçülmüyo naapsam acaba kemiğim iri heralde benim yaa moralşm bozuluyo niye rejim yapıyorum madem küçülmeyecekse bu meret
Cık gıtmez yedıkce yedırıriiveet dayanmak zor
Hava sıcakken yenmiyor da ge de dondurma filan iyi giderdi dimi
Kardeşimin doğum günü vardı yaş pasta yemedim bak vallaha
Doğru söylüyorsun datlum, ben de az yedim farkındayımBen hep ye dıye kavga eden oldum
Gıtlık sınırında yıyorsun
Kılo azaldıkça menüde eksıltme yapacak şansını yok edıyorsun guzelım
Ve en onemlısı yağdan kayıp
Yoksa hastalıklı solgun zayıf bır hatun olursun
Lütfen düzenli ye yol uzun sıkılıp bırakmayalım
Menüye gelınce sabah mınıkte olsa yekı beyın mesaj yollasın gün başladı hadı işbaşına metobolızma dıye
Öğlen balkabagı bagırsak mıde dostu boşaltılma çok yardımcı lakın kh degerı çok yüksek bırde krema varsa offff offfff offfff
3 köfte salata kötü degıl yenılır amaaaaaa sakın persembe aksamı yeme lütfen
Hem ödem hem şişlik yapar
Mutlak proteın almalısın
Su ıctınmı bugun miktar yazarmısın
Yok yemicem bi süre tatlı, 70leri göreyim ödül niyetine yerim inşallahO minnak kaseyı sabah yada öğlen yesen ne güzel olur
Oluuur berilceeSıze ıkızım dıyebılırmıyım
Aynen yarın tartıyı merak ediyorum çünkü kaçamak yapmadım ekmekte yemedim tuttum kendimi umarm vermisomdir sadece meyve konusunda kistlamadim bu haftazukkum naber 500 ip atlamış gibi yorgunsun sanırım
Olsun canım sen bu azimle devam et çarçabuk görürsün, hatta aşağısına inersin hemenKızlar resme nefsimle mücadele ettik yemedim baklava börek ekmek ilk başlarda 90 liradan aşağı inmek zorunda oluyor ama 88 gordummu gerisi geliyor umarım bian evvel görürüm 88 i
Severim iletişimi bol olan kuzucukları annesi onun adı sosyalleşmek oluyoryok onlar icerde oldugumu mahalleye ilan etmekle mesgul oluyorlar butun apartman anliyor wcde oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?