Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben hep ye dıye kavga eden oldum
Gıtlık sınırında yıyorsun
Kılo azaldıkça menüde eksıltme yapacak şansını yok edıyorsun guzelım
Ve en onemlısı yağdan kayıp
Yoksa hastalıklı solgun zayıf bır hatun olursun
Lütfen düzenli ye yol uzun sıkılıp bırakmayalım
Menüye gelınce sabah mınıkte olsa yekı beyın mesaj yollasın gün başladı hadı işbaşına metobolızma dıye
Öğlen balkabagı bagırsak mıde dostu boşaltılma çok yardımcı lakın kh degerı çok yüksek bırde krema varsa offff offfff offfff
3 köfte salata kötü degıl yenılır amaaaaaa sakın persembe aksamı yeme lütfen
Hem ödem hem şişlik yapar
Mutlak proteın almalısın
Su ıctınmı bugun miktar yazarmısın

O minnak kaseyı sabah yada öğlen yesen ne güzel olur

Bulgur mercimek ve karpuz benşm düşmanım mesela kesinlikle perşembe yememem lazım bunları

berilceee iyi dedin ha meyveyi mi azaltıyım bu hafta
Ama dayanabilir miyim ki
Bana meyve yaramıyor canım çok test ettım
Oysa kırazın kırmızısı
Erıgın yesılı
Kayısının turanjı benıde asık etmıyor degıl
Dememen lazım
Bır hafta yeme sonuca bır bak dayanabılırsen

Değişik bi iştahım var benim malesef canım, yedikçe yiyesim geliyor.
Yemeyince aramıyorum
Diyet moduna girince de kendimi çok güzel tutuyorum ama hiç bozmamam lazım. Bozarsam ipin ucu feci kaçıyor
Sıze ıkızım dıyebılırmıyım

Doğru söylüyorsun datlum, ben de az yedim farkındayım
Eve yeni döndüm bayramdan, dolap bomboş daha kahvaltılık alamadım. kahvaltılık çavdar ekmeğine tost ya da sandviç falan yaparım ilerleyen zamanlarda, ya da burda kahvaltı için özel tahıllı tok tutucu yoğurt içecekleri oluyor onlardan içicem.
Öğlen yemekhanede ne varsa onu yiyorum, salata güzelse alıyorum ama genelde güzel olmuyor İlk tercihim çorba, ne çorbası varsa alıyorum. Bi tek bulyonlu su gibi çorbaları sevmiyorum onlar varsa sandviç alıyorum. Çok çeşit yok Et falan çıkıyor nadiren de hep soslu, pilavlı falan, ya da domuz eti. Evden yapıp götürmeye çalışıcam önümüzdeki haftadan sonra.
Akşam da kurs hocam ikram etti mercimek köftelerini. Yoksa sırf salata yiyecektim.

Su 3-4 litre arası içtim.

Ay Türkiye'de yaşarken ne güzel diyetler yapardım her öğünü tam saati saatine, ara öğünlerim falan güzel olurdu, tam 40 kilo vermiştim 6 yıl önce ama 15 kilo geri aldım malesef, bakalım inşallah o düzeni burada da tutturmaya çalışıcam tekrar

zukkum naber 500 ip atlamış gibi yorgunsun sanırım
Aynen yarın tartıyı merak ediyorum çünkü kaçamak yapmadım ekmekte yemedim tuttum kendimi umarm vermisomdir sadece meyve konusunda kistlamadim bu hafta

Kızlar resme nefsimle mücadele ettik yemedim baklava börek ekmek ilk başlarda 90 liradan aşağı inmek zorunda oluyor ama 88 gordummu gerisi geliyor umarım bian evvel görürüm 88 i
Olsun canım sen bu azimle devam et çarçabuk görürsün, hatta aşağısına inersin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…