Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizin yorumlarınızı okumaya çalışıyorum menüleriniz yorum elestiri yapılacak gibi degil ideal menüler .
Cumaya iyi bir eksi ile girecegim. Rakiplerime duyrulur

Sizin yorumlarınızı okumaya çalışıyorum menüleriniz yorum elestiri yapılacak gibi degil ideal menüler .
Cumaya iyi bir eksi ile girecegim. Rakiplerime duyrulur
Her zaman olmuyor İlknurcum, bizim menüler de saçmalıyor ara sıra merak etme, hepimiz insanız makina değiliz ki hayatımızın gidişatına bağlı olarak diyet de bozuluyor bazen. Mesela ben cuma cumartesi pazar günleri sadece pirinç lapası muz şeftali elma filan yedim ve de bugün artıyı gördüm tartıda ama napiyim yılmak yok

Doneeee neredesin nasılsın bebeğin nasıl bi konuşamadım yaaa

Rejime başladığımdaaaa pusluuu bir nisan sabahıydı ve hattaaaa cumadan gruplara girip bir takıma kapağı attım amma ve laakin pazartesi başlamayı kafama koymuş idiiiim
Pazartesi başlar diyet günleri
Hafta sonu yeriz pasta börekleri
Sonra pişman oluruz niceleri gibi
Su içsek yarıyor ne yapalım gayri
kitkurdu

İşte yukarıdaki teyze gibi ben de tam bir kırkpınar pehlivanıydım. Gebelikte almış olduğum kazaklar tişört ve pantolonları hala daha giyiyordum hatta onlar bile olmuyordu...bu fotoları görünce kendime benzettim
Tüm şişkolar benzer birbirine
Ne farkeder esmeri sarışını bir de
Yedikçe sen yağlamaları elinle
Olursun bir pehlivan haydi breeee
Pembe_patikli

Süper olmuş dönee...
Hele pehlivanlık

Klavyene sağlık bende yemek yeyıp yazacaktım

Ne akıcı yazıyon
Bayılıyom
Sankı karsımda konuşuyor gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…