Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kabul etsin canım oruç sonrasını nasıl atlatıyorsun bir de suya yüklen vücut susuz kalmasın dikkat et esas sen tatlısın kız kocaman bir dünyayım ben kolay lokma olmam bak demedi deme
Atlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyve
Midem yandığı için bunları yiyorum canım normalde yemek yerdim.. dondurmada soğuk ondan yiyorum zaten .vazgeçmem lazım ama nefis iste bütün gün aç kaldın hakkındır ye diyor.midem patlama noktasına gelince o ne geniş mide öyle pişmanlık oluyor bu böyle 2 3 yıldır kısır döngüye girdi bende u
Kız ben dünyalarıda yerim çok istah var

Kızlar şöyle güzel bir film tavsiyesi olan var mı?bu akşam izlesem diyorum ..
Ne tür hosanırsın canım
Ben akıl oyunları; forrest gump;3 aptal filmlerine bayılmıştim

Son düzenleme:
Bende çok beğendim o filmleri .amir khan mıydı son filmi Dangal dı adı galiba o çok güzel ..
Çocuklarla izlenebilecek heyecanlı bir film olsa daha iyi olacak gibi..ne zamandır izlemedik
Canım ben fazla film seyretmem işte seyrettiklerimide seçmece yapmışım çok bilindik filmler..
İyi seyirler .

tezbitsin kitkurdu sağolun kızlar

Bende menümü yazayım sabah 1 yumurtadan omlet ama hepsini yemedim yarısından biraz az 1 dl tb ekmeği

Öğle cacık be sebzeli köfte

Akşam tavuk ve salata

İlerleyen zamanlarda karpuz yiyebilirim

Su sadece 1.5 lt

Spor ne yazık ki yok

Deryayı nerde gördün
Ben hıc boyamadım felaket beyazım var yınede ıhhhh

Pembe_patikli Yeliz tatilr yapacağımız kaçamaklarımızın listesini yapalım
1. Damla sakızlı dondurma
2. Papalina balığı yanında içecekle ama
Nasıl yeter mi 1 hafta alt tarafı yeter ya
Kız özelden yapın mılletı azdırmayın
Yada burdan yazın bız hakettık dıye

Süzme yağlı dıyecemde
Senın meto masallah taş erıtıyor dıye düşünüp susma hakkımı kullanıyom

Bende apartman topuk çizmelerı getıreyım barı
Elım boş gelmeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…