Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende hemen plan yapıyorum kafamda daha geceden hemde
Son ana kalırsam hemen karbonhidrat oluyor günü kurtarmak için
Bugün semizotu var planda benim
Kahvaltı yapıldı zaten
Her gün kahvemi içmekten vazgeçemem o benim keyfim

Akşam erken yediğimden sabah aç kalkıyorum
Bir yerde izlemiştim sabah aç kalkarsan sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ..tabii önceden akşam neler neler yediğim için sabahları canım istemezdi hiç
Bu arada kızlar şöyle evde yüz bakımı cilt bakımı yapmak istiyom tavsiyeniz var mı şöyle doğal ürünlerden
Az kendimizi şımartalım be yaaa

canım merhaba tanışmadık galiba ben burcu 25 yaşımdayım 1 kızım var hemşireyim kk nın gediklisiyim 5 yıldır filan menün çok az bence sabah kahvaltında kesinlikle protein olmalı suyun biraz daha artmalı

çok güzel cnm

merhaba canım ben burcu 25 yaşımdayım 1 kızım var hemşireyim ankarada yaşıyorum yıllardır buralardayım 13. takım benim ilk yuvam burda daha önce 20 kilo vermiştim umarım sende hemen verirsin kilolarını menün çok çok harika

suyun çok iyi canım menün bir harika

Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir

Valla sormadım :) biz kalabalığımız domatesi de çok severiz bitti kışlıklar 14 kg aldım dün ama daha alırım bunlarınkiyle yarısını buzluna attım yarısını yemek için bıraktım akşam yine al çok güzelmiş dediler :)

Bende artık akşamdan yapıyorum yemeğimi yoksa çoşuyor insan :) ama baya alıştım

suyun çok iyi canım menün bir harika

Teşekkürler canım :*

Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir
Tamam canım bugün deneyeceğim ay zayıfladıkça kendime bakasın mı geldi ne
Avakado ezip sürüyordum o da çok güzel yapıyor cildi sağlıklı yağlar var diye doktor demişti televizyonda
Kahveyi duymamışım onu da bugün deneyeyim

Döne tamam canım kankitom bütün sözlerini sataşmalarını unutmaya hazırım madem hatamdı diyorsun
deeermişiiim
Semizotunu çok severim ekşi ekşi. Ama kahveyi sevmiyorum vücuttan su attırıyor. Yalnız 2 gündür yazıyorsun kahve kahve diye canım çekiyor ya ben de içecem

Peeling etkisi yapıyor pütürcükleri
Nalan daha iyi bilir@kitkurdu

Peeling etkisi yapıyor pütürcükleri
Nalan daha iyi bilir@kitkurdu
Tabiki ben bilirim ben bütün orta doğu Balkanlar ve uzay dahil her konuda bilgisi olan insanların arasında aylarca yaşamış biriyim bana sorun ben bilirim ama Döne de az değildir oda antrenmanlı bilir kişi sertifikalı

Sen dedin diye dedim ya her şeye alınır oldun

canım sabah işe belli bi yerden sonra yürüyorum aslında çıkıştada yürücemde tam ikindi sıcağına denk geliom
Ben sıcakta çıktım iki gün nevrim döndü sonra zaten yapıyorsun yine spor güneşte boş ver tatil için gün sayıyorsun artık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…