- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tek iyi ol da toparlanır merak etme canım ..İyiyim sayılır ya hafta sonu muz şeftali pirinç lapası vs ne bulduysam yedim
Tabi sonuç bana artı 900 gr la döndü ama ne yapayım en azından ishal geçti
Ankarada mı iş aa oh ne güzel hadi hayırlı haberler inşallah
Olur canım zaten pazartesi kilosu haftasonu kaçamaklarını anlamak için getirildi biraz da..Kızlar kilo bildirimini öğleden sonra yapsam olur mu?
Geçmiş olsun abla sporla toparlarsın inşallahİyiyim sayılır ya hafta sonu muz şeftali pirinç lapası vs ne bulduysam yedim
Tabi sonuç bana artı 900 gr la döndü ama ne yapayım en azından ishal geçti
Ankarada mı iş aa oh ne güzel hadi hayırlı haberler inşallah
Olur canım zaten pazartesi kilosu haftasonu kaçamaklarını anlamak için getirildi biraz da..
Eğer kilo alındıysa hemen önlemini alalım diye işe de yarıyor aslında..
Sen yoldan geldiğin için ödem vardır muhakkak..
Anlamadım ki niye böyle dış geliyor galiba yineGeçmiş olsun canım ..bu aralar hepsi mızmız sanki
Olabilir bazen öyle dönemler oluyor hatta her dönem her yaşta bunlara bişeyler oluyorAnlamadım ki niye böyle dış geliyor galiba yine
Ya benim kız da mızmız kafamı ütülüyo bazen vallahaAnlamadım ki niye böyle dış geliyor galiba yine
Aynen öyle zor a güzel yaa varsın yaramaz olsun mızmız olsun da canı sağ olsunOlabilir bazen öyle dönemler oluyor hatta her dönem her yaşta bunlara bişeyler oluyorçocuk büyütmek zor valla ne yapalım tek canları sağolsun
Kıyafetler bollaştı mı hele onu söyle ?merak ettim valla
Çok zor ama ne yapacaksın gülünür seven dönemine katlanır bizimki de o hesap yani öyle böyle buyuyorlarYa benim kız da mızmız kafamı ütülüyo bazen vallahabu diş çıkartma işleri 2 yaşına kadar hiç bitmez zaten... çocuk işi zor yahu Allah onlara sağlık bize kolaylık versin
Ah nr güzeeelAynen öyle zor a güzel yaa varsın yaramaz olsun mızmız olsun da canı sağ olsun
52 beden giyiyordum artık 48 beden giyiyorym çok şükür dar gelen kıyafetler olmaya başladı olanlarda bol gelmeye
Aaayy ne güzel ..verdikçe mutlu oluyor insan ..Aynen öyle zor a güzel yaa varsın yaramaz olsun mızmız olsun da canı sağ olsun
52 beden giyiyordum artık 48 beden giyiyorym çok şükür dar gelen kıyafetler olmaya başladı olanlarda bol gelmeye
Çok bir şey almadım daha zayifliyayim neler neler alacagimAh nr güzeeel
Ben de almak istiyorum yeni şeyler ama tatil dönüşü mevsimlik alırım artık
Düşecek düşecek vazgeçmek yok pes etmek yokkkAaayy ne güzel ..verdikçe mutlu oluyor insan ..
İnşallah daha da düşecek yeterki azimlı olalım ..
Bak tartılmamak ıyı bır fıkır degılmışgünaydinnn
500gr gitmis 118.2 olmusum
Geçmiş olsun canımayy k bakmayın ya dün biraz oğlum rahatsızdı mizmizdi girdim ama yazmadan geri çıkmak zorunda kaldım
Bu arada kilom 82.3 Gr
Ama ılk bebe son kural esnetmece tamammı canımKızlar ben bugün tartılmayacağım çünkü aranıza cumartesi günü katıldım ve bu 2 günde kilo vermedigimi görürsem motivasyonum düşecek sizlere sonucu cuma tartı gününde bildiririm
Sonuç ne oldu çılgınYok kız iş görüşmesine gittim 22.45 te aradılar bende Sivas'tan Ankara'ya gittim
tezbitsin sen nasıl oldun abla iyileştin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?