- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sizin yorumlarınızı okumaya çalışıyorum menüleriniz yorum elestiri yapılacak gibi degil ideal menüler .Ayrıca elimizden geldiğince sayfayı takip edip yorumlamaya çalışalım ..ne kadar iletişim o kadar iyi bence..
Hemen girip bir menü yazınca pek kaynaşma olamıyor gerçekten ..şartlarımız zor olsa bile biraz vakit ayıralım mümkün olduğu kadar ..bu takımdaki herkesin motivasyonu yüksek olsun inşallah ..
Evet kızlar haftasonu geçti önümüzde bugün ve 3gün daha var ..ben kendi adıma bu hafta sporu arttıracağım suyu arttıracağım ..akşamları karbonhidrat tüketmeyeceğim..inşallah güzel bir eksi görürüm
Sizde planlar var mı?
Her zaman olmuyor İlknurcum, bizim menüler de saçmalıyor ara sıra merak etme, hepimiz insanız makina değiliz ki hayatımızın gidişatına bağlı olarak diyet de bozuluyor bazen. Mesela ben cuma cumartesi pazar günleri sadece pirinç lapası muz şeftali elma filan yedimSizin yorumlarınızı okumaya çalışıyorum menüleriniz yorum elestiri yapılacak gibi degil ideal menüler .
Cumaya iyi bir eksi ile girecegim. Rakiplerime duyrulur
Doneeee neredesin nasılsın bebeğin nasıl bi konuşamadım yaaaHer zaman olmuyor İlknurcum, bizim menüler de saçmalıyor ara sıra merak etme, hepimiz insanız makina değiliz ki hayatımızın gidişatına bağlı olarak diyet de bozuluyor bazen. Mesela ben cuma cumartesi pazar günleri sadece pirinç lapası muz şeftali elma filan yedimve de bugün artıyı gördüm tartıda ama napiyim yılmak yok
İyi öksürüyor tıksırıyor yavrum bi tam düzelemedi yaDoneeee neredesin nasılsın bebeğin nasıl bi konuşamadım yaaa
İnşallah düzelir çocuklar mahvoldular allah beterinden saklasın inşallahİyi öksürüyor tıksırıyor yavrum bi tam düzelemedi ya
Süper olmuş dönee...Rejime başladığımdaaaa pusluuu bir nisan sabahıydı ve hattaaaa cumadan gruplara girip bir takıma kapağı attım amma ve laakin pazartesi başlamayı kafama koymuş idiiiim
Pazartesi başlar diyet günleri
Hafta sonu yeriz pasta börekleri
Sonra pişman oluruz niceleri gibi
Su içsek yarıyor ne yapalım gayri
kitkurdu
İşte yukarıdaki teyze gibi ben de tam bir kırkpınar pehlivanıydım. Gebelikte almış olduğum kazaklar tişört ve pantolonları hala daha giyiyordum hatta onlar bile olmuyordu...bu fotoları görünce kendime benzettim
Tüm şişkolar benzer birbirine
Ne farkeder esmeri sarışını bir de
Yedikçe sen yağlamaları elinle
Olursun bir pehlivan haydi breeee
Pembe_patikli
Klavyene sağlık bende yemek yeyıp yazacaktımKızlar bu arada birşey hatırlatmak istiyorum ..
Listede olmak büyük sorumluluk istiyor gerçekten ..listeye girildiğinde 2 ay dolmadan izne ayrılınmıyor
..
Bir kişinin artı olması bütün takımı etkiliyor ..herkesin emeğini yani ..sonuçta diğer takımlarla da yarışıyoruz bir yarışma bu..çok özel durumlar hariç eksi olmak lazım yani ..Burdaki vaktimizin boş geçmemesi için de önemli ayrıca
Diyet yarışmalarından kendi isteğiyle ayrılınca da 6 ay tekrar yarışılamıyor..
Yeni üyelerimiz için deneme süresi var ..
Katılımı ,takımla uyumu ,kilo vermesi hepsi çok önemli..
Bu sorumluluğu alıp takımla yola devam ederim diyenler (deneme süresi dolduğunda)sorulduğu zaman söylesin ..ama olur da tatile gideceğim takıma vakit ayıramayabilirim diyecek yeni üyelerimiz varsa bunu da belirtsinlikler ki bir süre daha liste dışı yarışabilirler ki takım Cuma günleri zor durumda kalmasın ..
Yeni üye olanlar var bilsinler istedim ..
İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
Ne akıcı yazıyonRejime başladığımdaaaa pusluuu bir nisan sabahıydı ve hattaaaa cumadan gruplara girip bir takıma kapağı attım amma ve laakin pazartesi başlamayı kafama koymuş idiiiim
Pazartesi başlar diyet günleri
Hafta sonu yeriz pasta börekleri
Sonra pişman oluruz niceleri gibi
Su içsek yarıyor ne yapalım gayri
kitkurdu
İşte yukarıdaki teyze gibi ben de tam bir kırkpınar pehlivanıydım. Gebelikte almış olduğum kazaklar tişört ve pantolonları hala daha giyiyordum hatta onlar bile olmuyordu...bu fotoları görünce kendime benzettim
Tüm şişkolar benzer birbirine
Ne farkeder esmeri sarışını bir de
Yedikçe sen yağlamaları elinle
Olursun bir pehlivan haydi breeee
Pembe_patikli
Yok canım dıskalıfıye oluyorsunYeliz peki diyelim 2 hafta verilmedi ve atıldı sorası noluyor tekrar geliniyor mu
Ceren kac haftalık oldunuzSelamlar kızlar bir uğrayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?