Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tezbitsin huzur diyor. Huzur diyebilirsin :) memnun oldum. Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. İnisülin direncim de var. Pcoluyum.
Meraba canım ismim hilal senin adın ne acaba unuttum ben
Akşam yemeklerinde ekmeği kesince tartıda epey farkediyor nasıl bi diyet uyguluyorsun Karatay falan mi

Kasap sevdıgı derıyı yere çalarmış hanım
ben deri değil but olam ablam çalma beni yerlere :)

Ben varım hadı bakalım o derece gelmesınde gorelım
kız ölmüşüm terden 3 mi lesli ev süpür sil 49 dakika yürüyüş mahvetti beniii çok terledim

Küçük kare bıtter az olmuş bence
ciddi misin kız anlamadim

Vayyyyyyy hılalım yorumuna ölürüm annem senın
Sen bu işi kıvırıp cıtır olacan bılıyomda sacımı beyazlattıgın yanıma kalacak
beyaz değil onlar yıldız yıldız ağlama annemmm <3

Ha bırde nalan gıbı küçük ağızda nınık çatalla yıyecez
Aaa ağzı küçük müymüş ben bilememişim demek
Küçük ağızlı minik lokmalık arkadaşım benim puaça ne kız
Ben bu az minik lokma jargonunu kabul etmiyorum arkadaş boşuna mı aylarca minik mutfak tartımda aptal aptal gramaj ölçtüm beeeen yaaaavvvv huuuu banane banane

berilceee @eliya tızlar benim hoşuma gitti ne dersiniz
Etamin mi işleyeceksin bu muhabbeti bilmiyorum ben gene bensiz eziklediğiniz whats uptan dimi bu muhabbet gıcıklar
Korkuyorum kız daha başlamadan baksana dövmekten beter etti
ya sen bana neden böyle şiddet uyguluyon valla dariliyom haa küstüm ben yarismiyorm o zaman

Yada Vazgeçtim Bu Hafta Belkim Ben Derece Yaparım berilceee
Yarış kız bir iki hafta verir sonra vermez boşver sen daha çok verirsin Beril sıkılır bırakır tiramisu yer
Ben arkandayım Hilaaal bastır
Kızlar merhaba :)
Saat 10 kahvaltı 2 kk peynir yarım salatalık 2 dl tb ekmeği
Saat 5te şehriye salatası 1 tane kurabiye (arkadaşıma gittim )
Su 4 litre kadar
Spor yok
Su süper evet su güzel su iyi su
Şehriyeli salata ve kurabiye ikilisi nasıl bişiymiş anlamadı bu beyin ama su iyi su 4 litre uuuuvv süper günün su 1.si oldun tebrikler
Kızlar ağzımın ıcı çok sekerlı sankı baş baklava yemişim gıbı nıyekı
Karpuzdan mı acaba pek meyve yemiyorsun ya kiraz karpuz bi anda şeker patlaması mı yaptı sende acaba
Miden niye kötü oldu ya yanıyor mu miden
Uzun zaman yeöeyincr mide kabul etmiyor böyle giderse iyi olmaz Beril ya

@berilcee geçmiş olsun ihmal etme git doktora genelde üzülünce mideye vuruyor hep nedense..
Bugün hep koşturmaca geçti benimde daha yeni işim bitti valla ..bir çay içeceğim şöyle ayaklarımı uzatıp bir okuyayım bakayım

E nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Akşam mı haber verilir yani
Niçin kv ler sevilmezler diye düşündüm hatta eşime de söyledim, hayatta kv ve gelin ilişkisinde kazanan yoktur bence çok zor satranç gibi

Meyve kılo yapıyor bende hep
Üzülünce mıdem kıtlenır benım nedense
Ama ağız ıcı çok tatlı ıgrenc ötesı bır tatlılık bu
Etamıne gelınce ben kızlara sormuştum örnek varmı dıye vıntage bır masa örtüsü ıstıyom
Manyak örgü örerım döne
Sende varsa sende yolla resım

Bız fazla sevışirdik kv ile sonra bozuştuk
Aman el evı degıl ya sabah ara sunu sunu getırın de
Ortalığı topla yeter strese girme hıc
Hatta gelınce kv şunu sen gıbı yapamıyom de yemegıde ona kıtle olsun bıtsın

Örgü iyiymiş ya beyni çalıştırıyormuş stres attırıyormuş ben de atkı örüyorum her sene bi başlarım bırakırım kafam o kadar çalışıyo demek ki
Etamin kanaviçe işine bayılırım ben hatta dergileri var burada internetten baksana bi kanaviçe adında bir dergi var 10 yıldır filan çıkıyor ve süper harika örtüler, yastıklar, havlular...her örnekten var içinde bayılacaksın

Haklısın bir de bebek var Allah kolaylık versin..fazla takma herşeye yetişemezsin olduğu kadar sonuçta ..yemek yoksa beraber yaparsınız evi şöyle toparlasanız yeter nasıl olsa o kadar kişiden sonra toplu kalmaz

Sabah silip süpürücem erken kalkıp artık...napayım
Senin gibi stres olunca benim de mideme vursaymış ya ben tam tersi sıkılıp bunalınca yiyorum hep

Evet o da doğru da kedi de var
Ya arkamdan laf etmesinler de
Amaan ederlerse de etsinler napayım bu kadar oluyo ya işte yetişemiyom
Yemeği kendi anneme yıkacam sanırım vallaha

En son bir atkı başlamıştım on yıl oldu hatıra olarak dururhiç yetenek yok bende yaa..modellere bayıldım benim gibi beceriksizlerin para verip alması ekonomi için lazım

Evet o da doğru da kedi de var
Ya arkamdan laf etmesinler de
Amaan ederlerse de etsinler napayım bu kadar oluyo ya işte yetişemiyom
Yemeği kendi anneme yıkacam sanırım vallaha
Evet aynen önceden herşey mükemmel olsun isterdim aman me temizlikler yemekler ..şimdi takmıyorum eskisi kadar ne varsa o..bir gülenyüz olsa yeter valla şu laf işleri yüzünden hep bende geriliyordum eskiden

Karşışıklı olarak o elin anası ben elin kızı olduğumun bilincindeyiz. Kv iyi kadındır ama cahildir her şeye fazla karışır meraklıdır ya dolaplara çekmecelere kadar bakar öyle bir tip.
Sıkıyo haliyle Allahtan uzak oturuyor ya

Mesafe iyidir her zaman..saygı çerçevesinde kalmak ..
Benimkisi iyi ama gelirken sarma mantı baklava börek götürür sağolsun artık beni ne kadar beceriksiz bulduysa ondan mı ne seviniyorum bende valla iyi oluyor ..

Menüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 3 sivribiber, 1 kk light beyaz peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin
Öğlen 16: Soğan ve 1 yk zeytinyağı ile yapılmış pazı kavurması, 1 kase sarımsaklı yoğurt
Akşam 19: 1 fincan sıcak sütlü kafeinsiz neskafe, 3 günkurusu, 3 kavrulmamış fındık
2 litre filan su
Spor yok

Menüm

Sabah

1 yumurta
5 zeytin
3 dilim peynir
2 cay kaşığı reçel
Yeşillik
1 dilim ekmek

Ara

3 kayısı

Aksam

Izgara et
Salata

1 saat yürüyüş
3 lt su

İyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…