- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
VerdiyorYeliz vicdansız çorba nasıl ya kilo verdiriyor mu
Hiç dayanamam ben ya lezzetsizse amaaaan
Kız lokma tatlısı da meşhur ama küçük boyPembe_patikli Yeliz tatilr yapacağımız kaçamaklarımızın listesini yapalım
1. Damla sakızlı dondurma
2. Papalina balığı yanında içecekle ama
Nasıl yeter mi 1 hafta alt tarafı yeter ya
Aynen ama kızıl hemen akıyor işte@DeryaOnDiet Derya kız dünden beri saçlarımı mı kestirsem kızıla mı boyatsam gene diye düşünüyorum acayip kıskandım seni demek ki
Yalnız çok güzelsin boyun kaç çok kilo verme bence sen gayet iyisin ya spor yeter sanki ya
ayvalığa gidiyosun sanırım:)Pembe_patikli Yeliz tatilr yapacağımız kaçamaklarımızın listesini yapalım
1. Damla sakızlı dondurma
2. Papalina balığı yanında içecekle ama
Nasıl yeter mi 1 hafta alt tarafı yeter ya
Evet abla yapan cok. Ben yarar diye dusunuyorum bi deneyecegim bakalim neler olacakGünaydın beste canım
Bu yöntemi çok yapan var
Acaba her bünyeye yararmı denemek lazım
Bence de yarar ..yasak psikolojisi olmaz hem..Evet abla yapan cok. Ben yarar diye dusunuyorum bi deneyecegim bakalim neler olacak
güzel olmuşMenüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 2 dlm tb ekmeği, 4 sivribiber, 8 yeşil zeytin, 1 kk ezine peyniri
Öğlen 15: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase süzme yoğurt
Ara: 3 kavrulmamış fındık ve chialı kakaolu muzlu şeftalili puding
Akşam 19: 1fincan kafeinsiz kahve, 1 avuç beyaz leblebi, 2 kavrulmamış fındık yiyicem inşallah tabi
2 litre su şimdilik
Spor nooo
Afıyet olsun
Löpür löpür yağ olsun
Dondurma seker degıl demi Sevda
Yok canım dondurmayı kendim yapıyorum normal şartlarda da boyleyim çok çok yiyordum aynı devam etim.
Acaba bütün gün aç kaldığın için sonradan mi oluyor? Ben oruç tutsaydım ben de akşam abanırdım.
Canım yağlı keçi sütünden kendim yapıyorum üstelik bol bol yandık ki ne yandık .bir buradan ipin ucunu kaçırdım.dondurmayı light mı alsan acaba?
Ben de oruçken tutamıyorum pek yaa birde sıcak olunca ..dur bakalım ne olacak Cuma ?
Canlarım sporsuz aç kaldığımızla kalırız kendimede söylüyorum ha.yerimizde sayarız bebisim .Menüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 2 dlm tb ekmeği, 4 sivribiber, 8 yeşil zeytin, 1 kk ezine peyniri
Akşam 19: 1fincan kafeinsiz kahve, 1 avuç beyaz leblebi, 2 kavrulmamış fındık yiyicem inşallah tabi
2 litre su şimdilik
Spor nooo
Afiyet olsun akşama çerez var diyorsun spor ben de yapmıyorum bu hafta biraz rehavete kapıldık sanki değil mi senin az kaldı da bana ne oluyor değil mi tatil dönüşü artık iyice asılıp yılbaşına mezun olmak istiyorumMenüm
2 litre su şimdilik
Spor nooo
Aynen canım ya ..tatil dönüşü süper olacak inşallah yorulduk bir de ..yazın telaşe çokAfiyet olsun akşama çerez var diyorsun spor ben de yapmıyorum bu hafta biraz rehavete kapıldık sanki değil mi senin az kaldı da bana ne oluyor değil mi tatil dönüşü artık iyice asılıp yılbaşına mezun olmak istiyorum
Yeliz buralar çok sıcak hayattan bıkıyor insan nedir bu bütün kış tatil bekliyoruz yaz sıcağı tatili cehenneme çeviriyorAynen canım ya ..tatil dönüşü süper olacak inşallah yorulduk bir de ..yazın telaşe çok
Çok tatlısın seni yiyeyim mi ama neyse orucum simditezbitsin Döneciğim çok geçmiş olsun şeker hastalığının sıkıntıları çok
Döne kaçamak listesini gördüm bence de lokma tatlısı bol şerbetli çıtır çıtır , simit peynir, oh buz gibi dondurmalar , hamur işleri ,puaçalar börekler ... saymakla bitmez yap bu kaçamakları gel şiirim birazdan
Karnım çok acıktı benim
Börek tatlı getir yiyek hanım
Pasta dondurma ister canım
Kavun karpuz üzüm getir yiyek hanım
Allah kabul etsin canım oruç sonrasını nasıl atlatıyorsun bir de suya yüklen vücut susuz kalmasın dikkat et esas sen tatlısın kız kocaman bir dünyayım ben kolay lokma olmam bak demedi demeÇok tatlısın seni yiyeyim mi ama neyse orucum simdi
Döne geçmişler olsun kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?