öyle daha zor boşver biriktirme haftada bi 1 saat le ayda bi 4 saat aynı olmuyor yaYav biriktirmiycem bi daha vallaha pişman oldum dağ gibi yığılmış
sende benim gibi karpuzcusun bu hafta ben yiyemedim ama haftaya artık menü güzel ama bulgur pilavı çok gibi Karatay mi yapıyorsun sendeİyi akşamlar kızlar
09.30 da 2 yumurta, 4-5 dilim sucuk , 1 kaşık süzme yoğurt, kibrit peynir, 5-6 zeytin, 1 domates salatalık, maydanoz
18.00 de 5-6 y k bulgur pilavı,2 kase cacık,2 dilim karpuz
Su 2,5 lt oldu
Spor yok ama 3 saat kadar çarşıdaydım
Önümüzdeki hafta işe başlıyorum, dolayısıyla bu hafta yoğun geçecek, yapılacaklarım var bir sürü
İnşallah cuma tartımız güzel sonuç verir
Yemeklerden yarım saat önce dereotu yenılmelı dıyorlardı tiroid ıcın
Karatay değil ama protein ağırlıklı, Karatayı anımsatıyor, evet bulgur ü bir süre kaldırmam gerek, bugün sütüm biraz az geldi, bulgur fayda eder mi diye denedimöyle daha zor boşver biriktirme haftada bi 1 saat le ayda bi 4 saat aynı olmuyor ya
sende benim gibi karpuzcusun bu hafta ben yiyemedim ama haftaya artık menü güzel ama bulgur pilavı çok gibi Karatay mi yapıyorsun sende
Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.
Valla burdan ayrı kalınca ben de korkuyomDon dolas yine ayni yer bebis iki ileri bi geri
aynen canim. Hedefe erisemeden bitti ama bittiVay be Temmuz'da bitti
Bundan sonra ağustos süper olsun inşallah senin içinaynen canim. Hedefe erisemeden bitti ama bitti
Aynen canim karbonhidrat yok en azindan 73 72 leri gorene kadar. Sonra haftada bir kucuk bir KH yiyebilirim ama bu hafta yokkk. Off su 60lari goreyim bi yaaAyrıca elimizden geldiğince sayfayı takip edip yorumlamaya çalışalım ..ne kadar iletişim o kadar iyi bence..
Hemen girip bir menü yazınca pek kaynaşma olamıyor gerçekten ..şartlarımız zor olsa bile biraz vakit ayıralım mümkün olduğu kadar ..bu takımdaki herkesin motivasyonu yüksek olsun inşallah ..
Evet kızlar haftasonu geçti önümüzde bugün ve 3gün daha var ..ben kendi adıma bu hafta sporu arttıracağım suyu arttıracağım ..akşamları karbonhidrat tüketmeyeceğim..inşallah güzel bir eksi görürüm
Sizde planlar var mı?
Insallah canim amacimiz ayniKızlar bu arada birşey hatırlatmak istiyorum ..
Listede olmak büyük sorumluluk istiyor gerçekten ..listeye girildiğinde 2 ay dolmadan izne ayrılınmıyor
..
Bir kişinin artı olması bütün takımı etkiliyor ..herkesin emeğini yani ..sonuçta diğer takımlarla da yarışıyoruz bir yarışma bu..çok özel durumlar hariç eksi olmak lazım yani ..Burdaki vaktimizin boş geçmemesi için de önemli ayrıca
Diyet yarışmalarından kendi isteğiyle ayrılınca da 6 ay tekrar yarışılamıyor..
Yeni üyelerimiz için deneme süresi var ..
Katılımı ,takımla uyumu ,kilo vermesi hepsi çok önemli..
Bu sorumluluğu alıp takımla yola devam ederim diyenler (deneme süresi dolduğunda)sorulduğu zaman söylesin ..ama olur da tatile gideceğim takıma vakit ayıramayabilirim diyecek yeni üyelerimiz varsa bunu da belirtsinlikler ki bir süre daha liste dışı yarışabilirler ki takım Cuma günleri zor durumda kalmasın ..
Yeni üye olanlar var bilsinler istedim ..
İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
Aslinda yogurt da cok guzel ama az kaloriliAynen ya güzel lezzetli şeyler neden çok kalorili aceppp
Canim listeye girmek istiyorum elimden geleni de yaparim sizlerle beraber eksileri gormek icin.Kızlar Yen'i geldım eve
Kahvaltımı akşam yemegımı bılınmez semizotu yedım
Geçmişe baktım
Yelızım yazmış lıste sorumlulugunu
Derya ve melıyke kesın bır cevap verın kendınıze guvenıyormusunuz
Yoksa böyle lıste dısıda motıve olabılırsınız ıstersenız
İnşallah canım çok istiyorsun biliyorum zaten az var 2 haftada görürsün inşallah ..Aynen canim karbonhidrat yok en azindan 73 72 leri gorene kadar. Sonra haftada bir kucuk bir KH yiyebilirim ama bu hafta yokkk. Off su 60lari goreyim bi yaa
Aminn canim ins agustos gore goreyim su 60lari ucundan azicikBundan sonra ağustos süper olsun inşallah senin için
Amin canimİnşallah canım çok istiyorsun biliyorum zaten az var 2 haftada görürsün inşallah ..
Dereotu yeşil soğan soğan bebekte gaz yapar ama dikkat et humana çayı ve rezene özellikle çok süt yaparKaratay değil ama protein ağırlıklı, Karatayı anımsatıyor, evet bulgur ü bir süre kaldırmam gerek, bugün sütüm biraz az geldi, bulgur fayda eder mi diye denedim
benim yöntem hemde aşması da daha az sürüyor çabuk asılıyor o arada çamaşırları havlular da ayırıyorum oh missKızlar eve geldik çocukları havuza götürdüm hava güzeldi..kendimde bayağı debelendim
25 metreydi galiba gittim geldim aralarda dinlendim ..
Su içinde kızın peşinde hareketler yaptım
Menümü birazdan yazacağım şu havluları falan asayım da ..
Ütü bitmiyortezbitsin valla..
Ev işini biraz bıraksan herşey birikiyor ..
Bende çzöüm bulamadım ama sana annemin bir yolunu söyleyeyim çamaşırları makineden çıkarınca sanki kurumuş gibi üstüste düzgünce katlıyor yarım saat falan bekliyor o zaman ütü pek kolay oluyor hatta ben üstleri pek ütülemiyorum o zaman
Gömlek hariçnevresimde çok kolay oluyor
Kuru kayısı 2 olsa daha iyi olurdu sanki ama 1 meyve süt yoğurt olabilir acıktıysan ..Slm arkadaslar Bugunku menum
berilceee Pembe_patikli
sabah: 1 fincan sutlu kahve
ara: 3 yumurtali peynirli omlet
oglen: 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 15 tane cig findik, 6 tane kuru kayisi
ara: 1 kase siyah frenk uzumu
aksam: firinda hindi but 1 tane, 1 elma, domates, salatalik
ara: 1 kase yogurt, 1 yk yulaf, 2 tane ceviz, 4 tane kuru kayisi
su: 3 lttezbitsin
Oyyt kuzuuuum kiyamam sana ben. Ilk gun cogu bitirmedi aslinda komusmustuk artar zamanla diye bilmiyodum oyle hirpaladigini yaa uzuldum bak. Ilk gunden yapmak kas agrisi da cok yapabilir alisik olmayincsİnşallah zaten adetliyim halen. Ondan da olabilir bir miktarı bilemiyorum. Progesteron östrojen vs durumları ???
Canım nasıl kısır istiyor biliyor musun kim bilir ne zaman yemiştim en son belki 2 sene olmuştur şöööyle bool limoon ooff
Yaaailk yaptığımda bana dememiştin öyle hırpaladım kendimi bitirecem diye öldüm bitirmesem olurmuş demek ki yaa tüüh Beesteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?