Vıcdanın kemirsın senıAtlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyve
Midem yandığı için bunları yiyorum canım normalde yemek yerdim.. dondurmada soğuk ondan yiyorum zaten .vazgeçmem lazım ama nefis iste bütün gün aç kaldın hakkındır ye diyor.midem patlama noktasına gelince o ne geniş mide öyle pişmanlık oluyor bu böyle 2 3 yıldır kısır döngüye girdi bende u
Kız ben dünyalarıda yerim çok istah var
Ne tür hosanırsın canım
Ben akıl oyunları; forrest gump;3 aptal filmlerine bayılmıştim
Karpuzu yeme şeker yavrum
Hılal bak yolmam o erısteyı ekmekle aynı öğünde yıyen elını kırarımKızlar dönüş yolundayim menü ne yazıyım bilmiyorum
3 yumurtalı salata
1 domates
1 dil ekmek
2 kepçe patlıcan
2 yk erişte
1 dil ekmek
3 litre su
Şeftali yedim zaten :) gün içince kahve içtim yazmamışım kahvaltıdan sora içtim 1 taneKarpuzu yeme şeker yavrum
Su ıc
Az badem kahveyle kafa dınle mıdeyı dınleme
Abla yol sende rahatla bende rahatlayım yaaa anneme gittik annemi almaya ister istemez menü kaydı ve de karıştı böyle napalm geç oluyor böyle süre uzuyor işte 3 yumurta benim hem kahvaltı hem öğle yemeğim diye bol marul la karıştırdımHılal bak yolmam o erısteyı ekmekle aynı öğünde yıyen elını kırarım
Yettın garı ne bu kh sevdası yavvvv
3 yumurtalı salata yaparken barı ıkısının sarısını yeme
Hem nerden donuyon
Öğünler karışmış azalmış
Dondurmayı nasıl yapıyorsun canım
Yok canım dondurmayı kendim yapıyorum normal şartlarda da boyleyim çok çok yiyordum aynı devam etim.
Canım yağlı keçi sütünden kendim yapıyorum üstelik bol bol yandık ki ne yandık .bir buradan ipin ucunu kaçırdım.
Akşamdan bol domates yulafli yoğurt meyve falan yedim çok su ictim sonra az yer açılınca dondurma.
Canlarım sporsuz aç kaldığımızla kalırız kendimede söylüyorum ha.yerimizde sayarız bebisim .
İniallah Nalanım ya yılbaşına kaşmasın hattaAfiyet olsun akşama çerez var diyorsun spor ben de yapmıyorum bu hafta biraz rehavete kapıldık sanki değil mi senin az kaldı da bana ne oluyor değil mi tatil dönüşü artık iyice asılıp yılbaşına mezun olmak istiyorum
İzliycemRobin Williams ''Aşkın Gücü'' ben bu filmi çok beğenmiştim hala bakarım beni çok etkiler
Gastrit varsa donates de asidik dokunur yanman artar canımAtlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyve
Midem yandığı için bunları yiyorum canım normalde yemek yerdim.. dondurmada soğuk ondan yiyorum zaten .vazgeçmem lazım ama nefis iste bütün gün aç kaldın hakkındır ye diyor.midem patlama noktasına gelince o ne geniş mide öyle pişmanlık oluyor bu böyle 2 3 yıldır kısır döngüye girdi bende u
Kız ben dünyalarıda yerim çok istah var
Ne tür hosanırsın canım
Ben akıl oyunları; forrest gump;3 aptal filmlerine bayılmıştim
Amir khan ı seviyorum ben de ya iyi oyuncuBende çok beğendim o filmleri .amir khan mıydı son filmi Dangal dı adı galiba o çok güzel ..
Çocuklarla izlenebilecek heyecanlı bir film olsa daha iyi olacak gibi..ne zamandır izlemedik
Karpuz şişiriyor kalorisi çok olmasa da dikkatli ye Zeynepcim
Resmen ıkınızde azım ve başarı örneklerısınız
Avatarına foto koydu dün yaDeryayı nerde gördün
Ben hıc boyamadım felaket beyazım var yınede ıhhhh
Vallaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum vıcık vıcık yağlıymış süzme yoğurt aynen almıycam bi daha da ayran yaparım demiştim ama yapamadım bittiSüzme yağlı dıyecemde
Senın meto masallah taş erıtıyor dıye düşünüp susma hakkımı kullanıyom
Bu sıcakta iyi yemişin kız 3 yumurta dur ben de sabah yiyim gözüne vuruyum yumurtaların tartıdan sonra be yaaaaAbla yol sende rahatla bende rahatlayım yaaa anneme gittik annemi almaya ister istemez menü kaydı ve de karıştı böyle napalm geç oluyor böyle süre uzuyor işte 3 yumurta benim hem kahvaltı hem öğle yemeğim diye bol marul la karıştırdım
Aynen canimKızlar yarın perşembe ..yine ne çabuk bitti hafta yaaa
Oyle canim olum yok ya ucunda gerisi hersey duzelirKılar ıkı gündür bıraz zor gectı hala ortalık düzelmedı
Amannn ölüm yok ya ucunda hallolur
Cok guzel canim. Bir daha hic hasta olmasin prensesselam kızlar kızımın ateşi düştü şükür
dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık
öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz
ara 15.00
2 kayısı
akşam 18.00
4 kayısı
5 erik
akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta
2 litre su
spor yok
Hey gidi cuma hey
Gene geldi
Rejime başlayalı tam 123 gün olmuş
Hey gidi şişko Döne bee
4 aydır aç biiil aaaç geziyo yazık mağdur Döne
Ins canim. Yarini ben de dort gozle bekliyorumYarını heyecanla bekliyorum.inş tatile istediğim kiloda gidcem.bu hafta hic kaçamak yapmadım zaten bu sıcakta da kaçamak istemiyo insanin cani.
Su su su bol bol:)
Canim bak tabi yaa, ama oyle kocaman degil kucuk olanlarindan@kitkurdu Nalan hallettin mi işlerini?
@Degistir Kendini ev yerleştiriyor galiba ..
kolay gelsin
@efser_16 tatildedir iyi eğlenceler
@Gundirella makarna yedi mi acaba?
@DeryaOnDiet dur markete gitmişken hindi buduna bir bakayım
@eliya senin tempo yoğun mu yine ?geçti mi sızlama ?
Kafamda deli sorular
Bizimkiler de havuz diye tutturdular yine öğleden sonra götüreceğim bugün ..artistik hareketlerime devam edeyim bari
Aynen hem de hepsine inadina mi yaparlar ne anlamadim ki
Ya sözde bugün hep salata yiuecektim ama anı yolculuk olunca kaldım öyle malak gibi
Vallaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum vıcık vıcık yağlıymış süzme yoğurt aynen almıycam bi daha da ayran yaparım demiştim ama yapamadım bitti
Bu sıcakta iyi yemişin kız 3 yumurta dur ben de sabah yiyim gözüne vuruyum yumurtaların tartıdan sonra be yaaaa
Boyum kisa canim 165. Yok ki soyle 175 boyumuz salina salina gezelim@DeryaOnDiet Derya kız dünden beri saçlarımı mı kestirsem kızıla mı boyatsam gene diye düşünüyorum acayip kıskandım seni demek ki
Yalnız çok güzelsin boyun kaç çok kilo verme bence sen gayet iyisin ya spor yeter sanki ya
Verdiyorama 2 gün zor geldi valla benim kız sebzeci ya pek sevdi mama gibi geldi ..
Tatilden sonra ayran detoksu varmış buğdaylı falan onu yapacağım aksilik olmazsahepsini deneyeyim bari eksik kalmasınlar
Oyle cnaim haklisin 3 haftada bir boya istiyor.Aynen ama kızıl hemen akıyor işteSık boyamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?