Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar
Hafta sonu bıraktım diyeti onun için menü yazmiyacagim. Adapte olmak adına bu hafta oruçlu olacağım aksamlari sayılı besleyici gıda alacağım.. gruptan atılmak istemiyorum aklımca böyle bir önlem aldım..

Günaydın

Kızlar ben bugün tartılmayacağım çünkü aranıza cumartesi günü katıldım ve bu 2 günde kilo vermedigimi görürsem motivasyonum düşecek sizlere sonucu cuma tartı gününde bildiririm
Tamam evet haklısın Cuma'ya güzel sonuçlar gelsin inşallah

Su içelim kardeşim
Nereye Zeynep tatile mi
Bak bu taktiri şişko naaptii
48 dakika lesli
95 walsit
39 suguat
2.5 lt su içti ama şimdi. Bi açlık bastı unutmam lazım
Yerim senin suguatını kız süpersin
tezbitsin sen nerelerdesin gözüm aariiyooorr
Kızlar grup sakinleştimi bana mı öyle geliyor
Burdayım. Hasta dedem var da ona gittik biz 1 haftadır gidememiştik bizim kendi hastalıklarımızdan dolayı maalesef. Orada internete takılmak olmazdı.
Pazartesi ve cumaları takımda tartı günü canımcım. Pazartesileri hafta sonu kaçamaklarını görebilmek önlemek önğne geçebilmek vs için.
Vaay arkadaaaş ne yemiş ne yemiş bütün gün yemiş yaav
Ağustos hedef listesine mi canım? Hedefin kaçtı yazdın mı göremedim ben

Oruçla zorunlu açlık arasındaki fark niyettir, Allah kabul etsin,bu hafta baya sıcak olacakmış bol su için iftardan sahura kadar, sağlıkla hedef kilonuza ulaşın inşallah

Keşke içmeseydim ama uykusuzdum eşimde uykusuzdu uykum açılsın diye içtim :)

Son düzenleme:
Yok kız iş görüşmesine gittim 22.45 te aradılar bende Sivas'tan Ankara'ya gittim

tezbitsin sen nasıl oldun abla iyileştin mi ?
İyiyim sayılır ya hafta sonu muz şeftali pirinç lapası vs ne bulduysam yedim
Tabi sonuç bana artı 900 gr la döndü ama ne yapayım en azından ishal geçti
Ankarada mı iş aa oh ne güzel hadi hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…