Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yelizcim maşallah takdir ediyorum seni , sporun diyetin başarılı
Ben centilmen rakibim, hakkını yiyemiyeceğim
Cuma kapışacağız artık
5 cm göbek incelmesi süper
Sağol canım çabalıyorum işte ama sende iyi verdin maşallah hızlı başlangıç oldu

Merhaba canlar aranıza yeni katıldım

Yaşım 26 boyum 1.69 kilom 101.4 ( evimdeki tartımda 99.8 çıktım)
İlk hedefim 90 kg düşmek

Sizler nasılsınız?

Darısı başıma inşallah :)
Selam canım. Ben Döne. İsmin neydi? Çoluk çoluk var mıydı? Benim 16 aylık bir kızım var. Evde ona bakmakla meşgulüm. Bu arada şişko bedenimi ve bir türlü doymayan aklımı terbiye etmeye çalışıyorum. Eskilerin dediği 1 dirhem et bin ayıp örter olayı yok artık. Artık kendine önem verenler fit görünmek cılız değil sağlıklı zayıf ama kaslı görünmek istiyorlar. Ben de onlardan biri olmayı istiyorum. Yaş 35. Yıllardan beri ya şişkoyum diye üzülüp bunalıma girdim, içime kapandım, ya da zayıflama çabalarım oldu. Fakat artık sıkıldım bunlardan. Hep tığ gibi olmak istiyorum. Boy zaten 160 Artık verdiğim kiloları geri almak için vermek istemiyorum. Önceki kilo verişlerimdeki iki sıkıntım şunlarmış ki ben o zamanları düşününce şimdi anlıyorum: 1.si su içmemek 2.si sporsuzluk...
Sporsuzluk ruhumuza işlemiş bizim. Aileden görmeyince belki de alışkanlık olmamış bende maalesef. Yüzme, paten, aerobik vs ye gittim ama hepsini sürdüremeyip bıraktım veya bıraktırıldım çocukken maalesef. Buna çok çok pişmanım işte...
Sen neler yapıyorsun canım C cilginkimyaci
Kilon çok güzel bir kilo, asılırsan pata küte bir anda 20 kilo verirsin emin ol. Sadece irade ve motivasyon. İrade senden motivasyon bizden cicim

O kadar güzel şeyler yazmışsın ki sonunda 20 neki 40 veririm dedim :) artık obez olmak istemiyorum. Eşim fit ben obez dışarı çıktığımızda sanki herkes bize bi acayip bakıyor gibi geliyor buda zayıflamak istememin nedenlerinden sadece biri. Aman neyse
ismim Zeynep, ne yazık ki ev hanımıyım iş bulamadım çocuk yok 8 aydır deniyoruz olmadı ,olmayınca kiloya bağladım bende zayıflayınca inşallah rabbim nasip eder tüm isteyenlere
Ben aslında çok su tüketiyorum abartmıyorum 4-5 litre kadar sporuda kendi çapımda arada yapıyorum ama artık hergün en az 1 saat tempolu yürüyeceğim.

Sürekli bu takımları takip ederdim buradaki motivasyon hiç bir yerde yok. hatta özenirdim bende girebilsem dediğim çok oldu şuan burdayım umarım hepimiz tek tek hedeflerimize emin adımlarla ilerleriz

Cıddı düsünüyom tavanı delmeyı
Uyumuyor sıpa
keske yollayabilsem burda bebek Hamakları var biz kullanmıştık.

Afiyet olsun güzel. Menü.

Bazlamam 92 gram idi Elifim
Afiyet olsun kuzummmm.

Selam kizlar bugun doktor islerim vardi bi de arkadaslarimiz geldi yogun geciyor biraz kusura bakmayin
Sabah 11: yulaf lapasi yarim muz 2yumurta beyazi 1sari
Ara sade kahve
Aksam adana kebabi ayran salata
Su 3.5 lt. Spor 10bin adim attik bugun
oo afiyet olsun kebap yenmiş ama sporda yapılmış

canım inan bana doğru yerdesin ilk günkü heyecanımi suan sende hissettim başarıcaksin hep beraber yapıcaz bunu.

Merhaba Zeynep diyelim sana takımca o zaman. Biz yavaş yavaş kilo veren bir takımız acayip şok diyetler yapmayı sevmiyoruz çünkü ne kadar hızlı giderse o kadar hızlı geri gelmesin istiyoruz.
Bende pcos ve tabi insülin direnci var. Buna rağmen kilo veriyorum. Hatta en son dahiliyeye gittiğimde insülin direnç oranımın yarı yarıya düştüğünü öğrendim. Çünkü bayağa kilo vermiştim. Bu da bir kısır döngü tabi.
Benim de evlendikten sonra hemen çocuğum olmadı, tabi pkos nedeniyle, önce düşük yaptım, sonra da oldu, bu işler nasip. Bence şu aralar denemeyin derim, kilo verdikten sonra zaten düzene girecektir. Hem de şişman hamile kalmak çok zor oluyor, bizzat yaşadım. Artık nefes alamaycak gibiydim ve sezeryan olmak zorunda kaldım.
Kendine hamilelik için zaman tanı derim, yaşın büyük değil.
Diyetisyene gitmiyorum. Kendi kendime klasik bir diyet uyguluyorum. Az karbonhidrat, çok hareket gibi. Evde spor yapıyorum, dışarda yürüyüş yapıyorum bazen. Ama bazen de motivasyonum kayboluyor, azalıyor, bu takımda olmanın güzel tarafı da motivasyonumuz azaldığında birbirimize destek çıkmak. Yoksa koyverir gideriz heralde. İnsan bazen iç motivasyonunu tek başına da sağlayamıyor.
Sen de bizimle spora başlarsın :)

Mrb kızlar

Menüm

Sabah

Tereyağında yumurta birazcık
4 zeytın
1dilim peynir

Aksam

Yeşil mercimek corbası
Salata
1 haşlanmış but,5 kasık pirinç pilavı
Ayran

Ara
2 şeftali
1 kayısı

Yarım saat yürüyüş
İyi geceler kızlar

Su içmedin mi canım

Bende şok diyet taraftarı değilim zaten ne kadar hızlı verilirse o kadar çabuk alınıyor. Zaten kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum çevremdeki insanlardan biliyorum zor oluyor.
Spora başlayacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…