Benim ağzım küçücük olduğu için lokma hesabı daha mantıklı oluyor şimdi bir lokma puaça yedim desem az miktar oluşur kafanızda ama o puaçanın bir ısırışta 1/3 nü götürdüm desem dilinizden kurtulamam bunlar diyetin jargonu benceHa bırde nalan gıbı küçük ağızda nınık çatalla yıyecez
Bır üye vardıBenim ağzım küçücük olduğu için lokma hesabı daha mantıklı oluyor şimdi bir lokma puaça yedim desem az miktar oluşur kafanızda ama o puaçanın bir ısırışta 1/3 nü götürdüm desem dilinizden kurtulamam bunlar diyetin jargonu bence
1 lokma ,bir parça , minicik , az .....kullandığımız ölçü miktarlarını düşünün göreceli bugünkü diyetin çaktırmadan kaçamakları bölümümüzün birincisini paylaştım beni takibe devam ediniz
berilceee tezbitsin
Hadı ıyı gezmelerYanıyoruz çay için dışarı çıkalım dedik gelince görüşürüz canlar
Belki de .Kesinlikle ona katılıyorum. Ne güzeliz sanalda. Adı sanal dimi. Aslında reelde sanalmışız.Sanırım en egosuz en masum halımızleyız sanalda
Belkıde dert aynı olduğundan kıyamıyoz bırbırımıze
Çok zariffffff beğendim ben...
Ne saçma bi cümle olmuş. Anlatamamışım kendimiBelki de .Kesinlikle ona katılıyorum. Ne güzeliz sanalda. Adı sanal dimi. Aslında reelde sanalmışız.
Korkuyorum kız daha başlamadan baksana dövmekten beter ettiAyvalık a gidecez inşallah da 1 aydır gidecez diyom hala gidemedik herif beni kandırıyo mu anlamadım vallaha yaahu
Ooo başkana meydan mı okuyorsun Hilaaaal korkmuyon muuu kııııız Beril derece yaptı bu hafta haberin yok muuuu abov
Yaa Allah kavuştursun Zeynep canım benim aileden ayrı kalmak çok zor ya tez zamanda birleşin inşallah bu arada da zayıflamış olacaksın bak
Gece 3 te yattım ya ne oldu anlamadım uykum gelmedi bir türlü vallaha. Ama gündüz uyumuş oldum şimdi maalesef bu gece de uyku yok demektir bana
Ben de böyle zamanlar yaşadım hatta madem vermiyorum rejimi bırakayım dedim...ama devam ettim. Bazen vücut zorluyor gıcıklık ediyor. Sakın bırakma. Bırakmazsan hızlı gidiyor vallaha 1 günde 800 gr bile gidiyor zorlandıktan sonra
Stres yaparsan hormonların değişir Huzurcum canım, prolaktinin artar, o da stres hormonu, o da bu FSH ve LH hormonlarını etkiliyor canımcım, duymuşsundur bu hormonları. Sonra da hamileliği etkiler stres kısacası. Ben bir doktora gidip duruyordum bana da klomifen başlayacaktı, test yaptırdık filan, o zamanlar senin gibi çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyordum, prolaktinim yüksek çıktı sonra dr dedi ki 3 ay gelme tatil yap stresini at dedi. Haklıymış. Demek ki olmayacak dedim, çocuk esirgemeden çocuk almaya karar verdik, araştırmaya başladık, ama bir baktım hamileymişim.... Huzur, kafana takmamaya çalış, nasılsa olacak, bir çok da tedavi yöntemi var ayrıca.
Allah kardeşliğimizi bozmasın O yeter gerisi hikaye
ya sen bana neden böyle şiddet uyguluyon valla dariliyom haaYenılırsen beter ederim senı
Güldane gıbı takılıp bırakmam
canım mercimek köftesi olmamış minnacık deyince belki sevimli olur diyorsun ama inan tartıda hiç sevimli sonuç olmuyor keşke ler le olsa bu kilolara gelmezdikki zatenKizlaaaar yürüyüşten geliyorum menümü yazıp hemen çıkacağım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bir çay kaşığı peynir
Bir çay kaşığı bal
Yarım dilim ekmek
Ara
1 tane minnak mercimek köftesi
Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
Fırında sebze yemeği (içinde patlıcan biber domates patates vardı )
Ara
Sütlü şekersiz kahve
Akşam
2 tane minnak mercimek köftesi
2 yaprak marul
Maydonozlu yeşil çay
45 dakika tempolu yürüyüş
Keşke mercimek köftesi yemeseydim çok pişmanım ama canım başka bir şey yemek istemedi.
Meraba canım ismim hilal senin adın ne acaba unuttum benHayırlı akşamlar kızlar
8.3o bi çaybardağı süt biraz tarçın ( tatlı isteğimi müthiş kesiyor) artık tarçınsız süt içmem.
14.00 4 ykaşık yoğurt (tarçın zerdeçal zencefil) koydum
2 dilim ekmek bi parça dereotlu tulum peyniri bi lokma beyaz peynir
3 siyah zeytin domates biber az şekerli çay ( bi anda bırakamadım şekeri, çayı zaten sadece kahvaltıda içiyorum)
17.30 6 badem 6 beyaZ leblebi
Yarım saat sonra yeşil çay
20.30 3 köfte ,yağsız kızarttım ( fırına da verebilirdim şimdi aklıma geldi)
1 kase cacık
Domates salatalık biber soğan söğüş
2 3 dilim kepekli ekmek
( meyveyle pek aram yok ama ona da alıştırcam kendimi)
22 .30 gibi yeşil çay
Belki bi meyve yerim ya da tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?