Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptım ama 2-3 gün yaptım yemekten sonra Leslie 1 yaparız bide yatmadan yaparız
Ben Leslie 3 ile başladım hiç 1 i yapmadım. İstersen sen 1 e devam et haftaya 3 e geçersin. Ben 3 e devam ediyim olur mu
Bir de takımca öğrenip yaptığımız başka hareketler de var youtubetan bakarsın ben de daha önce hiç bilmiyordum ingilizce olarak isimlerini vallaha burda öğrendim ne yalan söyliyim
Wallsit
Plank
Squat
Bunlara da bakarsın sonra yarışırız olur mu kaç yapıcaz diye Zeynepcim

Olur tabii :) wallsit i denedim de 20 saniye zor durdum bende Leslie 3 ile başlayayım o zaman ya

Kahvaltım 2 dl tb ekmeği ,
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
1 kk peynir,
1 bardak yeşil çay
Güzel olmuş canım afiyet olsun ..menüleri toplu olarak akşam yazıyoruz daha iyi oluyor bakması öyle ..altına içtiğimiz suyu yaptığımız sporu da yazıyoruz
Hadi bakalım başladık güne Yeşil çay en sevdiğim zaten hızlandırıyor metabolizmayı

Çok hoş bulduk

Tanışırız canım ben pek ısındım buraya.ama tez elden kilo vermekte iyi olur bir yandan
İsmin ılknur
Kızına şifalar dilerim.benim 5 yasindaki küçük sebepsiz yüksek ateş geçirdi iki gün önce dudakları yara oldu garibin.cümlemizin evlatlari sağlıklı olsun aman pek zor.
Sizi dinleyeceğim bekliyorum önerilerinizi zaten burda sizden doping alip evde boğazımı kıstım mi tamam

Aa onu bilmiyordum o zaman akşam yazayım bende :)

Olur tabii :) wallsit i denedim de 20 saniye zor durdum bende Leslie 3 ile başlayayım o zaman ya
Zamanın varsa başla tabi 47 dakika. Ben kızı uyutunca anca yapabiliyorum. Ama kendini zorlama olur mu vücudunu kas yapını kendin bilirsin zaten. Bem geçen hafta Jillian denilen bayanın vidyolarından yapıyım dedim geberiyordum vallaha asla bir daha yapmayı düşünmüyorum spordan soğudum mesela. Bana uymadı o kadar kasım yokmuş demek ki.

Kahvaltım 2 dl tb ekmeği ,
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
1 kk peynir,
1 bardak yeşil çay
Zeynep gğzel yemişsin. Bunları mutfakta bir kağıda yazıyorum ben sonra hepsini bir yazıyorum akşama buraya. Sen de öyle yaparsan bölük pörçük olmaz hem kolay yorumlarız akşam. Ben yeni başlayanlara birkaç gün yorum yapmıyorum gerçi.

Geçmiş olsun kuzucuğuna.
Akşam menülerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz İlknurcum. Su ve sporunu da yazarsın altına. Spor yapıyorsun dimi

Aynen öyle canım ..çok ta kısıp açlık atakları yaşamadan tabi..sporla da desteklersin mis gibi ..salata sebze protein hepsi olsun ..ben mesela salatasız yapamıyorum ..tok olmuyorum sanki illa gözüm doyacak benim

C cilginkimyaci Zeynep Leslie yaparken sürahi ve bardağı koyuyorum masanın üzerine, mutfakta yapıyorum ben sporu. Salonda oyuncaklar ayağıma batıyor çünkü
Mutfakta da kedi bacaklarıma atlıyor gerçi
Ev ev değil korku tüneli
Neyse su diyordum. 47 dakikada 1 sürahi suyu içiyorum vallaha inanmazsın yaa ben ki su içmeye nisan ayında başlayan bir hatunum

2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyorduk

Suyun önemi çok gerçekten ..benim de şişelerim var aklıma geldikçe içiyorum özellikle sabah aç karnına muhakkak içerim limon damlatırım ..alıştım artık

2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyorduk
Eee alıştın desene ..bende yeşillik arıyorum mineraller artsın lütfen..kıtır kıtır yiyelim ..birde ekmek yerine kırmızı kapya bibere alışsan süper olacak
Arasına peynir koyup yiyorum bazen çok c vitamini varmış

Yok yok pes etmek çok teşekkür ederim desteğiniz için motive oluyorum gerçekten

Hahah abla çok tatlısın ya :) Benimde 1.5litrelik şişem var ona koyayım o zaman onunla birlikte yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…