- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Meraba canım ismim hilal senin adın ne acaba unuttum ben
Akşam yemeklerinde ekmeği kesince tartıda epey farkediyor nasıl bi diyet uyguluyorsun Karatay falan mi
ben deri değil but olam ablam çalma beni yerlere :)Kasap sevdıgı derıyı yere çalarmış hanım
kız ölmüşüm terden 3 mi lesli ev süpür sil 49 dakika yürüyüş mahvetti beniii çok terledimBen varım hadı bakalım o derece gelmesınde gorelım
ciddi misin kız anlamadimKüçük kare bıtter az olmuş bence
beyaz değil onlar yıldız yıldız ağlama annemmm <3Vayyyyyyy hılalım yorumuna ölürüm annem senın
Sen bu işi kıvırıp cıtır olacan bılıyomda sacımı beyazlattıgın yanıma kalacak
Aaa ağzı küçük müymüş ben bilememişim demekHa bırde nalan gıbı küçük ağızda nınık çatalla yıyecez
Küçük ağızlı minik lokmalık arkadaşım benim puaça ne kızBenim ağzım küçücük olduğu için lokma hesabı daha mantıklı oluyor şimdi bir lokma puaça yedim desem az miktar oluşur kafanızda ama o puaçanın bir ısırışta 1/3 nü götürdüm desem dilinizden kurtulamam bunlar diyetin jargonu bence
1 lokma ,bir parça , minicik , az .....kullandığımız ölçü miktarlarını düşünün göreceli bugünkü diyetin çaktırmadan kaçamakları bölümümüzün birincisini paylaştım beni takibe devam ediniz
berilceee tezbitsin
Etamin mi işleyeceksin bu muhabbeti bilmiyorum ben gene bensiz eziklediğiniz whats uptan dimi bu muhabbet
Korkuyorum kız daha başlamadan baksana dövmekten beter etti
ya sen bana neden böyle şiddet uyguluyon valla dariliyom haaküstüm ben yarismiyorm o zaman
Yarış kız bir iki hafta verir sonra vermez boşver sen daha çok verirsin Beril sıkılır bırakır tiramisu yer
Su süper evet su güzel su iyi suKızlar merhaba :)
Saat 10 kahvaltı 2 kk peynir yarım salatalık 2 dl tb ekmeği
Saat 5te şehriye salatası 1 tane kurabiye (arkadaşıma gittim )
Su 4 litre kadar
Spor yok
Karpuzdan mı acaba pek meyve yemiyorsun ya kiraz karpuz bi anda şeker patlaması mı yaptı sende acabaKızlar ağzımın ıcı çok sekerlı sankı baş baklava yemişim gıbı nıyekı
Maşallahhh :)) ben 3 mil yaptığım zaman başka hiç bişey yapamıyorum şimdilik.kız ölmüşüm terden 3 mi lesli ev süpür sil 49 dakika yürüyüş mahvetti beniii çok terledim
Alışıyorsun yaa yapa yapa ihmal etme sporu en azından 1 saat yürüyüş yapmaya çalış canımMaşallahhh :)) ben 3 mil yaptığım zaman başka hiç bişey yapamıyorum şimdilik.
Bugün spor yok bende.
Meyve kılo yapıyor bende hepAaa ağzı küçük müymüş ben bilememişim demek
Küçük ağızlı minik lokmalık arkadaşım benim puaça ne kız
Ben bu az minik lokma jargonunu kabul etmiyorum arkadaş boşuna mı aylarca minik mutfak tartımda aptal aptal gramaj ölçtüm beeeen yaaaavvvv huuuu banane banane
Etamin mi işleyeceksin bu muhabbeti bilmiyorum ben gene bensiz eziklediğiniz whats uptan dimi bu muhabbetgıcıklar
Yarış kız bir iki hafta verir sonra vermez boşver sen daha çok verirsin Beril sıkılır bırakır tiramisu yer
Ben arkandayım Hilaaal bastır
Su süper evet su güzel su iyi su
Şehriyeli salata ve kurabiye ikilisi nasıl bişiymiş anlamadı bu beyin ama su iyi su 4 litre uuuuvv süper günün su 1.si oldun tebrikler
Karpuzdan mı acaba pek meyve yemiyorsun ya kiraz karpuz bi anda şeker patlaması mı yaptı sende acaba
Miden niye kötü oldu ya yanıyor mu miden
Uzun zaman yeöeyincr mide kabul etmiyor böyle giderse iyi olmaz Beril ya
Ben de ilk yaptığımda yorulmuştum sonra üzerine squat wallsit filan da yaptım merak etmeMaşallahhh :)) ben 3 mil yaptığım zaman başka hiç bişey yapamıyorum şimdilik.
Bugün spor yok bende.
Bız fazla sevışirdik kv ile sonra bozuştukE nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Akşam mı haber verilir yani
Niçin kv ler sevilmezler diye düşündüm hatta eşime de söyledim, hayatta kv ve gelin ilişkisinde kazanan yoktur bence çok zor satranç gibi
Örgü iyiymiş ya beyni çalıştırıyormuş stres attırıyormuş ben de atkı örüyorum her sene bi başlarım bırakırımMeyve kılo yapıyor bende hep
Üzülünce mıdem kıtlenır benım nedense
Ama ağız ıcı çok tatlı ıgrenc ötesı bır tatlılık bu
Etamıne gelınce ben kızlara sormuştum örnek varmı dıye vıntage bır masa örtüsü ıstıyom
Manyak örgü örerım döne
Sende varsa sende yolla resım
Haklısın bir de bebek var Allah kolaylık versin..fazla takma herşeye yetişemezsin olduğu kadar sonuçta ..yemek yoksa beraber yaparsınız evi şöyle toparlasanız yeter nasıl olsa o kadar kişiden sonra toplu kalmazE nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Akşam mı haber verilir yani
Niçin kv ler sevilmezler diye düşündüm hatta eşime de söyledim, hayatta kv ve gelin ilişkisinde kazanan yoktur bence çok zor satranç gibi
Sabah silip süpürücem erken kalkıp artık...napayımBız fazla sevışirdik kv ile sonra bozuştuk
Aman el evı degıl ya sabah ara sunu sunu getırın de
Ortalığı topla yeter strese girme hıc
Hatta gelınce kv şunu sen gıbı yapamıyom de yemegıde ona kıtle olsun bıtsın
Evet o da doğru da kedi de varHaklısın bir de bebek var Allah kolaylık versin..fazla takma herşeye yetişemezsin olduğu kadar sonuçta ..yemek yoksa beraber yaparsınız evi şöyle toparlasanız yeter nasıl olsa o kadar kişiden sonra toplu kalmaz
En son bir atkı başlamıştım on yıl oldu hatıra olarak dururÖrgü iyiymiş ya beyni çalıştırıyormuş stres attırıyormuş ben de atkı örüyorum her sene bi başlarım bırakırımkafam o kadar çalışıyo demek ki
Etamin kanaviçe işine bayılırım ben hatta dergileri var burada internetten baksana bi kanaviçe adında bir dergi var 10 yıldır filan çıkıyor ve süper harika örtüler, yastıklar, havlular...her örnekten var içinde bayılacaksın
Evet aynen önceden herşey mükemmel olsun isterdim aman me temizlikler yemekler ..şimdi takmıyorum eskisi kadar ne varsa o..bir gülenyüz olsa yeter valla şu laf işleri yüzünden hep bende geriliyordum eskidenEvet o da doğru da kedi de var
Ya arkamdan laf etmesinler de
Amaan ederlerse de etsinler napayım bu kadar oluyo ya işte yetişemiyom
Yemeği kendi anneme yıkacam sanırım vallaha
Karşışıklı olarak o elin anası ben elin kızı olduğumun bilincindeyiz. Kv iyi kadındır ama cahildir her şeye fazla karışır meraklıdır ya dolaplara çekmecelere kadar bakar öyle bir tip.Bız fazla sevışirdik kv ile sonra bozuştuk
Aman el evı degıl ya sabah ara sunu sunu getırın de
Ortalığı topla yeter strese girme hıc
Hatta gelınce kv şunu sen gıbı yapamıyom de yemegıde ona kıtle olsun bıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?