Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tek iyi ol da toparlanır merak etme canım ..

Kızlar kilo bildirimini öğleden sonra yapsam olur mu?
Olur canım zaten pazartesi kilosu haftasonu kaçamaklarını anlamak için getirildi biraz da..
Eğer kilo alındıysa hemen önlemini alalım diye işe de yarıyor aslında..
Sen yoldan geldiğin için ödem vardır muhakkak..

Geçmiş olsun abla sporla toparlarsın inşallah
Mülakat Ankaradaydı bakalım ne olacak sonuç inşallah hayırlısı olur

Tamam canım teşekkür ettim

Anlamadım ki niye böyle dış geliyor galiba yine
Olabilir bazen öyle dönemler oluyor hatta her dönem her yaşta bunlara bişeyler oluyor çocuk büyütmek zor valla ne yapalım tek canları sağolsun
Kıyafetler bollaştı mı hele onu söyle ?merak ettim valla

Olabilir bazen öyle dönemler oluyor hatta her dönem her yaşta bunlara bişeyler oluyor çocuk büyütmek zor valla ne yapalım tek canları sağolsun
Kıyafetler bollaştı mı hele onu söyle ?merak ettim valla
Aynen öyle zor a güzel yaa varsın yaramaz olsun mızmız olsun da canı sağ olsun
52 beden giyiyordum artık 48 beden giyiyorym çok şükür dar gelen kıyafetler olmaya başladı olanlarda bol gelmeye

Ya benim kız da mızmız kafamı ütülüyo bazen vallaha bu diş çıkartma işleri 2 yaşına kadar hiç bitmez zaten... çocuk işi zor yahu Allah onlara sağlık bize kolaylık versin
Çok zor ama ne yapacaksın gülünür seven dönemine katlanır bizimki de o hesap yani öyle böyle buyuyorlar

52 beden giyiyordum artık 48 beden giyiyorym çok şükür dar gelen kıyafetler olmaya başladı olanlarda bol gelmeye
Ah nr güzeeel
Ben de almak istiyorum yeni şeyler ama tatil dönüşü mevsimlik alırım artık

Aaayy ne güzel ..verdikçe mutlu oluyor insan ..
İnşallah daha da düşecek yeterki azimlı olalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…