Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk Elif. Teşekkürler. Allah yardımcımız olsun. Gitsin şu kilolar bi an evvel. :)

Uykucu berılden günaydın hanımmmmmlar
Yataktan bır kalksam
Amele sümüğü gıbınyapıstım resmen
Kendıme gelıyım sızede gelırım öpüyorum tıytıllar
Sen bu saate kadar uyudun mu şok gece yatmaz sabah yatmaz ne oldu da uyudun hayırdır inşaallah

Sen bu saate kadar uyudun mu şok gece yatmaz sabah yatmaz ne oldu da uyudun hayırdır inşaallah
Uzun sure uykusuz kalınca bazen o şirin beyazlar uyutuyor
Kendıme gelıyom
Sen ne yapıyon hastanız nasıl ıyı haberler varmı

girmiyor girmiyor merak etmeeee done tatilde neredesin
Ayvalık a gidecez inşallah da 1 aydır gidecez diyom hala gidemedik herif beni kandırıyo mu anlamadım vallaha yaahu
Beril senden korkuyorum ammaaa yarisakmii bu hafta berilceee
Ooo başkana meydan mı okuyorsun Hilaaaal korkmuyon muuu kııııız Beril derece yaptı bu hafta haberin yok muuuu abov
Evet eşim olur kendisi ay ağzını yerim onun ne çok özledim ya
Yaa Allah kavuştursun Zeynep canım benim aileden ayrı kalmak çok zor ya tez zamanda birleşin inşallah bu arada da zayıflamış olacaksın bak
Selam kızlar. Ne kadar erkencisiniz :)) ben gece uyuyamadım sabah da uyanamadım. Eşim de geç kaldı kahvaltısız gitti
Gece 3 te yattım ya ne oldu anlamadım uykum gelmedi bir türlü vallaha. Ama gündüz uyumuş oldum şimdi maalesef bu gece de uyku yok demektir bana
Ben de böyle zamanlar yaşadım hatta madem vermiyorum rejimi bırakayım dedim...ama devam ettim. Bazen vücut zorluyor gıcıklık ediyor. Sakın bırakma. Bırakmazsan hızlı gidiyor vallaha 1 günde 800 gr bile gidiyor zorlandıktan sonra
Ay maşallah. Tedavisiz mi kaldın peki. Klomen başlicaktık biz. Az kilo ver dedi. Bi dahaki ay bakıcaz. Zaten o ilaçlar da kilo aldırıyormuş. Doğru söylüyosun zamanı var var da ben sabırsızım çook.
Stres yaparsan hormonların değişir Huzurcum canım, prolaktinin artar, o da stres hormonu, o da bu FSH ve LH hormonlarını etkiliyor canımcım, duymuşsundur bu hormonları. Sonra da hamileliği etkiler stres kısacası. Ben bir doktora gidip duruyordum bana da klomifen başlayacaktı, test yaptırdık filan, o zamanlar senin gibi çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyordum, prolaktinim yüksek çıktı sonra dr dedi ki 3 ay gelme tatil yap stresini at dedi. Haklıymış. Demek ki olmayacak dedim, çocuk esirgemeden çocuk almaya karar verdik, araştırmaya başladık, ama bir baktım hamileymişim.... Huzur, kafana takmamaya çalış, nasılsa olacak, bir çok da tedavi yöntemi var ayrıca.
Allah kardeşliğimizi bozmasın O yeter gerisi hikaye

Benım ıcın derece çokta vazgecılmez degıl
Sıvrı uçlarda olmayalım her hafta az çok kılo verelım bana yetıyor

O cin oldu adam çarpıyor bence
Dedıkı bu kac haftadır verıyor bu hafta durur bende tartıyı gözüne vururum

Böyle strese gurme balım
Alırkende patt demedı
Bızım yol strese gelmez aman Allah beyın emir verır kıtlık var yağları koruyum dıyede daha kötü oluruz
Az az narın narin yıyecez

Böyle strese gurme balım
Alırkende patt demedı
Bızım yol strese gelmez aman Allah beyın emir verır kıtlık var yağları koruyum dıyede daha kötü oluruz
Az az narın narin yıyecez
ne güzel söylemişsin hiç güleceğm yoktu kıtlık var dermiş :)) haklısın birden sinirlerim boşaldı. Az ve narin :) tüyoları kapalım.

Ne güzel insanlarsınız ya herkes birbirine destek oluyor teşekkür ederim benim yaşadıklarımı yaşayan insanların mutlu sonları ile umut doluyo içime.
Bilmez miyim kuzum tez yazacak durumdayım artık polikistik ile alakalı.

Sanırım en egosuz en masum halımızleyız sanalda
Belkıde dert aynı olduğundan kıyamıyoz bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…