- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Vayy kardeşimmm harikasınDün gece sizin gazabınıza uğramıyım diye 20*3 squat yapıp yattım
Vayy kardeşimmm harikasın
Türk kahvesi içiyorsan telvesiyle yüzüne masaj yap çok iyi geliyor haftada bir
Ben de varım plank squataValla bugün ev sporlarıma başlıyom
yazalım yine saniyeleri sen iyisin bu plankta
Sen acıktın mı niye her şeye alındığımı düşünüyorsun yoksa ben alınıyorum yavaş mı demek istiyorsun kız Döne çabuk itiraf et ,hem ben sana sataşmazsam ne sen rahat edersin ne de ben
Yaptım ama nereme iyi geliyor anlamıyorum popo aynı popoVayy kardeşimmm harikasın
Banane yaaSabırlı ol canım hemen olur mu ?yakında ölçeriz yine bakalım kaç çıkacak
bilemedın Beril uyumazzzzzberilceee beril nerde kızlar gece uyumadı tabi serildi şimdi
Onlar gibi olmak için popo nakli gerekir bak bir çırpıda söyledim na kil şartberilceee hani özelden tüzelden filan popoma çözüm bulacaktın benim
Hani o vidyolardaki brezilyalı kadının poposu gibi olacaktı
Ben sabahları içiyorum bazenbu arada telefon klavyesi bozuk hatslar icin kusura bakmayin
Ben sıcakta çıktım iki gün nevrim döndü sonra zaten yapıyorsun yine spor güneşte boş ver tatil için gün sayıyorsun artık değil mi
plasticwoman cilde iyi geliyor piling (okuduğumuz gibi yazıyoruz Türkçe'mizi koruyoruz) etkisi bir de telvedeki yağ cilde iyi geliyor yumuşacık yapıyor diye biliyorum artık doğru mu kendimi mi kandırıyorum orası muallakta bir ara e vitamini yağ kapsülleri vardı ucunu delip yüzüme masajla yedirirdim çok iyi geliyordu sonra baktım ki cildimin yanı sıra tüyleri de besliyor kocamala traş arkadaşı olmayayım diye hemen bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?