Sen olmasan kızlarında olmazdı bebeğim seni örnek alıyoruz ki kim diyor costurmadiginiÇok coşturan bır kaptan degılım ama kızlarım fırtına gıbı
Buda benım şansım
Sevıyorum hepınızı
Sira bu akşamda yalnız ben hiç iyi değilim kalkamıyorum yerimde galiba dışarıda agirliycaz.Wuu wuu masllah 13 kisi. Allah kolaylik versin canim iyi yorulcaksiniz
Hoşbulduk Elif. Teşekkürler. Allah yardımcımız olsun. Gitsin şu kilolar bi an evvel. :)Yeni gelen kizçeler hoşgeldiniz bu aralar çok aktif değilim kendimi tanıtayım ben Elif 87 kilodan geçen yıl 69.5 indim kışın alıp tekrar 79 larda geri döndüm Berilimin 13. Takımı acmasiyla burada tekrar başladım. Hepinize bol irade diliyorum.
Sen bu saate kadar uyudun mu şok gece yatmaz sabah yatmaz ne oldu da uyudun hayırdır inşaallahUykucu berılden günaydın hanımmmmmlar
Yataktan bır kalksam
Amele sümüğü gıbınyapıstım resmen
Kendıme gelıyım sızede gelırım öpüyorum tıytıllar
Uzun sure uykusuz kalınca bazen o şirin beyazlar uyutuyorSen bu saate kadar uyudun mu şok gece yatmaz sabah yatmaz ne oldu da uyudun hayırdır inşaallah
Ayvalık a gidecez inşallah da 1 aydır gidecez diyom hala gidemedik herif beni kandırıyo mu anlamadım vallaha yaahugirmiyor girmiyor merak etmeeee done tatilde neredesin
Ooo başkana meydan mı okuyorsun Hilaaaal korkmuyon muuu kııııız Beril derece yaptı bu hafta haberin yok muuuu abovBeril senden korkuyorum ammaaa yarisakmii bu haftaberilceee
Yaa Allah kavuştursun Zeynep canım benim aileden ayrı kalmak çok zor ya tez zamanda birleşin inşallah bu arada da zayıflamış olacaksın bakEvet eşim olur kendisi ay ağzını yerim onun ne çok özledim ya
Gece 3 te yattım ya ne oldu anlamadım uykum gelmedi bir türlü vallaha. Ama gündüz uyumuş oldum şimdi maalesef bu gece de uyku yok demektir banaSelam kızlar. Ne kadar erkencisiniz :)) ben gece uyuyamadım sabah da uyanamadım. Eşim de geç kaldı kahvaltısız gitti
Ben de böyle zamanlar yaşadım hatta madem vermiyorum rejimi bırakayım dedim...ama devam ettim. Bazen vücut zorluyor gıcıklık ediyor. Sakın bırakma. Bırakmazsan hızlı gidiyor vallaha 1 günde 800 gr bile gidiyor zorlandıktan sonraSinirlerim çok bozuk. Çarşambadan beri gram bile gitmedi ya. 69.0 da çakılı sanki. Spor da yapıyorum aslında. Ben de o sinirle kahvaltı yapmadm 2 de uyandım yoğurt kürü yaptım. 300 500 gittiğini görsem motive olcam.
Stres yaparsan hormonların değişir Huzurcum canım, prolaktinin artar, o da stres hormonu, o da bu FSH ve LH hormonlarını etkiliyor canımcım, duymuşsundur bu hormonları. Sonra da hamileliği etkiler stres kısacası. Ben bir doktora gidip duruyordum bana da klomifen başlayacaktı, test yaptırdık filan, o zamanlar senin gibi çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyordum, prolaktinim yüksek çıktı sonra dr dedi ki 3 ay gelme tatil yap stresini at dedi. Haklıymış. Demek ki olmayacak dedim, çocuk esirgemeden çocuk almaya karar verdik, araştırmaya başladık, ama bir baktım hamileymişim.... Huzur, kafana takmamaya çalış, nasılsa olacak, bir çok da tedavi yöntemi var ayrıca.Ay maşallah. Tedavisiz mi kaldın peki. Klomen başlicaktık biz. Az kilo ver dedi. Bi dahaki ay bakıcaz. Zaten o ilaçlar da kilo aldırıyormuş. Doğru söylüyosun zamanı var var da ben sabırsızım çook.
Canlarim tatlilarim kuzular im. Öncelikle 1. lik için hepinizi tek tek kutluyorum. Tabiki sonra @Bestttt bebeğim Beste mi önce mezuniyeti sonra derecesi için sevgili saygıdeğer kalbi koskocaman kaptanımiberilceee Beril i derecesi için ve boyle bir takimi biraraya getirdigi icin kutluyorum.
Biz yalandan kilo veren lerden değiliz kardeşiz dostuz arkadaşız ve böyle devam edicez hepinizi çok seviyorum.
Benım ıcın derece çokta vazgecılmez degılCanlarim tatlilarim kuzular im. Öncelikle 1. lik için hepinizi tek tek kutluyorum. Tabiki sonra @Bestttt bebeğim Beste mi önce mezuniyeti sonra derecesi için sevgili saygıdeğer kalbi koskocaman kaptanımiberilceee Beril i derecesi için ve boyle bir takimi biraraya getirdigi icin kutluyorum.
Biz yalandan kilo veren lerden değiliz kardeşiz dostuz arkadaşız ve böyle devam edicez hepinizi çok seviyorum.
O cin oldu adam çarpıyor benceAyvalık a gidecez inşallah da 1 aydır gidecez diyom hala gidemedik herif beni kandırıyo mu anlamadım vallaha yaahu
Ooo başkana meydan mı okuyorsun Hilaaaal korkmuyon muuu kııııız Beril derece yaptı bu hafta haberin yok muuuu abov
Yaa Allah kavuştursun Zeynep canım benim aileden ayrı kalmak çok zor ya tez zamanda birleşin inşallah bu arada da zayıflamış olacaksın bak
Gece 3 te yattım ya ne oldu anlamadım uykum gelmedi bir türlü vallaha. Ama gündüz uyumuş oldum şimdi maalesef bu gece de uyku yok demektir bana
Ben de böyle zamanlar yaşadım hatta madem vermiyorum rejimi bırakayım dedim...ama devam ettim. Bazen vücut zorluyor gıcıklık ediyor. Sakın bırakma. Bırakmazsan hızlı gidiyor vallaha 1 günde 800 gr bile gidiyor zorlandıktan sonra
Stres yaparsan hormonların değişir Huzurcum canım, prolaktinin artar, o da stres hormonu, o da bu FSH ve LH hormonlarını etkiliyor canımcım, duymuşsundur bu hormonları. Sonra da hamileliği etkiler stres kısacası. Ben bir doktora gidip duruyordum bana da klomifen başlayacaktı, test yaptırdık filan, o zamanlar senin gibi çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyordum, prolaktinim yüksek çıktı sonra dr dedi ki 3 ay gelme tatil yap stresini at dedi. Haklıymış. Demek ki olmayacak dedim, çocuk esirgemeden çocuk almaya karar verdik, araştırmaya başladık, ama bir baktım hamileymişim.... Huzur, kafana takmamaya çalış, nasılsa olacak, bir çok da tedavi yöntemi var ayrıca.
Allah kardeşliğimizi bozmasın O yeter gerisi hikaye
HadııııGüzeller vesselam :) hele bırak sırayı şirince tek başına alır aklımı başımdan.
Sen çok cadısın bılıyon mu
Yenılırsen beter ederim senıBeril senden korkuyorum ammaaa yarisakmii bu haftaberilceee
Böyle strese gurme balımSinirlerim çok bozuk. Çarşambadan beri gram bile gitmedi ya. 69.0 da çakılı sanki. Spor da yapıyorum aslında. Ben de o sinirle kahvaltı yapmadm 2 de uyandım yoğurt kürü yaptım. 300 500 gittiğini görsem motive olcam.
ne güzel söylemişsin hiç güleceğm yoktu kıtlık var dermiş :)) haklısın birden sinirlerim boşaldı. Az ve narin :) tüyoları kapalım.Böyle strese gurme balım
Alırkende patt demedı
Bızım yol strese gelmez aman Allah beyın emir verır kıtlık var yağları koruyum dıyede daha kötü oluruz
Az az narın narin yıyecez
Ne güzel insanlarsınız ya herkes birbirine destek oluyor teşekkür ederim benim yaşadıklarımı yaşayan insanların mutlu sonları ile umut doluyo içime.Stres yaparsan hormonların değişir Huzurcum canım, prolaktinin artar, o da stres hormonu, o da bu FSH ve LH hormonlarını etkiliyor canımcım, duymuşsundur bu hormonları. Sonra da hamileliği etkiler stres kısacası. Ben bir doktora gidip duruyordum bana da klomifen başlayacaktı, test yaptırdık filan, o zamanlar senin gibi çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyordum, prolaktinim yüksek çıktı sonra dr dedi ki 3 ay gelme tatil yap stresini at dedi. Haklıymış. Demek ki olmayacak dedim, çocuk esirgemeden çocuk almaya karar verdik, araştırmaya başladık, ama bir baktım hamileymişim.... Huzur, kafana takmamaya çalış, nasılsa olacak, bir çok da tedavi yöntemi var ayrıca.
Ha bırde nalan gıbı küçük ağızda nınık çatalla yıyecezne güzel söylemişsin hiç güleceğm yoktu kıtlık var dermiş :)) haklısın birden sinirlerim boşaldı. Az ve narin :) tüyoları kapalım.
ormangozlu
Selamlar canım. Ben Döne. Ankarada yaşıyorum. 17 aylık bir kızım var ona bakıyorum.
Çok şişkoydum şimdi az şişkoyum.
Hadi seni de tanıyalım mı
Ne zaman başladın rejime
Sanırım en egosuz en masum halımızleyız sanaldaNe güzel insanlarsınız ya herkes birbirine destek oluyor teşekkür ederim benim yaşadıklarımı yaşayan insanların mutlu sonları ile umut doluyo içime.
Bilmez miyim kuzum tez yazacak durumdayım artık polikistik ile alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?