- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
allahtan size birsey olmamis canim Cook gecmis olsun.Teşekkür eder sormayın yaa sel götürdü her tarafı bacağına dolu çarpmış koşarken mosmor oldu şişti kocaman arabaların clari falan patladı o koşturmaca kafam yüzüme gelmedi neyseki
evet canim khlari azaltmak icin elimden geleni yapiyorumBu güzel dünkü kh lar gıtmıstır
Yerlı yerınde 4 yapraklı yonca menüsüKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salatalık 1 fincan yeşil çay
Ara ve öğlen 1 muz yarım şeftaliyi 2 su bardağı kefir ile birlikte rondodan geçirip içtim
Ara yarım şeftali
Akşam çorba taze fasulye 2 dl tb ekmek
İlerleyen saatlerde sade kahve içerim
Su şuanlık 2 lt akşama kadar 3-4 litre olur
Spor 25 dk Leslie 3 mil
Şimdide 1 saat yürüyüşe çıkacağım
Kaçak maviAyyy kızlar sonunda kavuştum size yaaaaa inanamıyorum nerdeyse yeni hesap açacaktımşifremi unuttum tlf nu sıfırladım şifrede silindi unuttummm napsam napsam burdaki email adreste kullanmadığım eski bi adres varya neyse ki bi deftere not almışım tüm adres ve şifreleri o defteri bulana kadar anam ağladı neyse ki buldum sonunda yaaa
Kk mesajları telefona mı geliyorVallahi bende alıştım size ikide bir tlf nun ötmesini özledim :)
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim çok uykusuz geçiyo günlerim 2 bycklta uyuyorum kızımın düzeni bozuldu hastalanmıştı o günden beri 3 4 haftadır bu durumdayız. Bu iki gün uyku düzeni kazandırmaya çalışıyorum ha ağladım ha ağlıcam uykusuzluktan
O davetsız misafırden bızede geldıKızlar misafir geldi yürüyüşe çıkamadım
Yarınkı tartıyı fazlasıyla meraktayımMENÜM
7.30
3 kayısı
2 sb ılık su
9.00
Dereotu
1 sb su
10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar
marul
maydanoz
1 zeytin
15.00
3 kayısı
su
16.00
1 yemek kaşığı kadar çiğ ayçekirdeği içi
1/2 salatalık
18.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
berilceee @anderes
su 3.5 lt şimdiliktezbitsin
zilliana @Bestttt
Yarın sızı nasıl yesem haşlasam mı
Slim canimFıstıklar selam
Ben bır geçmişe gıdıyım
Sevdam sen bızım ılk menülerı gorseydınSizler öğünleri oturtmussunuz seçimler çok güzel.
Aminnnnnn
Güzel ama durum ekmegı buyukmuyduBugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )
Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt
Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay
Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Sevmez bılırımmmmHiiç sevmem peyniri hemde hiç ama hiç kesinlikle sevmiyorum belki azıcık sevsem kaptan duyar mı
Yarın güldaneyi yerBu hafta beni de biri ile eşleştirin daha verimli olcam inşallah haftaya
Gece gece güldürdün benı Allah'ta senı güldürsünYa ben senin nickini ilk çılgın kıymacı diye okudum :) aklım fikrim yemekte :)
Ay geçmiş olsun canımKızlar kızlar başıma neler geldi sormayın bu gün bütün yastiklarimi yorganları mi havalanan diye dışarı atmıştım hepsi de yün yastık yorgan sonra saat 5 tek falan dışarı çıkmıştım birazda isim uzaktaydı tabiki yağmur başladı oğlumla teyzesini bı apartmana koydum islanmasinlar diye aptal gibi o dolu yagarken yıldırım düşerken her yeri sel götürdü koşturdum güya yorganları alacağım ya yolda başıma falan çatı falan ucsaydi yeni yeni idrak ediyorum hem islandim hem aklım oglanda kaldı hem bütün yastık yorgan ıslandı 20 tane falan yorgan 20 tane yastık bu saate kadar uğraştım yorganları hemen yıkamaya gönderdim yastıklarının kılıfları falan soktum makinaya attım hava açılınca halledeceğim artık çok üzüldüm çok canım sıkıldı ama çok şükür bana evladıma kardeşime bişi olmadı ya başka bişi umrumda değil öyle işte
Meyve yemekle yenırse çürüme yapıyorGün ortası çok oldu karnıma ağrı girdi nefis iste melemen ve bisküviden sonra hala erimedi midem .süt ve meyve şekeri tok tutuyor canim düşündüğün için sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?