Döne tamam canım kankitom bütün sözlerini sataşmalarını unutmaya hazırım madem hatamdı diyorsunKulun hatasızından
Hatanın tövbesizinden korkun...
Güzel laf dimi
SelamlarrAkşam son dakika nişanlımın bir abisi bizi davet etti akşam yemeğine o yüzden hiç uğrayamadım.
KAHVALTI:
2 kayısı
2 erik
1 dilim ekmek
AKŞAM:
1 içli köfte
Biraz rus salatası
SU:
2 L su
1 saat yürüyüş
Kızlar anca geldim hemen menü yazayım
Sabah
Yulaf ezmesi süt kivi
Ara
Yeşil çay badem
Öğlen
Kuru domates salatası 1 ayran
Ara
Kahve 6 kiraZ
Akşam
3 köfte salata
Ara
1 bardak soda
Su 2,5 litre
Spor
10000 adımı geçti
Günaydın güzel insanlar dünkü menüm şöyleydi hemen yazayım size
Uyanınca 06:15
1 bardak maydonoz limon suyu
Sabah 07:30
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 roll kepek ekmek
1 fincan Yeşilçay
Ara 10:00
1 fincan kahve
Öğlen 12:30
Közlenmiş patlıcan salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
2 adet galeta
30 gr peynir
Akşam 20:00
Kinoa kısırı 5 yemek kaşığı
1 bardak ayran
Ara 22:30
1 bardak Yeşilçay
3 litre su
60 dk yürüyüş
50 mekik
Sabah: 1 yumurta haşlanmış, 1 domates, 7-8 tane yeşil zeytin, çeçil peynir
Akşam : çipura ve salata yiyeceğim
Suyum 4 lt buluyor
Bitki çayım : zencefilli çay ve beyaz çay içiyorum
Dün sporumu yapamadım felaket başım ağrıyordu akşam telafi edicem
Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada birAkşam erken yediğimden sabah aç kalkıyorum
Bir yerde izlemiştim sabah aç kalkarsan sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ..tabii önceden akşam neler neler yediğim için sabahları canım istemezdi hiç
Bu arada kızlar şöyle evde yüz bakımı cilt bakımı yapmak istiyomtavsiyeniz var mı şöyle doğal ürünlerden
Az kendimizi şımartalım be yaaa
Çiftlik çipurası mıymış?
Ben de geçen sene 20 kilo domates aldım, kimisini doğrayıp dondurucuya attım. Kimisini kaynatıp kışın çorba yaptım. Çok güzel oluyor da hala var bitmedi, çok almışım
Bende hemen plan yapıyorum kafamdadaha geceden hemde
Son ana kalırsam hemen karbonhidrat oluyor günü kurtarmak için
Bugün semizotu var planda benim
Kahvaltı yapıldı zaten
Her gün kahvemi içmekten vazgeçemem o benim keyfim
suyun çok iyi canım menün bir harika
Tamam canım bugün deneyeceğim ay zayıfladıkça kendime bakasın mı geldi neTürk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir
Döne tamam canım kankitom bütün sözlerini sataşmalarını unutmaya hazırım madem hatamdı diyorsun
Semizotunu çok severim ekşi ekşi. Ama kahveyi sevmiyorum vücuttan su attırıyor. Yalnız 2 gündür yazıyorsun kahve kahve diye canım çekiyor ya ben de içecemBende hemen plan yapıyorum kafamdadaha geceden hemde
Son ana kalırsam hemen karbonhidrat oluyor günü kurtarmak için
Bugün semizotu var planda benim
Kahvaltı yapıldı zaten
Her gün kahvemi içmekten vazgeçemem o benim keyfim
Peeling etkisi yapıyor pütürcükleriTamam canım bugün deneyeceğim ay zayıfladıkça kendime bakasın mı geldi ne
Avakado ezip sürüyordum o da çok güzel yapıyor cildi sağlıklı yağlar var diye doktor demişti televizyonda
Kahveyi duymamışım onu da bugün deneyeyim
Tabiki ben bilirim ben bütün orta doğu Balkanlar ve uzay dahil her konuda bilgisi olan insanların arasında aylarca yaşamış biriyim bana sorun ben bilirim ama Döne de az değildir oda antrenmanlı bilir kişi sertifikalıPeeling etkisi yapıyor pütürcükleri
Nalan daha iyi bilir@kitkurdu
Sen dedin diye dedim ya her şeye alınır oldunTabiki ben bilirim ben bütün orta doğu Balkanlar ve uzay dahil her konuda bilgisi olan insanların arasında aylarca yaşamış biriyim bana sorun ben bilirim ama Döne de az değildir oda antrenmanlı bilir kişi sertifikalı
Ben sıcakta çıktım iki gün nevrim döndü sonra zaten yapıyorsun yine spor güneşte boş ver tatil için gün sayıyorsun artık değil micanım sabah işe belli bi yerden sonra yürüyorum aslında çıkıştada yürücemde tam ikindi sıcağına denk geliom
Sen acıktın mı niye her şeye alındığımı düşünüyorsun yoksa ben alınıyorum yavaş mı demek istiyorsun kız Döne çabuk itiraf et ,hem ben sana sataşmazsam ne sen rahat edersin ne de benSen dedin diye dedim ya her şeye alınır oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?