- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Ayy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devamAlacaksın gıbıme gelıyor
Senın kılo verme ortalaman 1.3-1.7 arasındaymıs hep
Yarın 2 üstü gıbıme gelıyor
Ama ıkı gün yemişlıgım vardı o nasıl yansır bılemedım
Yok yok onlar yine seni tutar ben yeniyim diye yardımcı oluyorotive ediyorlarBu yarış iyi oldu güldane
Cokkkkkkk üzüldüm şişkom dedım
Tıytılım dedım
Balım bücüğüm
Çiçeeeem dedım
Bak yağlarımla vurdular beni
Aynen eninde sonunda gidecek biz yeneceğizAyy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devam
Teşekkürler Canım. Zencefil ve yoğurt vardı evde. Karıştırıp yedim. Bakalım. Faydası olacak mıZerdeçal
Zencefil
Tarçın
Duzenlı yapanlar yarıyor okudum hep canım
Kesınlıkle güldaneAyy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devam
Yok kız bende senı çok sevdımYok yok onlar yine seni tutar ben yeniyim diye yardımcı oluyorotive ediyorlar
tam benim uyuma havam yağmuru çok seviyorum Beril ben delimiyim acepTamamen yalan attım yukarıdaki mesajda
Soguk ya bu hava modumu düşürüyor
Yağmurdan gına geldım
Yataktan kalkmıyor tosbıkler
hiç kuşkum yok güzel olacak.Çok tsk ederim insallahh sonucuda güzel olur
Canım ne yaparsan yap kür olarak 4 hafta mınımum yapın dıyorlar etkıyı görme asısındanTeşekkürler Canım. Zencefil ve yoğurt vardı evde. Karıştırıp yedim. Bakalım. Faydası olacak mı
Buradan önce kurt bulanık havayı sever derdım elıftam benim uyuma havam yağmuru çok seviyorum Beril ben delimiyim acep
hiç kuşkum yok güzel olacak.
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım yarını dört gözle bekliyomtam benim uyuma havam yağmuru çok seviyorum Beril ben delimiyim acep
hiç kuşkum yok güzel olacak.
Hisler karşılıklı kesinlikle❤❤❤Yok kız bende senı çok sevdım
Inatcı dıkkafalı kızlara alışık bünye bende
Kız ben sevilmeyecek şişkomuyumHisler karşılıklı kesinlikle❤❤❤
Okul oncesi. Evet zor biraz yaAllah sabır versin canım. Ben öğretmenlik yapamam. Biraz sinirli bir yapım var
Bu arada ne öğretmenisiniz?
Hosgeldin canimAy çok heyecanlıyım benimde takımım var ne guzel
Söylerim tabi o çok yoğun galiba yaa ya sürekli giremiyorum takip edemiyor o yüzden galiba takım sorumluluğu var diye gitmiştir büyük ihtimalKız ben sevilmeyecek şişkomuyum
Aşkolsun ama yarış ıyı oldu
Hep liste hep spor olmazya arada bırde takılacaz
Kız ben bız hayrıyeyı çok sevmiştık nıye gıttı üzüldük
Söyle ona emi gerı gelsin kaçak gelın
Ayy ne güzel konuştun abla vallahi inşallah gider çok istiyorum zayıf olup çeşit çeşit kıyafetler giyineyim geziyim tozaayim bakalim umarım başarılı olurumKesınlıkle güldane
Ama sunu samımı söylüyorum sonbahar gelmeden gıdecek senın beldekı gıbektekı mısafırler
Birlikte yapalım olur muBende Leslie ile başlamayı düşündüm yarın başlarım ben :)
Selam şeker. Benim kız hasta birkaç gündür. Grcr gelmişsin ben zombi gibi gecem gündüzüm karıştığı için gece bakamadım ama şimdi mesajlarını okudum tatlım. İsmim Döne. Seninki neydi? Ankarada yaşıyorum. 16 aylık kızım var ona bakıyorum. 35 yaşımdayım. Zamanla tanışıp kaynaşırız.İşte geldim burdayım kardeşler takımı.
Ama kurallar ne ki biri özet geçse yoksa hepsini okumam mı gerek
Teşekkür ederim canım. Artık o elbiseleri görümceme verdim daralttırdı kendi giyiyor sağolsunmasallah canim, cok guzel kilo vermissin. simdi giy o elbiseleri goster kv ye
Bu sağlıklı beslenme işleri kafaya koyup işin içine girdikçe öğreniliyor. Zamanla insan daha da merak edip okuyor ediyor bilinçleniyor. Hep birlikte öğreniyoruz. Takımımız süper bir takımdır çünkü kimse kimseye edepsizlik, ukalalık filan yapmaz, ukala tipleri aramızda pek barındırmayız sevmeyiz zaten. Menüler yapıcı bir dille yorumlanır, kimse rencide edilmez. Yorumlara kulak asıp asmamak kişinin kendi tercihine bırakılır. Zamanla kuralları öğrenirsin çok kural yok zaten despot tipler değiliz. Motivasyonunuz yüksektir öncelik kardeşlik arkadaşlıktır yarışma banane.Arkadaşlar ben denizliden
Boy 167
Güncel kilo 65.5 (70 kilodan düştüm daha yeni )
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Kardeşim yok tek çocuğum.
Orta hareketlilik var
Paket gıdaları çok az tüketmeye çalışıyorum zararlarını öğrendikten sonra.genellikle besleyici gıdalardan kilo alırım bal pekmez doğal yag
Vucudum çok antremansiz sallanıyor yağlı onun için kilo verip aynı zamanda toparlayici egzersiz yapicagim inşallah.
Başarılar hem bana hem siz değerli kardeslere
Hoş geldiniz gelmek istediğim kilodasınız ah ah asırlar var ki o kiloyu tartıda görmedim maziyi yad ediyorum şu an sayenizde @Ilksevdam
Aşağı hastalar atlamasın diye olabilir mi çünkü hastane camından atlayıp intihar edenleri duymuştum maalesefAcaba neden burada hiç cam açılmıyor patliycam sıcaktan
Kalan yiyecekleri düşünmüyoruz veee sporu düşünüyoruz mesela Leslie ablamız nasıllarmış ne yapıyorlarmış onu düşünüyoruz hal hatır soruyoruzBen eşimi ve cocuklari gönderiyorum da erkenciyim ev bana kaliyor istediğin kadar hopla zıpla egzersiz yap aslinda yiyeceklerde bana kalıyor o işin elim tarafi
Pes etmek yok tabi. Haftaya da senin tarafındayım.Ayy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?