- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kolay gelsin selamlarBen kaçayım yine annemler bekliyormuş eve yatmaya geldik bu hafta hep yarına Allah kerim hepinizi öpüyorum gelince gelip yazarım yarın tartı günümüz bakalım bu hafta ne olacak
Robin Williams ''Aşkın Gücü'' ben bu filmi çok beğenmiştim hala bakarım beni çok etkilerKızlar şöyle güzel bir film tavsiyesi olan var mı?bu akşam izlesem diyorum ..
Atlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyveAllah kabul etsin canım oruç sonrasını nasıl atlatıyorsun bir de suya yüklen vücut susuz kalmasın dikkat et esas sen tatlısın kız kocaman bir dünyayım ben kolay lokma olmam bak demedi deme
Ne tür hosanırsın canımKızlar şöyle güzel bir film tavsiyesi olan var mı?bu akşam izlesem diyorum ..
Canım ben fazla film seyretmem işte seyrettiklerimide seçmece yapmışım çok bilindik filmler..Bende çok beğendim o filmleri .amir khan mıydı son filmi Dangal dı adı galiba o çok güzel ..
Çocuklarla izlenebilecek heyecanlı bir film olsa daha iyi olacak gibi..ne zamandır izlemedik
Gözün aydın canım
Resmen ıkınızde azım ve başarı örneklerısınızEvet Allaha şükür ya yolun sonuna geldik vallaha
Ömrümüz uzamış mıdır acaba bir nebze de olsa
Deryayı nerde gördün@DeryaOnDiet Derya kız dünden beri saçlarımı mı kestirsem kızıla mı boyatsam gene diye düşünüyorum acayip kıskandım seni demek ki
Yalnız çok güzelsin boyun kaç çok kilo verme bence sen gayet iyisin ya spor yeter sanki ya
Kız özelden yapın mılletı azdırmayınPembe_patikli Yeliz tatilr yapacağımız kaçamaklarımızın listesini yapalım
1. Damla sakızlı dondurma
2. Papalina balığı yanında içecekle ama
Nasıl yeter mi 1 hafta alt tarafı yeter ya
Sen azdırıyon hep sennnn
Süzme yağlı dıyecemdeMenüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 2 dlm tb ekmeği, 4 sivribiber, 8 yeşil zeytin, 1 kk ezine peyniri
Öğlen 15: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase süzme yoğurt
Ara: 3 kavrulmamış fındık ve chialı kakaolu muzlu şeftalili puding
Akşam 19: 1fincan kafeinsiz kahve, 1 avuç beyaz leblebi, 2 kavrulmamış fındık yiyicem inşallah tabi
2 litre su şimdilik
Spor nooo
Bende apartman topuk çizmelerı getıreyım barıtezbitsin Döneciğim çok geçmiş olsun şeker hastalığının sıkıntıları çok
Döne kaçamak listesini gördüm bence de lokma tatlısı bol şerbetli çıtır çıtır , simit peynir, oh buz gibi dondurmalar , hamur işleri ,puaçalar börekler ... saymakla bitmez yap bu kaçamakları gel şiirim birazdan
Karnım çok acıktı benim
Börek tatlı getir yiyek hanım
Pasta dondurma ister canım
Kavun karpuz üzüm getir yiyek hanım
Afıyet olsun balımBen de yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 3 badem
Öğlen
Kabak çorbası yoğurt
Ara
1 şeftali
Akşam
Kabak çorbası yoğurt (bitecek )inşallah
Su 2litre Şimdilik
Azalmış yıne menüüüBen de yazayım
MENÜM
sabah
maydanozlu yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim wassa
1 dilim çavdar
akşama
1 tabak fasulye
ayran
suyu sonra yazarım
berilceee Pembe_patikli
Benımkıler pek bır garıp oluyorKızlar şöyle güzel bir film tavsiyesi olan var mı?bu akşam izlesem diyorum ..
Bugun bakayım bunaRobin Williams ''Aşkın Gücü'' ben bu filmi çok beğenmiştim hala bakarım beni çok etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?