Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam dürtüyorum bu hafta. Ben çok miskinleştim ya vallaha sen de beni dürt. Leslie yapınca hergün yapasım oluyordu ara verince yapmak istemiyorum hiç.
Bebe uyusun yapıcam sonra arkasına squat, wallsit yapıyım, plank fena zorluyor beni ama. Yapalım bu hafta. İzine çıksam mı kararsızım çok ama tatilde de abartırsam diye korkuyorum yaa ne yapsam sence

Girme girme kıskanırım

Sakın izne çıkma ben uzaklaşınca coşuyorum hiç gerek yok hepi topu bir haftalık bir tatil kontrollü oluruz abartmayız ben izin istemeyeceğim ordan tartılıp bildirim yaparım olmadı havuzdan çıkmam geçen yıl denizde balıklar ısırdı çok korktum denize girer miyim bilmiyorum ama havuzda yatmayı planlıyorum yüzmeyi çok özlemişim

Ben dünkü menümü yazmamışım ya

Kahvaltı 7.15 1 haşlanmış yumurta
2 dl den az ekmek
Saat8de Türk kahvesi içtim

Öğle 12.00 3 kaşık bulgur pilavı az tavuk
Yarım kase cacık

Ara az şekerli Türk kahvesi

Akşam tavuk dünyasında davul ve salata yedim makarna yemedim

Su 2.5-3 lt kadar
Spor yarım saat yürüyüş

Evdeki tartıyı buldum pil aldım ona bunda 100 kg gösteriyor artık bu tartıya göre gitsem olur mu

Olur canım daha listeye girmedin nasılsa ordan kilonu devam ettirirsin annenlerde mi kalacaksın oraya taşınma durumları filan takip edemedim ne karar verdiniz canım bir de menüdeki davul nedir anlamadım valla

Olur canım daha listeye girmedin nasılsa ordan kilonu devam ettirirsin annenlerde mi kalacaksın oraya taşınma durumları filan takip edemedim ne karar verdiniz canım bir de menüdeki davul nedir anlamadım valla
C cilginkimyaci davul gibi yemiş şişmiş galiba
Tavuk tavuk

Çıkmıyım tamam o zaman korktuğum başıma geleceğine...
Yalnız nerenin balıkları onlar ağızlarının tadını biliyolaar
Tatile nereye gideceksiniz

girmiyor girmiyor merak etmeeee done tatilde neredesin

Hahhahaha tavuk ya

Şuanlık burdayım annemlerde eşim şubatta tayin isteyebiliyor ben 1 sene sonra bakalım ne yapacağız bilmiyorum :)

Kuzum darisi sizlereee en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…