Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğlen yok balım
Duzene gırmeye az kaldı son 5 gün

Iyı geceler
Karpuza dıkkat et masum ve sekerlı

Hosgeldin haticecim,Eda bende allah yavrunu bagislasin,menunde emziren anne menusu bence cok guzel,cocuk yatinca kahvalti yapiyorum demissin ama eger erken uyaniyorsan saatleri kaydirsan daha super olur sanki

tadı nasıldı yapalım mı bizde.

Şükür bugun hepımız ayaklandık
Elıfte iyi
Tam tekmıl sokaklardayız işte
Hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun.

Tamam canim ikisini de yap senin ilk gune de yildiz koyayim o zaman
ben birsey yapmıyorum hiç yıldızım yok.

Yok donemedimm bu hafta sonu dönüyorum insallah sen nasilsin canim
az kalmis gözün aydın.

hos geldin. Ben Elif.

Ay çok karışık nasıldı ki ?

her zaman bekleriz.

2 ay sonra nişanım var ve 78 kiloyum.6 lı rakamları görüp kendime nişan hediyesi vermek istiyorum.belki 2 yıl olmuştur 7 lerden çok sıkıldım.inşallah canımmmmmm <3
hayirli olsun tatlim. zamanin var bi gayret verirsin sporda yap mutlaka hızlı gitsin.

Afiyet olsun güzel menü saat 23 te aciktiğin için mi yoğurt tuketeceksin.

Afiyet olsun Döne.

menun harika canım afiyet olsun.

Kizlar menum sabah 11.30 1 d ekmek 2yumurta peynir 1ceviz
Ara yogurtlu dondurma
2. Ara badem fistik
Aksam 3k bulgur pilavi nohut yogurt salata su 3 lt spor yapildi. Aksam kahve icerim
tartıya yakın şişlik yapmasın nohutla bulgur. Güzel afiyet olsun canım.

bütün hersey için tamam Beril im.

Afiyet olsun harika.

Çok güzel menun sporun harikasın.

Menum kizlar

08.30 domates, salatalik,peynir,yarim haslanmis yumurta
12.30 3 kasik suyu alinmis bamya yemegi,1 kase chiali yogurt
17.00 kabakli salatalikli yogurt
19.00 2 bardak kefir
3 litre su ,1000 ip
Afiyet olsun canım 1 bardak diye duzeltmissin 2 bardak ta olsa sorun değil bence kefırı çok severim kendin mi mayaliyorsun sende.

Bunları hepımız bılıyoruz
Yasama gecırmeye çalışıyoruz
Ben fıkrımı soyledım nacızane
Aynen. Teorikte herkes her şeyi biliyor, buraya gelen hepimiz diyet sağlıklı beslenme vs kitabını yazacaz nerdeyse yaa. Ama pratiğe geçirmekte sıkıntı mevcut tabi. Yoksa yüz kilo olur muyduk yaaa

Hepsine katılıyorum imzalıyorum baaaşkaaan
Benim rakibim Nalaaaaaan kitkurdu ezeliiii rakiiiiibeeeeeem
Liste hazırlamak da kolay merak etme hep birlikte hallederiz. Disiplin olunca iyi oluyor kilolar gidiyor. Kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah...bu da takımımızın marşı olsun
O ne ya hergün maydonozlu omlet hergün maydanozlu omlet
Orda nerden buldun arpacık soğanı turşusunu kız Yeliz, turşu yasak bebişim çok tuzluuuu cııısss
İnşallah karşılığını alacağız canım aslında sağlıklı beslenmiş oluyoruz mesela ben bu sayede meyve yitiyorum normalde yemezdim pek
Ohh lafıma geldin meyveleri yedin mi

tezbitsin döneee sen bu çorbayla akşam koşmuşsundur kesin
İçinde bir ben yokum
Ay koşmadım bacaklarım ağrıyor ya dünün yorgunluğunu atamadım sabah 6 da kalkınca bir de...çorbadan da sıkıldım be ya güzel tadı aslında ama markete gittim her şeyi canım çekti resöen cumaya şunu da yiyim bunu da yiyim diye liste yaptım akşam

Yok canim bugun dusundum kendim mayalayim diye hic denemedim ama

Bılmek çok önemlı degıl artık yaşam seklı olmayınca
Iyı rakıbın bulgura dayanır kılo vermesse ayrılık ayrılık dıye şarkı çığırırım bak

Guzel vermissin canim dahada guzeli olsun artik merak ederim ben seni listelerden takip ederim,saglikli kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…