Yemeklerden yarım saat önce dereotu yenılmelı dıyorlardı tiroid ıcın@anderes kendi adıma spora ağırlık verecem sabah ve akşam yürümeye çalışacam ve suyu birazcık arttıracamelimden geldiğince siteyi takip edicem
Anladım ablaYok canım dıskalıfıye oluyorsun
6 ay bejkıyorsun
Takımlardan onay verılırse gelırsın
O da olur belki birgün inşallahNe akıcı yazıyon
Bayılıyom
Sankı karsımda konuşuyor gıbı
Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.Kilo bildirimimi yapayım hala aynıyım 99.8
Bakalım cumaya ne olacak :)
Afiyet olsunSabah yok geç uyandım
Öğlen 2.5
2 köfte üç tavuk çıtır 1 bardak ayran
Ara
1 büyük bardak tarçınlı süt
3 hurma
Aksam 19.00
1 kaşe salata
1 kaşık makarna
2.5 su
Leslie yapılacak akşama
Hemde iştahı kesiyormuşYemeklerden yarım saat önce dereotu yenılmelı dıyorlardı tiroid ıcın
tavuğun çıtır tarafı kız bende neresi bilmiyorum alır çıtır diyip aliyoz:)O da olur belki birgün inşallah
Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.
Afiyet olsun
Tavuk çıtır ne kız
Nası kız tavuk yumuşak bişi diil mi neresiymiş o çıtır tarafı ben niye yemedim ki hiçtavuğun çıtır tarafı kız bende neresi bilmiyorum alır çıtır diyip aliyoz:)
Hoşgeldin kürkçü dükkanına BurcuKizlar selamlar tatil bitti dondum tadilat basladi evde kayinvalidemde kaliyorum tarti yok evin icindede bulamadim kalabalikta. Yarin baslicam tekrar diyet + spor
Spor olarak leslie yapcm yarindan itibaren katilim.tavan merak etmeyin
olsun yarın toparlarsin kız ütüyü nasıl o kadar biriktirdin ben her hafta yapıyorum ama eşim klasik gömlek pantolon giyince hafta da 6 gömlek 4 pantolon haftasonu giyindikleri kızımın bütün kıyafetleri falan hep ütüte mecbur haftada bir gün ütü günü oluyorİşte benim çılgın menüm:
Kahvaltı yok (Halbuki sabah 6 da kalktım)
Öğlen 14.30: 1 domates, 1 salatalık, 2 kk light beyaz peynir (bir daha almıycam tadı çok kötü bitsin diye uğraşıyorum), bazlama (evet kötü cıs pis bazlama biliyom)
Ara: Yarım fincan demleme yeşil çay @anderes
Akşam 19.30: 1 büyük kase ev yapımı yoğğğuuurt ve üzerine kimyon, pul biber, kekik çeşitleri...
Akşama çay veya kahve içerim belki sade
Su 2 litre
Spor: Ayakta 1 aylık yapılmamış birikmiş ütü(yazın ütü nasıl yapılır? : önce karşılıklı iki cam açılır, antreye ütü masası kurulur, arkadan nostaljik bir radyo kanalı açılır veeee ütüle Allah ütüle... sabaha biter mi acep )
Yav biriktirmiycem bi daha vallaha pişman oldum dağ gibi yığılmışolsun yarın toparlarsin kız ütüyü nasıl o kadar biriktirdin ben her hafta yapıyorum ama eşim klasik gömlek pantolon giyince hafta da 6 gömlek 4 pantolon haftasonu giyindikleri kızımın bütün kıyafetleri falan hep ütüte mecbur haftada bir gün ütü günü oluyor
Menün çok iyi canım bazlama fazla değil bence pis deme garibeİşte benim çılgın menüm:
Kahvaltı yok (Halbuki sabah 6 da kalktım)
Öğlen 14.30: 1 domates, 1 salatalık, 2 kk light beyaz peynir (bir daha almıycam tadı çok kötü bitsin diye uğraşıyorum), bazlama (evet kötü cıs pis bazlama biliyom)
Ara: Yarım fincan demleme yeşil çay @anderes
Akşam 19.30: 1 büyük kase ev yapımı yoğğğuuurt ve üzerine kimyon, pul biber, kekik çeşitleri...
Akşama çay veya kahve içerim belki sade
Su 2 litre
Spor: Ayakta 1 aylık yapılmamış birikmiş ütü(yazın ütü nasıl yapılır? : önce karşılıklı iki cam açılır, antreye ütü masası kurulur, arkadan nostaljik bir radyo kanalı açılır veeee ütüle Allah ütüle... sabaha biter mi acep )
Hoşgeldin kürkçü dükkanına Burcu
yok oda yumuşak da sırtından bi yeri sanırım g*tunun üstü de olabilirNası kız tavuk yumuşak bişi diil mi neresiymiş o çıtır tarafı ben niye yemedim ki hiç
Kızartılmış bi tavuk parçası olmasın o
Tavuk bacak mı yoksakitkurdu çok sever tavuk bacak bak o bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?