- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Zeynep Leslie yaptın mı daha önce evdeGünaydın kızlarçok uyumuşum ya
Yaptım ama 2-3 gün yaptım yemekten sonra Leslie 1 yaparız bide yatmadan yaparızZeynep Leslie yaptın mı daha önce evde
Ben Leslie 3 ile başladım hiç 1 i yapmadım. İstersen sen 1 e devam et haftaya 3 e geçersin. Ben 3 e devam ediyim olur muYaptım ama 2-3 gün yaptım yemekten sonra Leslie 1 yaparız bide yatmadan yaparız
Ben Leslie 3 ile başladım hiç 1 i yapmadım. İstersen sen 1 e devam et haftaya 3 e geçersin. Ben 3 e devam ediyim olur mu
Bir de takımca öğrenip yaptığımız başka hareketler de var youtubetan bakarsın ben de daha önce hiç bilmiyordum ingilizce olarak isimlerini vallaha burda öğrendim ne yalan söyliyim
Wallsit
Plank
Squat
Bunlara da bakarsın sonra yarışırız olur mu kaç yapıcaz diye Zeynepcim
Güzel olmuş canım afiyet olsun ..menüleri toplu olarak akşam yazıyoruz daha iyi oluyor bakması öyle ..altına içtiğimiz suyu yaptığımız sporu da yazıyoruzKahvaltım 2 dl tb ekmeği ,
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
1 kk peynir,
1 bardak yeşil çay
Çok hoş buldukHosgeldin canim
Tanışırız canım ben pek ısındım buraya.ama tez elden kilo vermekte iyi olur bir yandanBirlikte yapalım olur mu
Selam şeker. Benim kız hasta birkaç gündür. Grcr gelmişsin ben zombi gibi gecem gündüzüm karıştığı için gece bakamadım ama şimdi mesajlarını okudum tatlım. İsmim Döne. Seninki neydi? Ankarada yaşıyorum. 16 aylık kızım var ona bakıyorum. 35 yaşımdayım. Zamanla tanışıp kaynaşırız.
Teşekkür ederim canım. Artık o elbiseleri görümceme verdim daralttırdı kendi giyiyor sağolsun
Bu sağlıklı beslenme işleri kafaya koyup işin içine girdikçe öğreniliyor. Zamanla insan daha da merak edip okuyor ediyor bilinçleniyor. Hep birlikte öğreniyoruz. Takımımız süper bir takımdır çünkü kimse kimseye edepsizlik, ukalalık filan yapmaz, ukala tipleri aramızda pek barındırmayız sevmeyiz zaten. Menüler yapıcı bir dille yorumlanır, kimse rencide edilmez. Yorumlara kulak asıp asmamak kişinin kendi tercihine bırakılır. Zamanla kuralları öğrenirsin çok kural yok zaten despot tipler değiliz. Motivasyonunuz yüksektir öncelik kardeşlik arkadaşlıktır yarışma banane.
Asırlar diyo yaaa
Aşağı hastalar atlamasın diye olabilir mi çünkü hastane camından atlayıp intihar edenleri duymuştum maalesef
Kalan yiyecekleri düşünmüyoruz veee sporu düşünüyoruz mesela Leslie ablamız nasıllarmış ne yapıyorlarmış onu düşünüyoruz hal hatır soruyoruzdimi
Pes etmek yok tabi. Haftaya da senin tarafındayım.
Güzel olmuş canım afiyet olsun ..menüleri toplu olarak akşam yazıyoruz daha iyi oluyor bakması öyle ..altına içtiğimiz suyu yaptığımız sporu da yazıyoruz
Hadi bakalım başladık güneYeşil çay en sevdiğim zaten hızlandırıyor metabolizmayı
Zamanın varsa başla tabi 47 dakika. Ben kızı uyutunca anca yapabiliyorum. Ama kendini zorlama olur mu vücudunu kas yapını kendin bilirsin zaten. Bem geçen hafta Jillian denilen bayanın vidyolarından yapıyım dedim geberiyordum vallaha asla bir daha yapmayı düşünmüyorum spordan soğudum mesela. Bana uymadı o kadar kasım yokmuş demek ki.Olur tabii :) wallsit i denedim de 20 saniye zor durdumbende Leslie 3 ile başlayayım o zaman ya
Zeynep gğzel yemişsin. Bunları mutfakta bir kağıda yazıyorum ben sonra hepsini bir yazıyorum akşama buraya. Sen de öyle yaparsan bölük pörçük olmaz hem kolay yorumlarız akşam. Ben yeni başlayanlara birkaç gün yorum yapmıyorum gerçi.Kahvaltım 2 dl tb ekmeği ,
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
1 kk peynir,
1 bardak yeşil çay
Geçmiş olsun kuzucuğuna.Çok hoş bulduk
Tanışırız canım ben pek ısındım buraya.ama tez elden kilo vermekte iyi olur bir yandan
İsmin ılknur
Kızına şifalar dilerim.benim 5 yasindaki küçük sebepsiz yüksek ateş geçirdi iki gün önce dudakları yara oldu garibin.cümlemizin evlatlari sağlıklı olsun aman pek zor.
Sizi dinleyeceğim bekliyorum önerilerinizi zaten burda sizden doping alip evde boğazımı kıstım mi tamam
Aynen öyle canım ..çok ta kısıp açlık atakları yaşamadan tabi..sporla da desteklersin mis gibi ..salata sebze protein hepsi olsun ..ben mesela salatasız yapamıyorum ..tok olmuyorum sanki illa gözüm doyacak benimÇok hoş bulduk
Tanışırız canım ben pek ısındım buraya.ama tez elden kilo vermekte iyi olur bir yandan
İsmin ılknur
Kızına şifalar dilerim.benim 5 yasindaki küçük sebepsiz yüksek ateş geçirdi iki gün önce dudakları yara oldu garibin.cümlemizin evlatlari sağlıklı olsun aman pek zor.
Sizi dinleyeceğim bekliyorum önerilerinizi zaten burda sizden doping alip evde boğazımı kıstım mi tamam
2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyordukAynen öyle canım ..çok ta kısıp açlık atakları yaşamadan tabi..sporla da desteklersin mis gibi ..salata sebze protein hepsi olsun ..ben mesela salatasız yapamıyorum ..tok olmuyorum sanki illa gözüm doyacak benim
Suyun önemi çok gerçekten ..benim de şişelerim var aklıma geldikçe içiyorum özellikle sabah aç karnına muhakkak içerim limon damlatırım ..alıştım artıkC cilginkimyaci Zeynep Leslie yaparken sürahi ve bardağı koyuyorum masanın üzerine, mutfakta yapıyorum ben sporu. Salonda oyuncaklar ayağıma batıyor çünkü
Mutfakta da kedi bacaklarıma atlıyor gerçi
Ev ev değil korku tüneli
Neyse su diyordum. 47 dakikada 1 sürahi suyu içiyorum vallaha inanmazsın yaa ben ki su içmeye nisan ayında başlayan bir hatunum
Lingo lingooo şişeleeeer diyosunSuyun önemi çok gerçekten ..benim de şişelerim var aklıma geldikçe içiyorum özellikle sabah aç karnına muhakkak içerim limon damlatırım ..alıştım artık
Eee alıştın desene ..bende yeşillik arıyorum mineraller artsın lütfen..kıtır kıtır yiyelim ..birde ekmek yerine kırmızı kapya bibere alışsan süper olacak2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyorduk
Yok yok pes etmek çok teşekkür ederim desteğiniz için motive oluyorum gerçektenBirlikte yapalım olur mu
Selam şeker. Benim kız hasta birkaç gündür. Grcr gelmişsin ben zombi gibi gecem gündüzüm karıştığı için gece bakamadım ama şimdi mesajlarını okudum tatlım. İsmim Döne. Seninki neydi? Ankarada yaşıyorum. 16 aylık kızım var ona bakıyorum. 35 yaşımdayım. Zamanla tanışıp kaynaşırız.
Teşekkür ederim canım. Artık o elbiseleri görümceme verdim daralttırdı kendi giyiyor sağolsun
Bu sağlıklı beslenme işleri kafaya koyup işin içine girdikçe öğreniliyor. Zamanla insan daha da merak edip okuyor ediyor bilinçleniyor. Hep birlikte öğreniyoruz. Takımımız süper bir takımdır çünkü kimse kimseye edepsizlik, ukalalık filan yapmaz, ukala tipleri aramızda pek barındırmayız sevmeyiz zaten. Menüler yapıcı bir dille yorumlanır, kimse rencide edilmez. Yorumlara kulak asıp asmamak kişinin kendi tercihine bırakılır. Zamanla kuralları öğrenirsin çok kural yok zaten despot tipler değiliz. Motivasyonunuz yüksektir öncelik kardeşlik arkadaşlıktır yarışma banane.
Asırlar diyo yaaa
Aşağı hastalar atlamasın diye olabilir mi çünkü hastane camından atlayıp intihar edenleri duymuştum maalesef
Kalan yiyecekleri düşünmüyoruz veee sporu düşünüyoruz mesela Leslie ablamız nasıllarmış ne yapıyorlarmış onu düşünüyoruz hal hatır soruyoruzdimi
Pes etmek yok tabi. Haftaya da senin tarafındayım.
C cilginkimyaci Zeynep Leslie yaparken sürahi ve bardağı koyuyorum masanın üzerine, mutfakta yapıyorum ben sporu. Salonda oyuncaklar ayağıma batıyor çünkü
Mutfakta da kedi bacaklarıma atlıyor gerçi
Ev ev değil korku tüneli
Neyse su diyordum. 47 dakikada 1 sürahi suyu içiyorum vallaha inanmazsın yaa ben ki su içmeye nisan ayında başlayan bir hatunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?