Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bu ay 4 5 kilo vermem lazım tedaviye başlicaz doktorun hemşirenin yüzüne bakamaz oldum. Bu diyet yeme tarzına heralde bünye yeni alışıyor. Normalde bu sporla daha az öğünle 20 gün de 3 kilo vermiştim nisanda. Acaba ara öğün yapmasam mı. Kafam karıştı

Tatlım bende pko lu 84 kii ile kaldım sen merak etme Rabbim onun geleceği zamanı bilir hayırlı tez zamanda da verir inşallah gobusune bi mutluluk

Tatlım bende pko lu 84 kii ile kaldım sen merak etme Rabbim onun geleceği zamanı bilir hayırlı tez zamanda da verir inşallah gobusune bi mutluluk
Ay maşallah. Tedavisiz mi kaldın peki. Klomen başlicaktık biz. Az kilo ver dedi. Bi dahaki ay bakıcaz. Zaten o ilaçlar da kilo aldırıyormuş. Doğru söylüyosun zamanı var var da ben sabırsızım çook.

Ben de davul yiyince çok şişerim
Güzel olmuş menü

Hahhahaha tavuk ya

Şuanlık burdayım annemlerde eşim şubatta tayin isteyebiliyor ben 1 sene sonra bakalım ne yapacağız bilmiyorum :)
Allah böyle ayrılık versin canım geçici süre idare edersıniz inşallah ..işin tekrar hayırlı olsun bu arada zayıflar fıstık olursun

Beni de ısırmışlardı ama Deniz bir başka yaa çok özledim valla

Ay maşallah. Tedavisiz mi kaldın peki. Klomen başlicaktık biz. Az kilo ver dedi. Bi dahaki ay bakıcaz. Zaten o ilaçlar da kilo aldırıyormuş. Doğru söylüyosun zamanı var var da ben sabırsızım çook.
şöyle anlatiyimm
Ben kadın doğum hapları kullandım 1 paket kistim erisin diye sonra bi anda aşırı kanama ile hastaneye gittim bi erkek doktor muayene etti beni ve bir ilaç verdi hatırlamıyorum adını yuvarlak günleri olan bi ilaç sonra artık bende dedik var sa var umrumda değil korunmaya devam ettim kafamdan attım bebek işini normal hayatıma döndüm korunurken bayramın 3. Günü hamileliği mi öğrendim ve şok oldum yani stres yapma sakın kal

Haftada bir tartılsan mı acaba ?belki ödem de olabilir bazen birden gidiyor ..sabırlı olmaya çalış canım gidecek İnan buna strese girme sakın

Stres çok etkiliyor gerçekten

Canlarim tatlilarim kuzular im. Öncelikle 1. lik için hepinizi tek tek kutluyorum. Tabiki sonra Bestttt bebeğim Beste mi önce mezuniyeti sonra derecesi için sevgili saygıdeğer kalbi koskocaman kaptanımi berilceee Beril i derecesi için ve boyle bir takimi biraraya getirdigi icin kutluyorum.

Biz yalandan kilo veren lerden değiliz kardeşiz dostuz arkadaşız ve böyle devam edicez hepinizi çok seviyorum.

Yeni gelen kizçeler hoşgeldiniz bu aralar çok aktif değilim kendimi tanıtayım ben Elif 87 kilodan geçen yıl 69.5 indim kışın alıp tekrar 79 larda geri döndüm Berilimin 13. Takımı acmasiyla burada tekrar başladım. Hepinize bol irade diliyorum.

Şiddetle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…