+900 kılo degıl bır kereİyiyim sayılır ya hafta sonu muz şeftali pirinç lapası vs ne bulduysam yedim
Tabi sonuç bana artı 900 gr la döndü ama ne yapayım en azından ishal geçti
Ankarada mı iş aa oh ne güzel hadi hayırlı haberler inşallah
Bulgurla yapılan sulu köfte ıse fena olmuş canımKöydeyiz net hic cekmedi.simdi çeken biyer buldum kızlar o sebeple dun menümü yazamadim.Geç oldu ama yazayım
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
Domates salatalik
Ara
2 şeftali,biraz karpuz
Aksam
Sulu köfte 1 kase,ayran
Evserım senınlede karşılayamıyoruz hiçMerhaba beni eklediniz mi listeye bilmiyorum menüm
Sabah saat 12 gibi malesef
Bir buçuk yumurta 1 dilim tt ekmek salatalik kk peynir üç dirt zeytin birb cay kasigi bal kaymak malesef çok canım çekti
Öyle saat 4 gibi
3 izgara köfte domates salatalik bir buçuk bardak ayran
8 gibi 4 5 adet çiğ badem
Saat 9.30 köydeyim yemekler geç yeniyor
Yeşil.mercimek yemeği salata bir dilim.karpuz
3 litreye yakin su birde oğlumun doğum günü erken kutladik pastanın tadına baktım çok hevesle başladım ama sanki zayıflayamayacagim gibime geliyor bu hafta tatile de gidicez birZ karışık olacak
Kuzuuum artik kizmiyom kimse yapmiyo dogru durustBestttt Bestem spor yapmayınca sana görünmeyeyim arazi olayım dedim ama içime sinmedi nasılsın yavru kuşum sen de meşgulsündür kocaman öpüyorum grubun en en en fiti hatun kişi olur kendisi
Çok teşekkür ederim❤❤Geçmiş olsun canım
Gerçekten kız bak ben bıle spor yapıyomKuzuuum artik kizmiyom kimse yapmiyo dogru durustiyiyim sen nasilsin
Daha dönmediler bekliyorum bugün aramazlarsa olumsuz hayırlısını istedim hayırlısı ise olsun :)Sonuç ne oldu çılgın
Nasılsın bestenmmSelam kizlaaar
Rabbım hayırlısını versınDaha dönmediler bekliyorum bugün aramazlarsa olumsuz hayırlısını istedim hayırlısı ise olur :)
Rabbım hayırlısını versın
Canım benim kaçırır miyim sevabı niyetim rıza için tabi ama yinede insanoğluyuz nafile oruç tuttum.Oruçla zorunlu açlık arasındaki fark niyettir, Allah kabul etsin,bu hafta baya sıcak olacakmış bol su için iftardan sahura kadar, sağlıkla hedef kilonuza ulaşın inşallah
Ah ah arkadaşım inşaallah o günler yakın olsun yüzümüz gülsün aynaya bakarken..Çok bir şey almadım daha zayifliyayim neler neler alacagim
GününGünaydın
Seninde balımGünün
Gününden
Güzel gecsin
bulgurlu ama et yoğunluklu.küçük bı kaseydi zatenBulgurla yapılan sulu köfte ıse fena olmuş canım
Yoksa guzel gelmışın aksama kadar
Aminnn insallahh istikrarlı olursak oda olacak insallahhCanım benim kaçırır miyim sevabı niyetim rıza için tabi ama yinede insanoğluyuz nafile oruç tuttum.
Ah ah arkadaşım inşaallah o günler yakın olsun yüzümüz gülsün aynaya bakarken..
İşte o mınık kase bulgur ödem yapıyor akşam yemişsın bırdebulgurlu ama et yoğunluklu.küçük bı kaseydi zaten
Senın oğlan pılav ıstıyor bol tereyağlı haberın olsunAminnn insallahh istikrarlı olursak oda olacak insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?