- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hoşgeldin canım ..inşallah o hedefler bir bir gerçek olurMerhaba canlar aranıza yeni katıldım
Yaşım 26 boyum 1.69 kilom 101.4 ( evimdeki tartımda 99.8 çıktım)
İlk hedefim 90 kg düşmek
Sizler nasılsınız?
Hoşgeldin canım ..inşallah o hedefler bir bir gerçek olur
Insallah canimAa çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah
Anahtar Orda zaten beynimiz gozumuz ac bizimİnşallah canım benim. Şu boğazımı tutsam az birazda sabır gerisi gelir zaten :)
Olur ya inşallah ..biraz sabırlı iradeli azimli olunca oluyor İnan ..bende uzun zamandır sağlıklı beslenerek veriyorum çok şükür ..arkadaşlarımın desteğiyle tabi..İnşallah canım benim. Şu boğazımı tutsam az birazda sabır gerisi gelir zaten :)
Insallah canim
Kacla basladin diyete
Belli bir listen varmi
Insallah toplar bi an onceİdare ediyoruz hasta hala yani
Hosgeldin canim aramiza insallah bi an once hedef8ne ulasirsin. Ben hedefime cok yaklastim darisi sanaMerhaba canlar aranıza yeni katıldım
Yaşım 26 boyum 1.69 kilom 101.4 ( evimdeki tartımda 99.8 çıktım)
İlk hedefim 90 kg düşmek
Sizler nasılsınız?
Burada motive olursun bence insan hirs yapiyo beraber oluncaBugün diyetisyene gittim ve yeni başladım şuanlık listeye göre gidiyorum ama bakalım ne zamana kadar :)
Umutsuzluk yok biz birbirimize destek olup finisch cizgisinde gozumuzu acacaz insallahBugün diyetisyene gittim ve yeni başladım şuanlık listeye göre gidiyorum ama bakalım ne zamana kadar :)
Hosgeldin canim aramiza insallah bi an once hedef8ne ulasirsin. Ben hedefime cok yaklastim darisi sana
Seninlede koruyacaz ooooo neler var ayrilmak yokHosgeldin canim aramiza insallah bi an once hedef8ne ulasirsin. Ben hedefime cok yaklastim darisi sana
AY inşallah ya bu sefer çok umutluyumUmutsuzluk yok biz birbirimize destek olup finisch cizgisinde gozumuzu acacaz insallah
Kilo gecmisin vardiHoşbuldumm canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Bi yere gitmem burdayim zaten ayrilamaaaaaaaaaamSeninlede koruyacaz ooooo neler var ayrilmak yok
Bana boyle gel burda umutsuzluk yasakAY inşallah ya bu sefer çok umutluyum
Emrah sarkisi hatirlatma banaaaaaaaaaBi yere gitmem burdayim zaten ayrilamaaaaaaaaaam
Kilo gecmisin vardi
Ilk denemen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?