Bu hafta iki gün ben de yapayım mutlaka senin usul vicdan çorbasınıFena değil valla ..çok kalorisi yok ya iyi verdiriyor sanki ..zaten bulgurda koymayı unutmuşum detoks çorbası gibi oldu iyice
Tamam dürtüyorum bu hafta. Ben çok miskinleştim ya vallaha sen de beni dürt. Leslie yapınca hergün yapasım oluyordu ara verince yapmak istemiyorum hiç.Hadi yapalım diye dürt beni birlikte başlayalım hepsine kontrol edelim birbirimizi
Enişte iyi teşekkürler
Hani en son sana yazdığım şiiri bile görmedin perşembe mi yazmıştım unuttum tlf çok yazmıyorum gruba , tek parmak bir de her yazdığın yanlış ben seninle burada daha çok takılıyorumzukkum söylesin yazıyor muyum diye
Ben kendime güvenemiyorum aç olunca şekerim düşünce tam bir sinir küpü oluyorum. Sonra verdiğimizi de geri almayalım yaaBu hafta iki gün ben de yapayım mutlaka senin usul vicdan çorbasını
Girme girme kıskanırımHadi yapalım diye dürt beni birlikte başlayalım hepsine kontrol edelim birbirimizi
Enişte iyi teşekkürler
Hani en son sana yazdığım şiiri bile görmedin perşembe mi yazmıştım unuttum tlf çok yazmıyorum gruba , tek parmak bir de her yazdığın yanlış ben seninle burada daha çok takılıyorumzukkum söylesin yazıyor muyum diye
Sakın izne çıkma ben uzaklaşınca coşuyorum hiç gerek yok hepi topu bir haftalık bir tatil kontrollü oluruz abartmayız ben izin istemeyeceğim ordan tartılıp bildirim yaparım olmadı havuzdan çıkmam geçen yıl denizde balıklar ısırdı çok korktum denize girer miyim bilmiyorum ama havuzda yatmayı planlıyorum yüzmeyi çok özlemişimTamam dürtüyorum bu hafta. Ben çok miskinleştim ya vallaha sen de beni dürt. Leslie yapınca hergün yapasım oluyordu ara verince yapmak istemiyorum hiç.
Bebe uyusun yapıcam sonra arkasına squat, wallsit yapıyım, plank fena zorluyor beni ama. Yapalım bu hafta. İzine çıksam mı kararsızım çok ama tatilde de abartırsam diye korkuyorum yaa ne yapsam sence
Döne açlığa dayanıklıyım alıştım artık ama açlıkla bir şey olmuyor baksana banaBen kendime güvenemiyorum aç olunca şekerim düşünce tam bir sinir küpü oluyorum. Sonra verdiğimizi de geri almayalım yaa
Başladım canım ders veriyorlar şuan 40 gün sürecek diyorlar sonra sınav olucakmışızC cilginkimyaci işe başladın mı bugün
Canım hayırlı olsun gözün aydın tekrardanBaşladım canım ders veriyorlar şuan 40 gün sürecek diyorlar sonra sınav olucakmışız
Canım hayırlı olsun gözün aydın tekrardan
Olur canım daha listeye girmedin nasılsa ordan kilonu devam ettirirsin annenlerde mi kalacaksın oraya taşınma durumları filan takip edemedim ne karar verdiniz canım bir de menüdeki davul nedir anlamadım vallaBen dünkü menümü yazmamışım ya
Kahvaltı 7.15 1 haşlanmış yumurta
2 dl den az ekmek
Saat8de Türk kahvesi içtim
Öğle 12.00 3 kaşık bulgur pilavı az tavuk
Yarım kase cacık
Ara az şekerli Türk kahvesi
Akşam tavuk dünyasında davul ve salata yedim makarna yemedim
Su 2.5-3 lt kadar
Spor yarım saat yürüyüş
Evdeki tartıyı buldum pil aldım ona bunda 100 kg gösteriyor artık bu tartıya göre gitsem olur mu
C cilginkimyaci davul gibi yemiş şişmiş galibaOlur canım daha listeye girmedin nasılsa ordan kilonu devam ettirirsin annenlerde mi kalacaksın oraya taşınma durumları filan takip edemedim ne karar verdiniz canım bir de menüdeki davul nedir anlamadım valla
Çıkmıyım tamam o zaman korktuğum başıma geleceğine...Sakın izne çıkma ben uzaklaşınca coşuyorum hiç gerek yok hepi topu bir haftalık bir tatil kontrollü oluruz abartmayız ben izin istemeyeceğim ordan tartılıp bildirim yaparım olmadı havuzdan çıkmam geçen yıl denizde balıklar ısırdı çok korktum denize girer miyim bilmiyorum ama havuzda yatmayı planlıyorum yüzmeyi çok özlemişim
Zeynep hem fırtınan hem limanın olan kim eşin miTeşekkür ederim canım isteyen herkes iş bulur inşallah
girmiyor girmiyor merak etmeeee done tatilde neredesinHadi yapalım diye dürt beni birlikte başlayalım hepsine kontrol edelim birbirimizi
Enişte iyi teşekkürler
HahhahahaOlur canım daha listeye girmedin nasılsa ordan kilonu devam ettirirsin annenlerde mi kalacaksın oraya taşınma durumları filan takip edemedim ne karar verdiniz canım bir de menüdeki davul nedir anlamadım valla
Zeynep hem fırtınan hem limanın olan kim eşin mi
Kuzum darisi sizlereee en kisa zamandaberilceee Bestttt canlarım bireysel dereceleriniz harika kırk bir kere Bestem mezun oldun fıstık gibisin zaten yavru kuşum tatilini yap hepimiz ağustosta tatillerimizi halledip dönelim coşalım diyorum Beril geçen hafta da bireyselde şampiyonumuz sendin her zamanki gibi kaptana yaraşır derecen ve azminle bizi sevindirdin seviliyorsunuz güzel kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?