Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
efser_16 Hoş geldin canım yazdığını okuyunca işte bu dedim hem kilo verip hemde acayip güzel bir hedef belirlemişsin kendine , kilo yarışması ama frekanslarımız genelde tuttu güzel bir ortam da yakaladık sizlerin gelişiyle şenleniyor sayfa iyiki geldiniz

Mesela akşam ne pişirsem de evdekiler kızmasa ama benim de canım istemese diye ilk haftalar yardım istedim beni bir süre idare edin zaten alışınca sıkıntı yok dedim sonrası kesinlikle yemiyorum akşam annem çok aşırı ısrar etti yemem için takımıma nasıl artı derim diye kendimi tuttum eskiden olsa ucundan başlayıp sonundan çıkardım takım sayesinde zamanla bu disiplin oturdu başlarda düşe kalka olsada şimdi dimdik ayaktayım

Geçmiş olsun kuzucuğuna.
Akşam menülerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz İlknurcum. Su ve sporunu da yazarsın altına. Spor yapıyorsun dimi
Sagolasın canım ay parcalarimizi korusun mevlam.
Az yapiyordum orta hallice yapacağım biraz daha tempo. Andridden program var benim gözdem 30 günlük zorlu fitness görevi diye onu devam edeceğim.
Yediklerini Kağıda yazma işini bugün basliyorum.

Evet haklısın karnı kalorisiz gıdalarla şişirmeli su en iyi şişirme yolu. lıkır lıkır içelim.

Evet 1 kere yapıyoruz hızlı başlama ki meto durunca hem beslenmeyi değiştirmek hem sporu artırmak gerektiğinde zorlanmayasın

Ben şu evi bi temizleyeyim de başlayayım o zaman hadi iyi günler hepinize gün içinde tekrar uğramaya çalışırım

Etli yemek olursa etlerinden yiyorum
Bende bocalıyorum yemek konusunda aslında bazen kendine kıyma falan kavuruyorum

Sadece kahvaltıda ekmek yiyorum onu kesemem o da yanlış olur
Yap yap sen döneyi takip et valla süper kilo verdi maşallah

merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Hoşgeldin canım. İsmin neydi. Ben Döne. Tanışır kaynaşırız hemen.
tezbitsin hiç aklına gelmiyorum artık kankiş belli başka kankalara doğru yelken açtın artık terkedildim terkedildim
Aaa hiç olur muuu ezeli rakibim ve kankimsin sen benim
tezbitsin ya bu Leslie 3 mil i günde 1 defa mı yapıyoruz ?
Ben 1 kere bile zor yapıyorum kız sana maşallah vallaha azdan çoğa gitmek daha iyi olur bence

Yok canım öğleden sonraları falan ..sabah değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…